Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bar "U Zdzisia" Stara Łomża |
Co sądzicie o tym barze? Jaka atmosfera, czy można sobie spokojnie wypić piwko? Coś więcej na ten temat. Mam zamiar się tam wybrać i chciałbym się dowiedzieć czy warto. Wszystko mnie interesuje. Proszę o opinie. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bar "U Zdzisia" Stara Łomża |
Hej! Osobiście naprawdę bardzo lubię ten bar- często sama tam bywam. Ceny są naprawdę przystępne no bo gdzie w łomżyńskim barze kupisz piwo za 3.50?!!! Zdzierstwa też nie ma- piwo nalewają "z zakładkami", a nie tak jak często gdzieś bywa, że leją pod kreskę... Mają bilard, piłkarzyki, maszyny do gry ;D Podoba mi się też kominek- nadaje ciepłą atmosferę w zimowe dni. Nooooo i szefowa- jak matka, zna praktycznie wszystkich klientów, zawsze zagada, uśmiechnie się. Naprawdę jest tam fajnie. Polecam ;DD
|
|
Onazakrecona z tego co mnie pamiec nie myli to corka wlascicieli tegoż baru ma przez przypadek tak samo na imie jak Ty :P
|
|
Hahahaha ... szanelka i tu się mylisz :P Oni nie mają córki! Hahaha ;DD
|
|
no faktycznie... ale smieszne, boki mozna zrywac hm... z tego co pamietam to wlasciciele maja syna i corke. kiedys uczylam sie z ich synem,i w tamtych czasach mieli corke. to teraz co, rozplynela sie ?
|
|
Mają 2 synów :PP
|
|
eh.. dopsz... dwoch synow z czego jeden kiedys byl corka
|
|
Ale chyba to nie jest forum o ich rodzinie tylko barze więc szanelka jeśli wogóle masz coś do powiedzenia na ten temat to słuchamy :P :))
|
|
jak dla mnie ? mordownia
|
|
No i o to właśnie chodziło o wyrażenie swojej opinii :PP
|
|
bar jak inne bary
|
|
reklama znowu, a więc nie wypada mi napisać nic innego jak to że psa bym tam nawet nie wysłał bo szkoda zwierzaka...
|
|
słabiutki ten lansik.)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
idzie się tam dobrze na....ać
|
|
piwo 3,5 ale zapomnialas dodac ze taksowka w 2 strony 30
|
|
"szanelka" mordownia? Czemu tak sądzisz?
|
|
A jak z towarzystwem? Kulturalnie? Bo podobno dużo małolatów tam przychodzi i że alkohol bez problemu jest sprzedawany..
|
|
Tam gdzie piwko kuflowe serwuja predzej czy pozniej w pape dostaniesz. To sa KUFKANDIE i tyle. Smierdzi papierochami i piwskiem . Dziad
|
|
Bar jak najbardziej w porządku.Polecam wszystkim odwiedzić. Jest w rozbudowie..;) Pomysłowo.
|
|
Do BurnRubber4: Nie rozumiesz co znaczy "mordownia" ??? Jeśli nie , to musisz sam osobiście tam jechać i to sprawdzić ,a nie głupie pytania zadajesz , z policji jesteś czy co??? Alkohol jest dla dorosłych , jakbyś jeszcze o tym nie wiedział i nie ładuj pod chu** ... Ja bym takiego klienta w dupę kopnęła na wejściu .... Szacunek fanom ulicznym zasadom!!! Przeciwko kurest**, kur**skim układom !!!
|
|
Yo Yo czarnuchy
|
|
mają córkę, ale nie nazywa się Marlena... A bar fajny:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
JP*** he pytam bo wlasnie chodzi mi o to zeby nie trafic do takiego lokalu. No nie wiem czy tak dokonca dla doroslych, jezeli zwykly gnojek moze tam sie napic. A co ty od razu z policja wyjezdzasz? nie musze byc psem zeby o to pytac. Normalne pytanie.
|
|
Lesny dziadek - 'Smierdzi papierochami i piwskiem " --- to jakis lokal chyba dla pijoków z powiatu
|
|
BurnRubber4 Bo to czy tam kupuje nieletni czy też stary dziadek , nie oznacza ,że cały świat musi o tym wiedzieć, bo Twoja ciekawość nie zna granic.. Nie wiem czy Ty jesteś tak mało kumaty, czy też trzeba Tobie ogarniać takie sprawy jak małemu dziecku , gdyż , rozumiesz takie informacje mogą po prostu komuś zaszkodzić i spowodować nie potrzebne problemy przez Twoją idiotyczną ciekawość... Jak dla mnie to pod chu** ładujesz i głupie pytania zadajesz... "Szacunek fanom ulicznym zasadom!!! Przeciwko kurest**, kur**skim układom !!!
|
|
Osobom nietrzeźwym oraz młodzieży do lat 18 alkoholu nie sprzedają. ;] Pomysłowo.
|
|
Ok. No i dziękuję za informację. Tego chciałem się dowiedzieć. Nie zamierzam wdawać się z kimś w niepotrzebne pyskówki, bo jak dla mnie właśnie to jest nie na poziomie.
|
|
Hee , czyżbyś się podenerwował lekko?? Nikt nie oczekuje ,że wdasz się jak to Ty nazwałeś "pyskówkę" ludziku mały... Po prostu nie rozumiem takich ludzi jak Ty .... panie burnrubber4 , gdyż wypić piwo to jedno , a być "społecznym obywatelem" to drugie ;]] , więc na pierwszym miejscu proponuję byś ocenił samego siebie , zanim o kimś się wypowiesz ..bo jeśli nie masz ochoty na mordobicia (co nie nie twierdzę w żadnym wypadku ,że takie bywają w barze u Zdzisia) lub zbyt mało jest ekskluzywny bar lub restauracje w których zamierzasz spożyć swoje piwo, to proponuję Ci byś się np wybrał do Marriotu jak Ciebie na to stać ;D , tam na pewno obsługa i jego goście będą na poziomie i mogę Ci gwarantować ,że żadna krzywda Ci się nie stanie ;]] Sorry ,ale jak dla mnie to jesteś żałosny , Ty i ten Twój wielki farmazon ;]] Czy wypicie piwka wymaga aż porady na forum ;]] ?? Jak się boisz wejść do baru , to je wypij w domu ,albo na balkonie dla zmiany klimatu ;]] "Szacunek fanom ulicznym zasadom!!! Przeciwko kurest**, kur**skim układom"
|
|
polecam warto
|
|
. anio1
|
|
Spoko jest;)...A córke mają Milenke hehe:)
|
|
http://mcdonalds-bon.pl/zlicz.php?id=4660
|
|
i co zdobyłeś bona na kotleta ?? działa to ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |