Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala na 18stke |
Gdzie można wynająć jakąś niedrogą salę na 18stkę na około 30 osób?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala na 18stke |
w piatnicy w Gminnym osrodku kultury. Kosz wynajęcia sali to 300zł. Polecam się przejechać:)
|
|
www.pub9-ka.pl zapraszam
|
|
Pub9-ka to wysokie koszty 800 zł w weekend w tygodiu 600
|
|
polecam ewentualnie Ryś 15 zl za osobę.
|
|
właśnie mnie ten temat też interesuje...proszę o namiary i ewentualnie ceny...
|
|
ja pier..... jak wam nie chce sie poszukac na forum to zapier***c po klubach i sie pytac tylko na tacy podawac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus jak cię to nie interesuje to się nie odzywaj, właśnie że znalazłam,ale mnie interesują inne może oferty? Może np Rzymianka?
|
|
a może zapytaj sie w rysiu, wiem że kiedyś była możliwość wynajęcia sali kominkowej Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
W Rrysiu sala kominkowa chyba 40zł od osoby, a w rzymiance jak dobrze pamiętam nie wynajmują na piątki i soboty a pozostałe dni 800zł. W gok w Piątnicy jest fajna sala 300zł +kaucja zwrotna ;) http://kasia-paznookcie.blog.onet.pl/
|
|
Do klubu foreca zapraszam na forcie 2 cena wynajmu 500zł polecam www.twierdzalomza.pl http://www.facebook.com/pages/Twierdza-Lomza/292965374046?v=wall
|
|
polecam korone na 18stke niedrogo i fajnie ps a tego dupka co pisze zeby swoj klub i smieszny browar reklamowac szkoda muwic ten klub i browar lto sie nadaja bez urazy pozdrawiam
|
|
GOK Piątnica, tanio i bardzo dobra sala
|
|
ja polecam zacisze tam chyba dawalem 40 czy 45 zl ale z wyrzywieniem naprawde smacznym od osoby
|
|
mówisz o motelu zacisze w Piątnicy?Chyba o nie tym na Wesołej?
|
|
to jak cie interesuje rzymianka to idz tam i sie zapytaj !!! bez internetu sobie nie poradzisz ? a ja powiem wam tak ze jak chcecie miec klopoty wydac duzo pieniedzy i niepotrzebne nerwy to robcie osiemnastke w rysiu :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Polecam Bar Krzyś na starej łomży. Dobre jedzenie dobry alkohol i dobre balety... Polecam koszty też nie są wielkie...Pozdrawiam i udanej 18-nastki
|
|
Może jeszcze ktoś ma jakieś propozycje bo mnie również interesuje taka sala. Módlta sie...
|
|
Sluchaj ja robilam i duzo moich znajomych tez tam robilo kazdy jest zadowolony.Cena naprawde jest nie wysoka.Mysle o "Bar u Zdziśka" na st.łomży (jak sie jedzie na Zambrow) Jest to troszeczke za miastem ale jest tam cisza i spokoj.Naprawde polecam!!!
|
|
a ja polecam tak do lasu polecajcie, jak zajence kicajcie i dalej lecajcie cycajce
|
|
A ile kosztuje wynajem tego baru ?? Módlta sie...
|
|
Myślę ze na 18 to nie jest dobry lokal ale na 19 w sam raz ;]
|
|
A nie wiecie ile biorą za jakiś większy lokal. Gdzieś na 100 osób? niewiem Alibi itp ?
|
|
Jak ktoś chcę DJ na 18stke lub nagłośnienie albo oświetlenie i całkiem niedrogo to dzwonic : 510 603 988 660 669 766
|
|
po co 18 nastke robić weź przestać o czym ty kminisz.;p labirynt ;D
|
|
taa polecam gminny osrodek w Piatnicy, zdecydowanie warto zaplacic 300pln, sa piekne lawki i krzesla oraz ladne firanki :) Sa super konsole do grania i profesjonalne naglosnienie!
|
|
Barbados akurat na 18-stke hehe lub Alibi ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |