sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowe podlaskie logo

Co o tym sądzicie? Dobry pomysł czy to jedynie bazgroły 7 latka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowe podlaskie logo

Pani na plastyce by 3 postawiła ;) a pomysł wtórny acz nie budzi złych emocji.

kicz

kicz

Bimbo

pomysł niezly tylko to nie sa barwy podlaskiego

Bimbo

Po pierwsze to nie jest godlo zeby musiało miec barwy podlaskiego,tylko logo a tu barwy i nie maja zadnego znaczenia.Ważne natomiast jest to aby logo bylo "czytelne" no i rozpoznawalne nie koniecznie poprzez kolory czy barwy...............Po drugie m mi się nie podoba ponieważ mi sie nic nie podoba co jest związane z B-stokiem,lecz to tylko moje zdanie.
A po trzecie tylko ŁOMŻA ostatni bastion Mazowsza.

a co ta kolorowa krowa ma wspólnego z naszym terenem? tzn co tam niby ma być nasze ? kolorowe kwadraty czy żubr którego ani jednego nie uwidzisz w tych okolicach?

pablo no wlasnie nic nie ma wspolnego z naszym terenem poniewaz my jesteśmy,byliśmy i będziemy zawsze na historycznym Mazowszu,he........

Dla mnie podlaskie jest tylko w dokumentach, a z terenem podlasia jestem tyle związany co eskimos z Saharą. Niech sobie rusiki tworza loga (jedną wpadkę już zaliczyli i wstyd na całą Polskę za naszą Stolyce województwa) ja mam to wszystko w dupie. Mieszkam na ziemi Łomżyńskiej i dla mnie osobistym logiem tej ziemi będzie herbowy jelonek i herb ŁKSu:)

Faktycznie nie zachwyca.

to wygląda jak zoofilska flaga power gej

he,he faktycznie .....

Myślicie, że logo podlaskiego robiła ta sama agencja reklamowa co logo Białegostoku? ;)

Tragiczne logo.. he.. a co maja Suwałki związanego z żubrem?

A ty żubry w Zbójnej widziałeś? Nie? Na półce z piwem stoją.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

niemożliwe -żywe???????????????????????????????????????????????????

Macie jakieś inne propozycje???

A już zaczynałem się zastanawiać czy tylko ja mam spaczony gust:) Może jakieś inne propozycje?

Ciężko cokolwiek podać ze względu na różnice położenia. Co ma Łomża czy Suwałki do Podlasia. Fakt że stolica leży na podlasiu nie oznacza że terytorium woj. podlaskiego należy tak nazywać. Myślę że należałoby stworzyć ostrą mieszankę biorąc pod uwagę wszystkie ziemie województwa co myśle że jest niezwykle trudne. Niech sobie robią gejowe loga ja mieszkam na Ziemi Łomżyńskiej i z tym się utożsamiam. A ludzie z innych części Polski jeśli mają jakieś pojęcie o geografii własnego kraju nie będą nas z tymi ich wynalazkami łączyć:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org