Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAsiu na presydenta !!! |
KTO MNEI POPIERA ?? ?? ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAsiu na presydenta !!! |
twoja stara
|
|
"twoja stara " DAJE DUPY ZA BIEDRONKOM :D
|
|
IDIOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ale z was debile
|
|
a poza tym wszyscy zdrowi? ...
|
|
JA i moja dzika banda
|
|
czesio i ja to jedna rodzina
|
|
firma ludzie z zasadami...
|
|
Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet : - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy!
|
|
Jasiu ,masz moje poparcie,bo wiem ,że będziesz startował na Prezydenta w Choroszczy albo w Tworkach.
|
|
firma ulica masz tu całokształt...
|
|
ku.wa czlowieku ogarnij sie takie teksty to sie w podstawowce gadalo zachowujesz sie jak zdesperowany samotnik ktory siedzi dzien i noc przy kompie bo nawet przyjaciol nie ma i probuje zrobic kariere na forum liczysz na to ze moze ktos cie tu polubi nie ma sensu nawet pisac ci tutaj komentarza bo sam pajaca z siebie robisz szkoda slow na taka osobe a moze chodzisz jeszcze do pods. i dlatego jestes takim dzieciakiem po tych twoich wpisach to tylko to mozna wywnioskowac.......
|
|
Jula wielka dzióra :)))
|
|
Wiecie dlaczego Jasiu nie lubi bułki tartej??? Bo sie kiepsko masłem smaruje. O/O Jasio wchodzi do klasy i krzyczy "Siema", widząc to zszokowana nauczycielka mówi: - Jasiu wyjdź z klasy i wejdź tak samo jak twój ojciec wraca z pracy. Jasio ze spuszczoną głową wyłazi z klasy a następnie wchodzi z wielkim kopnięciem do klasy i krzyczy "He ***** mać nie spodziewałeś się mnie tak wcześnie!?"
|
|
Wiecie dlaczego Jasiu nie lubi bułki tartej??? Bo sie kiepsko masłem smaruje. haahhahhahahhahahaahhahahahaahahha ^%%%^%^%^%^%^%^
|
|
Normalnie żal mi Ciebie jasiu i normalnie nie komentowałbym tego... ale skomentuje... :zal jestes.!! Ktoś Cie za to ukarze kiedyś.!
|
|
Jula90 w pełni ma racje. Do jej wypowiedzi dodam iż jasiu_śmietana to dziecko którego królestwem jest anonimowe wypowiadanie się w sieci.. Pomysłowo.
|
|
No tak . tu mam dowód.
|
|
?
|