Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezentacje maturalne |
Forumowicze! Po ile teraz biorą za prezentacje z konspektem z polaka? Wie ktoś? Czekam na info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezentacje maturalne |
jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba miec doktora zeby znalezc dobra prace bo przeciez na magistra to dzis kazdego stac :)
|
|
Zależy od tematu, pewnie około 100 zł, a może i więcej :P
|
|
jaki masz temat pracy?? ja mam na zbyciu prace z konspektem
|
|
O pracy. A za ile malutka-891?
|
|
mam prace na temat : "Przedstaw różne funkcje motywu powrotu do domu rodzinnego w wybranych utworach literackich." i druga coś o patriotyzmie jak cos to wiecej info na emaila malutka_891@wp.pl
|
|
ja za swoją płaciłam 200 zł :)
|
|
Ja również mam dwie prace na sprzedaż!! Tematy to: Świat wartości więźniów lagrów i łagrów oraz jego odzwierciedlenia w jego literaturze. Przedstaw temat analizując wybrane utwory. Różne koncepcje patriotyzmu. Przedstaw na wybranych przykładach z literatury romantycznej i pozytywistycznej. Szczegóły: angel-thatsonlyme@wp.pl
|
|
Mam na sprzedaż dwie prace z konspektem itd 1. Różne ujęcia motywu miłości w utworach literackich. 2. Motyw zbrodni i kary w literaturze. kontakt : motyleczek88@wp.pl
|
|
Dramat niespełnienie ludzkich marzeń przedstawiony w literaturze. Pisany przez nauczycielkę, na podstawie 4 lektur.
|
|
Strasznym problemem jest znalezienie sobie pasującego tematu/wymyślenie w odpowiednim czasie swojego i napisanie pracy oraz późniejsze zaprezentowanie swojego materiału? Przecież to najłatwiejsza i najprzyjemniejsza oraz najmniej stresująca część matur O_o'
|
|
Ja Ci oddam za darmo, ,, Drogie pamiątki przedmioty zwiazane z waznymi wydarzeniami w zyciu bohatera" konspekt folia i praca i jest fajnie
|
|
ja mam prezentacje na temat : buntownicze postawy młodych na podstawie różnych epok. tanio sprzedam. kontakt sialala2008@wp.pl
|
|
A po co to kupować pracę z polaka. Wystarczy przeczytac streszczenia, troche skleic info z neta i gotowe. Przecież to każdy zdaje, a praktycznie nigdzie na studiach na to nie patrzą. Ja wziąłem troche info z googli, się nauczyłem na pamięć(nawet jak kupisz i tak będziesz musiała się to nauczyć), a przed wyjściem na maturę(miałem na 12.00) przeczytałem streszczenia lektur :D i 9pkt. Na darmo hajs wydawać WKS
|
|
Witam.Mam do sprzedania 3 konspekty + prace .Oto tematy jakie posiadam: 1.Człowiek wobec nieskończoności.Jakie pytania dotyczące Boga i bytu stawiają wybrani przez Ciebie twórcy dwóch wybranych epok.Odwołaj się do wybranych tekstów. 2.Literackie reinterpretacje mitów antycznych.Scharakteryzuj sposoby i cele tego literackiego zjawiska(na wybranych przykładach). 3.Pycha jako czynnik determinujący działania człowieka.Określ jej źródła i konsekwencje,analizując wybrane utwory dramatyczne. Tanio sprzedam!
|
|
kontakt morellka22@buziaczek.pl
|
|
temat: Wpływ wojny na psychikę człowieka. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych utworów literatury okresu wojny i okupacji. oczywiście konspekt oraz bibliografię również posiadam. Dodam że za prezentację uzyskałam maxymalną ilość punktów :) Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tej pracy za niską cenę proszę o kontakt. mitoryba@interia.pl ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Mam do sprzedania pracę maturalną na temat: ''Różne sposoby tworzenia nastroju grozy w literaturze i sztuce. Określ je odwołując się do wybranych dzieł literackich i plastycznych.'' Obroniłem ją na 20 pkt czyli maximum . Posiadam do niej bibliografie, cytaty, reprodukcje obrazów i muzyke na płycie CD. Zainteresowanych zapraszam na e-maila: mitosito@o2.pl
|
|
Kobieta chce ode mnie 300 zł za konspekt i prezentacje. Co Wy na to??
|
|
per.sor odezwij sie do mnie na gg 4712020,, dam ci namiar na nauczycielke ktora pisze prace. i jest fajnie
|
|
jeżeli ktoś potrzebuje prezentacji chętnie pomogę- gg 1459239 anias
|
|
300 zł? hehe nie no gruba przesada. Chyba że masz naprawde kosmiczny temat :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Ja mam dość trudny temat :( ale myślę że sobie z nim sam poradzę :)
|
|
Jak chcesz sam sobie z tym poradzić to radzę teraz już się zabierac do roboty :) Ja zwlekałam do samego końca i później niestety pieniążki trzeba było wykładać :P ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
o k 100 anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |