niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co z tymi feriami?

Witam wszystkich mam pytanie czy w jakichś szkołach klasy O uczą się w ferie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co z tymi feriami?

tak twoja klasa

ja chyba wiem o co chodzi, ponieważ w jednej z miejscowości wymyślili że dzieci z klasy zero będą chodzić w ferie do szkoły ponieważ nie Panie uczące nie wyrobią się z programem stąd młodego26 to pytanie

:)

co z ta polska ?

co więcej autobus w ferie nie kursuje więc rodzice sami mają dowozić dzieci do szkoły.Nie wiem jak ta sprawa się zakończyła czy tak faktycznie będzie

hahahah jebać system

Pomysłowo.

katarzynka widzę ze mało o tym wiesz, podobno dzieci z innych miejscowości tez miały chodzić, ale tam to nie przeszło. Wiec to chyba nie chodzi o wyrobienie się z programem.

młody26 być może, problem bezpośrednio nie dotyczy mnie wiem to od znajomych którzy mają dzieci które chodzą do zerówki i taki powód im podano.

ale czy jeszcze jaki jakieś zerówki uczą się w ferie czy tylko ta i czy jest obowiązkiem posłanie dziecka?NIE ZBIERAJMY DZIECIOM DZIECIŃSTWA,

.

anio1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org