niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Matura

Witam.Mam do sprzedania 3 konspekty + prace .Oto tematy jakie posiadam:

1.Człowiek wobec nieskończoności.Jakie pytania dotyczące Boga i bytu stawiają wybrani przez Ciebie twórcy dwóch wybranych epok.Odwołaj się do wybranych tekstów.

2.Literackie reinterpretacje mitów antycznych.Scharakteryzuj sposoby i cele tego literackiego zjawiska(na wybranych przykładach).

3.Pycha jako czynnik determinujący działania człowieka.Określ jej źródła i konsekwencje,analizując wybrane utwory dramatyczne.

Sprzedam TANIO!

Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt: morellka22@buziaczek.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Matura

W pierwszym temacie brak przecinka . Po sformułowaniu tematu nie stawia się kropek - nawet po nieaktualnych już , a te takowymi są . Jednak to ogłoszenie jest z pogranicza prawa ! Pozdr .

to sobie postaw ten przecinek jak ci go brakuje bo ja ten temat przepisywałam z listy tematów ogólnych a takowego przecinka tam nie było

Co na to okulista? Urząd skarbowy i jeszcze jedna instytucja ? Jaką cenę proponujesz - łącznie z vat ? Prace na podobne tematy ( aktualne , oczywiście ) są dostępne na : www.korba.pl . Taniej , gdyż za darmo .Pozdr.

Witam ja rownież mam do sprzedania prace. z nagraniami. bibliografia. konspektem jeszcze nigdzie nie publikowana poniewaz jest to moja wlasnosć. posiadam rowniez skany ksiazek z ktorych byla pisana oraz teksty artykulow ktorymi rowniez sie poslugiwalam. jezeli ktos jest zainteresowany prosze pisac na gg 8566652 TANIO!!

A więc Anonimie udowodnij mi że znalazłeś prace na tej stronie :korba.pl na identyczne tematy jakie ja wyżej wymieniłam.Podaj najlepiej linka bo ja akurat nic takiego nie znalazłam a tak apropos może i są ale nie napewno takie same konspekty jakie ja napisałam bo to akurat jest moją własnością.

I znowu to samo : w tej Twojej ostatniej wypowiedzi osiem błędów interpunkcyjnych oraz jeden ortograficzny ( trzecia klasa szkoły podstawowej) Wniosek ? Nie dla Ciebie handelek , bezprawny zresztą , tym, na czym się kompletnie nie znasz, Czy nie byłoby bardziej etycznie , gdybyś oferowała do sprzedaż np. pieruszkę , a nie oszukiwać ?

a pan Anonim taki uczciwy????

a pan Anonim inteligencką uszczypliwością bardziej dogryzł tej panience niż chamskie grypsy niektórych małolatów na tym forum :) !

Łomża leży na Mazowszu !

ja się tylko zastanawiam, czy nauczyciele, którzy masowo piszą takie prace rozliczają się z US???????
Bo oni mogą, a jak ktoś inny- uczeń, student chce pare groszy złapać to się go czepiają!!!!
A może Pan Anonim też nauczyciel i konkurencja mu sie nie podoba????!!!!

a jak ktoś potrzebuje pomocy przy prezentacji to zapraszam- gg 1459239

aha Panie Anonim a co to jest- "pieruszka"???? ;-))
czy to napewno po polsku?

Właśnie co to jest ta "pieruszka"?-może chodziło ci Anonimie o pieluszkę ???I jeszcze błąd pana G.:"...gdybyś oferowała do sprzedaż np. pieruszkę " -"do sprzedaż" chyba powinno być do sprzedaży heh nie prawda???

Do : anias - sorry , oczywisty błąd , tzw. literówka . Jasne , że chodzi o pietruszkę ! I tak jest po polsku . Na pewno . Nie , jak Ty piszesz owo na pewno nie po polsku . Sprawdż ! Pozdr.

gdzie w 1 temacie mialby byc przecinek??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org