Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie o sale |
witam... Którą salę w Łomży lub okolicy polecacie na wesele i czy wiecie czy są jakieś wolne trminy na sierpień lub wrzesień? najbardziej zależy mi na terminie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie o sale |
Szukam sali na 18!!!
|
|
odstąpię salę na 31 lipca w Wenecji za zaliczkę 500 zł mail:fallen_angel18@o2.pl
|
|
Teriminów wolnych nie ma na pewno u chaberka i w jędrusiowej zagrodzie, są na pewno w Rysiu (mała sala na ostatni weekend sierpnia jest na pewno wolna, oraz 3 weekendy września), na Fadomie, w Koronie i w Panoramie w Nowogrodzie też mieli wolne pojedyncze terminy.
|
|
jakieś 2 tyg temu pytałam się w jędrusiowej na czerwiec i termin byl wiec mozna zadzwonic i zapytac zalezy tez jak duze te wesele ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
pod topolami nie ma terminów
|
|
do twierdzy Łomża zadzwoń www.twierdzalomza.pl
|
|
|
|
Tak po "świńsku" w każdym wątku reklamowaną "twierdzę" widziałam i się rozczarowałam wiec nie polecam ani na disco ani na niedziele tym bardziej na wesele, chyba że ktoś lubi takie klimaty lub nie jest za bogaty ;-)
|
|
ja polecam sale w okruszku bylem tam na kilku weselach, nie narzekam. terminu wolne napewno sie znajda pomimo tego, że maja terminy zajęte trzeba się dowiadywać bo zawsze ktoś może zrezygnować. Pozdro!
|
|
Ja chętnie odstąpię termin na 21 sierpnia 2010 w karczmie Pod Topolami
|
|
pod topolami ********* sala
|
|
katarynka zluzuj bo ci coś pęknie
|
|
Nie bój żaby ;) był już na forum jeden cwaniak który reklamował lokal na silę w niemal każdym wątku jak się skończyło wszyscy wiedzą, a wracając do meritum sprawy autor pyta o subiektywne opinie wiec wyraziłam swoją - jest kiepsko !! i szkoda czasu na polemikę z tobą bo nie jesteś bezinteresowny płacą ci abyś pisał .
|
|
. anio1
|
|
W kisielnicy w Swojskiej Kuchni nie ma miejsc na wrzesien i sierpień. Do niedawna był jeszcze termin na pażdzienik ale nie wiem jak teraz.
|
|
A co myślicie o sali weselnej Margo w Rysiu? Warto zorganizować tam wesele?
|
|
Podpisuję się pod powyższym pytaniem...nie ma nigdzie opini :(
|
|
Sala, spox, ale zależy jaki wtedy będzie wystrój, bo we wrześniu 2009 mi się kompletnie nie podał, taki lodowaty był (niebiesko-biały), a jedzenie poprawiło się, bo kiedyś nie było smaczne, a teraz dobre :) Tylko ten widok na stację, ech...
|
|
a ze tak z ciekawosci spytam, ile za wynajem sali na 100-120 osob. bez jedzenia, sama sala, na miejscu kuchnia ktora jest tylko udostepniana. jesli ktos ma pisac zebym podzwonil i sie popytal to niech sobie daruje. oczekuje odpowiedzi od osob ktore same szukaly sali. pozdrawiam !! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Najlepsze klimaty są w - STODOLE u wujka Czesia .
|
|
a co myslicie o sali korona na pilsuckiego? warto
|
|
prosze szczere odpowiedzi
|