Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry makijaż |
Możecie polecić jakąś dobra kosmetyczke? Co powiecie o salonie SATYSFAKCJA robił tam ktoś makijaż?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry makijaż |
Polecam Kasię Serafińską ul. 3-go maja ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Takich tematów jest bardzo dużo, wyszukiwarka nie gryzie!!
|
|
To co że jest dużo ale nie aktualne są A ten tak
|
|
no wiesz xxxAngelxxx nie chce mi sie szukać w archiwum;)
|
|
No to polecam Ci Panią Małgosię z HOTELU POLONEZ z salonu AMELIA :)
|
|
tobie nie chce sie szukac w archiwum, a innym nie chce sie czytac co 2 dzien tego samego tematu na forum. Wystarczy wpisac jedno slowo: makijaz i wszystko wyskoczy. A salonow nie otwieraja na jeden miesiac wiec tematy sa jak najbardziej aktualne.
|
|
w sumie nikt nie każe czytać ale ok mi np to nie przeszkadza ;p Ale jak ktoś nie potrafi korzystać z archiwum to trudno.
|
|
Bardzo ładny i przede wszystkim trwały makijaż robi Kasia Serafińska na ul. 3maja. Polecam!
|
|
Pani z Poloneza nie polecam, robi makijaze na jeden kopytm ma swoj styl i tak maluje wszystkie po kolei. oczy robi jak u osy. Ciezko jest polecic makijazystke czy kosmetyczke bo kazda z nas jest inna i lubi co innego wiec najlepiej jest posluchac wlasnej intuicji i eksperymentowac, kiedys kolezanke wyslalam do swojej fryzjerki, ktora moje wlosy zawsze robila super, kolezanka natomiast wyszla z salonu z placzem
|
|
satysfakcja.... polecam :)
|
|
e-mila, są dwie i jedna ma w środku hotelu POLONEZ, a druga od ulicy, więc o której mówisz. Bo Pani Małgosia ma w środku po schodkach na górę i robi makijaż wedle Twoich zachcianek - przynajmniej ja konkretnie mówię co chcę i mam i Pani Gosia w Gapsie pracuje, więc zna się na rzeczy i fakt masz rację wszystko wedle gustu :)
|
|
SATYSFAKCJA polecam a fryzjer JOANNA na NIEBCEWICZA od KAUFLANDU już nie chce innego ;)
|
|
. anio1
|
|
ii po co to kłasc?: D a potem latac z szpachelko ;p
|
|
mowie o tej w srodku, robi trwale makijaze, na zdjeciach fajnie sie wyglada ale serio wiele moich kolezanek tam sie malowalo, kazda inny ksztalt oczu a cienie jednakowo nalozone, wygladaly jak u osy z moimi wlacznie, moze dzis sie cos zmienilo, moze wiecej kobiet kozysta z tego typu uslug, jest wieksza konkurencja i kosmetyczki bardziej sie staraja, nie wiem. co jak co ta Pani jest strasznie mila!!!! ma fajne podejscie do klientki, moze to ja sie nie znam, zle napisalam ze nie polecam, moglam napisac ze zadowolona nie bylam
|
|
prawdziwa profesjonalistka w tym fachu wyslucha uwag klijentki ale i przedstawi swoje !!!!! bo to ze my chcemy czarna kreske i perlowa szminke nie znaczy ze to do nas pasuje!!!!!!!! polecam goraco ta babke!!!!!!!! specjalista w swoim fachu. przyjmuje na ks. anna 27 warto zajrzec na strone www.emstudio.lomza.pl
|
|
antopiol napisał(a): > prawdziwa profesjonalistka w tym fachu wyslucha uwag > klijentki ale i przedstawi swoje !!!!! bo to ze my chcemy > czarna kreske i perlowa szminke nie znaczy ze to do nas > pasuje!!!!!!!! polecam goraco ta babke!!!!!!!! specjalista w > swoim fachu. przyjmuje na ks. anna 27 > warto zajrzec na strone www.emstudio.lomza.pl Jaka ładna reklama hahaha, ale strona fajna Pozdrawiam Marcin www.emstudio.lomza.pl
|
|
Pani Serafińska profesjonalistka w kazdym znaczeniu tego słowa. adres ul. 3-go maja.
|
|
mandrzejczuk widzę ze jesteś częstym gościem tego forum skoro nie chce ci się co drugi dzień czytać podobnych wątków ???
|
|
czy ktoś robił makijaż w salinie u pani Kasi jednak w wykonaniu tej drugiej pani ktora tam pracuje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |