środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studniówka w klo

Chciałbym sie dowiedziec jaka jest wasza opinia na temat studniówki w Katolickim liceum , bo moim zdaniem ta szkoła robi sobie z uczniów jaja , odradzam wszystkim którzy chcą iśc do tej szkoły , studniówka była na sali gimnastycznej ( olimpijskiej - 50 x 20 m ) i miały sie tam zmiescic 2 klasy , ja dziękuje ... , impreza nie odbyła się na auli bo została ona zamurowana o.O

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studniówka w klo

wow ;d

Imprezę zamurowali? Pewnie jakiś ksionc.

Aule podobno remontuja ;P bedzie nowa za 2 lata ,wiec za rok powtórka z rozrywki i to całkiem dostłownie,Pzdr

tez nas wszystkich to cieszy .. impreze organizuja rodzice wiec moga zrobic gdzie chca ...chcieli na sali byla na sali o co wielki zgrzyt ?
podziekujcie rodzicom

@fanka bocianka
nie impreze zamurowali tylko aule
a studniówka miała byc początkowo na auli , juz wszystko zaplanowane a tu pani dyrektor sie zachciało remontu

bo pani dyrektor zawsze rzuca uczniom kłody pod nogi, nic nowego. Troche przegiecie no ale mogli przeciez wynajac lokal, a rodzicom tylko podziekowac.

No..to prawda...kilka dni przed studniówką Pani Dyrektor stwierdziła, że zrobi uczniom na złość i kazała zamurować aulę.........ale jesteście beznadziejni.
Może jednak ktoś rozumie, że to projekt unijny i ma ściśle określony termin wykonania?

Nawet jeśli tak to ona sama nie dowiedziała się tego z dnia nadzien , i nie powinna nastawiac uczniów ze odbędzie sie to w auli

studniówkowy szał forumowy

Pozwalacie deptać sobie po głowach a potem narzekacie. Miejcie odrobinę odwagi, zróbcie Studniówkę poza szkołą i nie zapraszajcie dyrekcji skoro rzucają Wam kłody pod nogi. Ależ można się narazić........ Więc żyjmy w obłudzie.

Ja tę szkołę wpominam bardzo dobrze..tylko nowe pokolenia przychodzace do niej są coraz....... Nigdy nie słyszałem żeby Dyrekcja albo Rada Pedagogiczna robiła uczniom na złość. Pewnie zdarzają się wyjątki ale ja w tej szkole tego nie zaznałem. Poza tym nikt Was w tej szkole nie trzyma. Są inne licea w Łomży.
Pozdrawiam.

ja też wspominam b.dobrze

mi sie studniówka podobała zawsze znajdzie sie jakis ciec z jakims ale;/ i było na pewno luzniej niz w 2 lo!!!! tam podobno tanczyc sie nie dało tyle ludzi wiec nie gadaj mi tu głupot .... ciekawe co ma na celu twoje oczerwnianie tej szkoły? nikt na tę studniówke ci nie kazał isć. dziekuje

prawda

hehe Pani Dyrektor jest zdolna do takich akcji ;) za moich czasów jak mielismy miec studniówke w klo to najpierw kazała zapłacić wszystkim komitet rodzicielski( bo w przeciwnym razie nie pozwoli zrobic studniowki) a potem dodatkowo koszta studniówki. Pozatym powiedziała, że jezeli bedziemy chcieli zrobic impreze poza szkołą to ona dopilnuje, żeby zaden nauczyciel nie przyszedł no i bedziemy mieli poważne konsekwencje ;D ;) poprostu The best ;) z roku na rok coraz gorzej ;]

To byliście w trzeciej klasie i nie wiedzieliście, że trzeba komitet płacić:P? I że szkoła Wam zasponsoruje studniówkę:P?
lol....
Znam ludzi, którzy narzekają na nauczycieli, bo im np. palić zabraniają.

Co wspólnego ma opłata za komitet rodzicielski z fundowaniem studniówki.Za studniówkę płaci się oddzielnie i całkiem sporo.Wymuszanie od uczniów opłat za komitet i uzależnianie od tego możliwości organizowania studniówki jest delikatnie rzecz nazywając nieeleganckie(nie wspomnę już,że bezprawne,bo składka na komitet jest dobrowolna)

Jest dobrowolna, bo jak ktoś nie ma hajsu to wiadomo, że nikt go nie zmusi. I owszem, nie ma nic wspólnego ale to nie ja się zdziwiłem, ze trzeba płacić za takie rzeczy...
hmm...a do opłaty za studniówkę nie wlicza się kosztów energii itp.
Załóżmy, że nikt nie wpłaca na tę składkę...wtedy jest niestety cienko z hajsem.
Poza tym z tego co zauważyłem ludziom trudno dogodzić. Jedni powiedzą, że pieniądze są marnowane na jakieś remonty, a inni by powiedzieli, ze szkoła wygląda jak rudera i czemu nie robią remontów.
I jak widzimy jednak znalazły się osoby, którym studniówka się podobała.

Rzeczywiście nie zdziwiła Cię konieczność dokonywania opłat za komitet,ale było dla Ciebie czymś naturalnym,że można je w taki sposób wymuszać.Nie wiem,czy w koszta studniówki wlicza się opłaty za media(prąd,woda,centralne ogrzewanie),ale z całą pewnością mogę stwierdzić,że nie są na te cele przeznaczane pieniądze z komitetu.Z jednym stwierdzeniem mogę się zgodzić, ludziom trudno dogodzić i to jest prawda.

Pewnie, że zdziwiła, bo są szkoły w których nawet najbiedniejsi wpłacają na komitet, ponieważ czują taki obywatelski obowiązek. Ponadto rodzice fundują pewne rzeczy w szkole. Niestety większość uczniów w KLO chodzi do szkoły tylko i wyłącznie dlatego, bo musi. I nie mówcie mi, że w innych szkołach nie ma żadnych krzywych akcji, bo są.
Pozdrawiam.

uczniowie i ich rodzice nic nie muszą robić, przecież im się wszystko należy! to dyrekcja wraz z radą pedagogiczną musi paść do nóg zacnych uczniów jak i rodziców i robić wszystko, żeby ich zadowolić.
eh ludzie ludzie.. dorośnijcie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org