Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
laserowe usuwanie blizn |
Witam Zna moze ktos dobrą klinikę gdzie mozna usunąć laserowo bliznę po szczepieniu z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: laserowe usuwanie blizn |
oj watpie... nie w lomzy i nigdzie blisko.. ludzie maja na twarzach blizny a tu pewnie z reki chce usunac blizne.. za te pieniadze kup biednym jedzenie
|
|
wiesz ja mam na reku dzikie miesą przez wynę pielegniarki szczepionke zrobila mi nie tak jak trzeba a biedni niech sie wezna za pracę
|
|
Jest taka klinika w Bialymstoku na ulicy bodajze Wesołej, tam laserowo usuwaja rozne rzeczy
|
|
Ja polecam La Nika, usuwanie blizn Gdańsk http://la-nika.pl/laser-icon - w dzieciństwie ugryzł mnie pies, miałam obrzydliwą bliznę na łydce... Po kilku seriach laseroterapii po bliźnie nie ma śladu. Nokturnowe echa znad Narwi
|
|
Też planowałam zabieg laserowy ale po zastosowaniu kremu Octenicare nie mam takiej potrzeby. Po nim blizny stały się na tyle łagodne, że nie mam takiej potrzeby. Warto przed podjęciem się temu zabiegowi, spróbować tego kremu - polecam, powinnaś być zadowolona.
|
|
Nie wiem czy blizna takich rozmiarów wymaga zastosowanie lasera. Na Twoim miejscu w pierwszej kolejności zdecydowałabym się na stosowanie maści o działaniu regeneracyjnym. Sama, stosowałam swego czasu Octenicare i efekty terapii uważam za zadowalające.
|
|
polecam dr Żukowską, super profensjonalistka w branzy medycyny estetycznej oraz chirurgii.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |