środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Droga do rybna

Orientuje się ktoś jak jest z "odśnieżeniem" drogi do rybna? Da się spokojnie przejechać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Droga do rybna

KOlego ta trasa do zambrowa jest Ładna a jak tam na wioskach to niewiem ;p

Można spokojnie przejechać, jest odśnieżone .

Ludzie na jakim wy świecie żyjecie. Chodzą tam czerwoniaki i wójt Gminy Łomża na biężąco odśnieża drogę, A i stacja natrciarska, też ma priorytet. Ale, jak to się siedzi przed komputerem i noska na powietrze nie wychyli. Skąd można wiedzieć?

Jeżeli bedziecie jechali polecam drogę "dołem" czyli u podnóża "Bony" ubity śnieg trochę lodu,ale da się jechać.
Droga od Zambrowskiej, UWAGA ! pod śniegiem lód i spore niespodzianki ( nawet na zimówkach) sam byłem pośród kilku wycofujących się samochodów, z braku możliwości wyjechania po górkę ( jadąc od Siemienia)
trasa odgarnieta ,ale nawet na podjazdach nie sypana solą.
Jezeli chodzi o stok OK,ale ceny "góralskie" herbata kawa jak w dobrym lokalu.
Połamania desek ! :)

Jechałem w sobotę i dojechałem bez problemu.

wszystko elegancko odśnieżone i bez problemów da się dojechać (przynajmniej tak było w sobote) :)

Autor: maciek (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 31-01-10 13:01
Ludzie na jakim wy świecie żyjecie. Chodzą tam czerwoniaki i wójt Gminy Łomża na biężąco odśnieża drogę, A i stacja natrciarska, też ma priorytet. Ale, jak to się siedzi przed komputerem i noska na powietrze nie wychyli. Skąd można wiedzieć?

Przed komputerem warto posiedzieć by wiedzieć ,że to droga powiatowa, a nie gminna. Wójt Gminy Łomża jak odśnieża to sobie podjazd do bramy , bo jest z Siemienia.
Jak już to drogi powiatowe odśnieża Starosta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org