Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JABOL |
Ludzie, przestrzegam was, wczoraj miałem nieprzyjemność pić jabola Extra Mocny Miodowo-Lipowy. Rura parzy gorzej niż po czarnej pożeczce, a zgaga gorsza niż nawet po wiśni! Wypiłem 2 jabole a łeb mnie bolał jakby mi ktoś cegłą zaj**ał. Jeszcze ta cena z kosmosu - 5zł za jednego jabola!? W tej cenie spokojnie można mieć dwie smaczne truskawki litrowe, które serdecznie polecam. Dziękuję za uwagę, dobranoc idę spać. ------------ dobry jabol nie jest zły! ------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JABOL |
Tanie wino jest dobre, bo: jest dobre i tanie. ________ Malachit
|
|
Winko bardziej lipne niż miodowe! koziol0
|
|
Kolega nie wspomniał o nucie zapachowej wydobywającej się z ubikacji na drugi dzień po spożyciu tego wspaniałego trunku. Zapach porównywalny jest jedynie do tego, występującego po spożyciu zestawu z mcdonalda. Szczerze mówiąc to wolałbym się napić argusa z lidla lub vipa z biedronki, przynajmniej oszczędziłbym cierpienia mojej wątrobie no i wsparłbym nasz lokalny browar.
|
|
Wczoraj miałem okazję spożyć ten tajemniczy trunek. Ludzie zamiast efektów alkoholowych miałem defekty, takie jak ból głowy, palenie rury, jeszcze na dodatek wyskoczyły mi wrzody na języku. Konsystencja też bardzo odpychająca na wymioty, naprawdę nie polecam tego smaku, który autor opisał wyżej, bo naprawdę zagraża własnemu zdrowiu, a nawet życiu. Za 5 zł można mieć wiele lepszych smaków jak truskawka, wiśnia. Jak najbardziej polecam te smaki, i przyłączam się do opinii autora.
|
|
Za 5 zł szampan z biedronki Michel był bardzo dobry,w okresie sylwestra było tego pełno.
|
|
nigdy nie spozywalem jaboluf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |