sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studniówka - Pod Topolami

Jak sie wam podobala studniowka? czy jestescie zadowoleni z calosci?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studniówka - Pod Topolami

ponoć niezłą akcję mieli
najpierw zabrakło prądu
a później z sufitu zaczęła woda kapać :D

Nie!! To było na odwrót:P najpierw woda z sufitu ciurkiem leciała a później prądu kilka razy zabrakło. Ogólnie fajnie:D

hehe możliwe
a co do zabawy to z opowiadań siostry wiem że zabawa się udała :)

a propo wody
kiedy zaczeła kapać ponoć jedna z klas n której stół ona leciała zaczeła spiewac

Ciagle pada... :D

nie wiem jak studniówki ale wiem ogolnie ze kiedys byly tam imprezy na poziomie.ale ostatnio cos sie zmienilo bo juz nie idzie im tak dobrze.jedzenie niezbyt dobra a ceny hoho.

jedzenie takie sobie no muzyka nie najlepsza, brak pradu, chwilowo nawet wody :P przeciekajacy dach i czego chciec wiecej od zycia :)

przynajmniej będzie co wspominać za parę lat - na pewno będzie kupa śmiechu :)

faaajnie było... Woda sie lała jak z prysznica, romantyczna posiadówka przy swiecach... ale co tam jak sie bawić to sie bawić :)

to n ie dziurawy dach tylko zła izolacja termiczna stropu i wentylacja co spowodowało ,ze para wodna zawarta w powietrzy skrapla się na zimnym suficie. Przy takiej liczbie rozgrzanych młodych ciał pary w powietrzu full i powstaje efekt wykroplenia na suficie i padajacego ciurkiem deszczu.

Bimbo

ale było zajebiscie ;) ;d mimo tej wody i kilku awari
a ta sala super napewno w Łomży lepszej nie ma
tzn pod wzgledem wystroju

a najpiekniejsze studniówki to sa organizowane szkołach i nic nie zastapi klimatu własnie takich studniówek. Nawet najprzedniejszy lokal.

Bimbo

hahaha łuk był dobry ktos z buta wracal nawet z tamtad okolo godziny 3.15-3.30

Przecież był tam bal sylwestrowy i nikt nie zauważył podobnych skropleń pary wodnej?

haha bo ta noc byla wyjatkowa ;p

Ed53 to jest zalezne od punktu Rosy trzy czynniki mają na to wpływ : temperatura powierzchni na której nastepuje skraplanie , wilgotnośc powietrza , temperatura powietrza . W zalezności od tych czynników skraplanie nastepuje wczesniej lub pózniej . Moze w czasie sylwaka ktoryś z czynników nie doszedł do parametry skroplenia. Podobna sytuacja była kiedyś w lokalu dyskoteki gdzie jest sklep meblowy obecnie przy legionow na rogu piłsudskiego.

Bimbo

Ed53 to jest zalezne od punktu Rosy trzy czynniki mają na to wpływ : temperatura powierzchni na której nastepuje skraplanie , wilgotnośc powietrza , temperatura powietrza . W zalezności od tych czynników skraplanie nastepuje wczesniej lub pózniej . Moze w czasie sylwaka ktoryś z czynników nie doszedł do parametry skroplenia. Podobna sytuacja była kiedyś w lokalu dyskoteki gdzie jest sklep meblowy obecnie przy legionow na rogu piłsudskiego.

Bimbo

było zajebiście i rzadna woda,awaria nic tego nie zepsuło
Atmosfera super
jedzenie w porzadku
muzyka jak najbardziej ok
REWELACJA ;)

Było super a zwłaszcza kulig był odjazdowy.http://www.youtube.com/watch?v=a3dq7z09mwg

kulig to ty masz w bani;p
nie zamulaj w tym temacie

Studniówka była udana. Wszyscy którzy chcieli dobrze się bawili. Żadna woda nie przeszkadzała w dobrej zabawie. Ja słyszałem, że osobą wracającą z buta był partner dziewczyny z IIIa. hahahah dobry łep :d Ciekawe czy doszedł?? ;p Brawa za odwage !!!!!!
Pozdro!

Juz może bez szczegółów co? Chciał wrócić- to sobie wrócił, a kogo obchodzi kto to był:D

mnie obchodzi! hahah chciałbym wiedzieć co to za tuman, że w taka pogodę wybrał się na nocna przechadzkę :D laska musi być niezłą zyła skoro go puściła haha :D dojdę kto to, poniewaz lubie takich zdecydowanych ludzi :D

a ja się zgadzam z michałem91 " Chciał wrócić- to sobie wrócił " ;] I uważam, że to tylko jego interes. Bo w sumie co lasce do tego ?

michal91` a ty z catchmeifyoucan obrona uciśnionych czy z radia maryja ze tak bronicie ?? Fakt taki ze pacjetka pokazała sie z calego frontu jaka jest Wiec no koment :)) a pacjet sie poprostu wqurwil i wsio :)

SERWIS GSM z radiem Maryja to ja niemam nic współnego. Ale chyba wyrazić swoje zdanie moge nie? '' Fakt taki ze pacjetka pokazała sie z calego frontu jaka jest.. " ? Że niby co pokazała? Byłeś tam, czy jak?

chyba z nim cos nie tak było ;/

może i coś nie tak.... ale temat chyba dotyczy STUDNIÓWKI POD TOPOLAMI a nie kto jaki środek lokomocji wybrał, bądź nie wybrał. hehehe Swoją drogą śmieszne jak łomżyńska chołota interesuje sie takimi mało znaczącymi nowinkami!

mnie to nie interesuje a chołotą nie jestem :D Chciałbym wiedziec jak ludzie wracali ze studniówek gdyż nie jest to blisko od Łomży i czy warto? wiadomo taksówki, znajomi z buta:D czym jeszcze można było wrócić? ile zabuliliście za taksówkę?? a nowinki to nowinki.. kogo interesuje to sie wypowie
Ja tam lubie plotki :D

Po pierwsze: co ona ma do tego? Weź niech kobieta się postawi pijanemu kolesiowi... Jak kolo zdolny do wracania w taki mróz z buta do domu to nie chciałbym być na miejscu tej dziewczyny... A po drugie: trochę kultury... nikogo nie bronię tylko wyrażam swoją opinię.

ktoś_kto_wie zdecyduj się w końcu... bez obrazy ale raz piszesz że Ciebie to obchodzi, a teraz już Cie to nie interesuje hehe

człowiek jest omylny... mialem na myśli, iż jedak mnie to interesuje... wybacz za moja pomyłkę. wcale sie nie dziwię ludzie różnie zachowują sie po alkoholu. dlatego kto głowy do tego nie ma a co najważniejsze jest nieobliczalny pić nie powinien. nie sądzisz??

Odbiegając od tematu... ostro było z alkoholem??

Ej "serwis" ogarnij to co piszesz bo to jest forum. Jak nie wiesz to miejsce służy do wypowiadania swojego zdania a nie do obrazania kogos za jego poglądy. Nie warto nawet z toba gadac na jakikolwiek temat.

Myślę że po alkoholu każdy zrobi się nie obliczalny jeżeli przesadzi... Najważniejsze pić z umiarem. A co do ilości alkoholu - nikogo nie wynosili:D

Pobijcie się jeszcze hahahaha... mój detektywistyczny nos podpowiada mi, że cos tu jest nie tak... ;> a oże tu się wypowiada laska tego kolesia???? :D

a moze dziadek ? ;D

hheeheh chołotą niejestem... no ktoś kto wie, skoro tak mówisz;] ja też niechciałbym być na miejsu tej laski... nieraz widziałem jak potrafią zachowąć się wstawieni faceci.

A co do alko słyszałem, że bez problemowo butelki stały na stołach.

no jak dziadek to współczuje :D naprawde szczerze.

!Autor: catchmeifyoucan (---.elomza.pl)
Data: 20-01-10 19:27
A co do alko słyszałem, że bez problemowo butelki stały na stołach.

to źle słyszałeś,bez przesay ale niektórzy i tak dali sobie rade leżąc pod stołem

odkąd pamiętam to woda kapała z sufitu - wystarczyło trochę deszczu

maja

to byl podobno chlopak pauliny z 3 a takie przynajmniej chodza sluchy.dobry typ.on podobno i bez picia ma niezle jazdy hehe

ktoś_kto_wie doszły mnie słuchy, że akurat Ty się uczysz w tej klasie... co koleżanka za coś podpadła a teraz na forum publicznym chcesz jej dupę obrobić?? heh Baba 19 lat a zachowuje się jak niedorozwinięty dzieciak...

Ta smiech na sali... Masz problem to powiedz to prosto w twarz a nie obrabiasz dupe na forum za plecami. Temat do zamkniecia

Jeśli to prawda, to rzeczywiście niezła z Ciebie dziewczyna.
Współczuję Twoim znajomym.

Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)

rzeczywiście przykre ploty roznosić na forum

ploty to głupota

anio1

NAJLEPSZA STUDNIÓWKA NA JAKIEJ BYŁAM ;)

.

anio1

zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście zajebiście ;)))))))))))))))))))))))))))))))))

OGIEŃ był ;]

TO BYŁO NA MELANŻU .....
NAJLEPSZA STUDNIOWA JAKA MOGŁA BY GDZIE KOLWIEK I KIEDYKOLWIEK BYĆ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org