Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Droga do rybna |
Orientuje się ktoś jak jest z "odśnieżeniem" drogi do rybna? Da się spokojnie przejechać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Droga do rybna |
KOlego ta trasa do zambrowa jest Ładna a jak tam na wioskach to niewiem ;p
|
|
Można spokojnie przejechać, jest odśnieżone .
|
|
Ludzie na jakim wy świecie żyjecie. Chodzą tam czerwoniaki i wójt Gminy Łomża na biężąco odśnieża drogę, A i stacja natrciarska, też ma priorytet. Ale, jak to się siedzi przed komputerem i noska na powietrze nie wychyli. Skąd można wiedzieć?
|
|
Jeżeli bedziecie jechali polecam drogę "dołem" czyli u podnóża "Bony" ubity śnieg trochę lodu,ale da się jechać. Droga od Zambrowskiej, UWAGA ! pod śniegiem lód i spore niespodzianki ( nawet na zimówkach) sam byłem pośród kilku wycofujących się samochodów, z braku możliwości wyjechania po górkę ( jadąc od Siemienia) trasa odgarnieta ,ale nawet na podjazdach nie sypana solą. Jezeli chodzi o stok OK,ale ceny "góralskie" herbata kawa jak w dobrym lokalu. Połamania desek ! :)
|
|
Jechałem w sobotę i dojechałem bez problemu.
|
|
wszystko elegancko odśnieżone i bez problemów da się dojechać (przynajmniej tak było w sobote) :)
|
|
Autor: maciek (---.lomza.vectranet.pl) Data: 31-01-10 13:01 Ludzie na jakim wy świecie żyjecie. Chodzą tam czerwoniaki i wójt Gminy Łomża na biężąco odśnieża drogę, A i stacja natrciarska, też ma priorytet. Ale, jak to się siedzi przed komputerem i noska na powietrze nie wychyli. Skąd można wiedzieć? Przed komputerem warto posiedzieć by wiedzieć ,że to droga powiatowa, a nie gminna. Wójt Gminy Łomża jak odśnieża to sobie podjazd do bramy , bo jest z Siemienia. Jak już to drogi powiatowe odśnieża Starosta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |