Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
magnes neodymowy |
Czy ktoś wie gdzie w łomży można kupić magnes neodymowy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: magnes neodymowy |
allegro.pl dla mości kupujących
|
|
w biedronce
|
|
jak masz naklejke na wodomierzu to od razu zmieni kolor:) jak chcesz kombinowac z pradem to nie radze bo wykryja od razu bigi2004
|
|
Następny artysta :) Kąpu-kąpu się to by się chciało, ale nie za swoje :) Pozdrawiam.
|
|
rozbiez stary twardy dysk:)
|
|
Jak nie umiecie czytać i zrozumieć pytania to się nie wypowiadajcie wogóle! Ja nie pytam do czego mogę wykorzystać magnes? A tak dla świadomości waszych tępych łbów i bujnej dziecięcej wyobraźni to potrzebuję go do samochodu.
|
|
pogiełas sie blaszka troche i trzeba wyciagnac :P zima jest ,kazdemu moze sie zdarzyc
|
|
Witam, magnesów neodymowych nie używa się jedynie w celach oszukania licznika na wodę.... ja chciałbym kupić taki magnes w calach eksploracyjnych zbiorników wodnych, chciałem zainwestować w taki najbardziej polecany rozmiar czyli 70x30 ale w sklepie w którym robię większe zamówienie http://mocnysygnal.pl/pl/c/Magnesy/65 jest 60x40 czy sprawdzi się równie dobrze jak ten najbardziej uniwersalny ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |