środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pogotowie stomatologiczne

Ludzie pomocy, chyba mam zapalenie okostnej, pomogło dopiero 5 ketonali. Czy jest w Łomży stomatolog, który przyjmuje w niedziele i święta i ma kontrakt z NFZ w ramach pogotowia stomatologicznego czy coś w tym stylu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pogotowie stomatologiczne

rozczaruje cie.wczoraj przez to przechodzilam.nie ma niestety juz pogotowia.zostaje ci tylko pryw wizyta

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

nie panikuj ja tez ostatnio juz myslalam, ze mam zapalenie okostnej ale wystarczylo wyrwac zeba. od niego bol promieniowal na pol szczeki.

Niestety nie wiem czy jest jakiś dentysta dzis czynny. Proponuje zorientować się w szpitalu na izbie przyjęć.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3301870
http://www.domowe-sposoby.pl/zdrowie/79-bol-zba
poczytaj, przetestuj, coś na pewno ci pomoże.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

chcesz dam ci numer do dentysty ktory napewno cie przyjmie ale i skasuje

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

dzięki kochani,może jakoś dam radę i wytrzymam do jutra,mam swojego ulubionego prywaciarza i jutro biegnę do niego

tak miasto duze a żadnej możliwości udzielenia pomocy w takim przypadku nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bimbo

czekajac na swoja kolej u stomatologa czytalam ogloszenia, niestety najblizsze pogotowie stomatologiczne jest w Bialymstoku, tez znam jedna dentystke ktora jak poprosisz to w srodku nocy zeba Ci zrobi ale prywatnie, jesli bol bedzie Ci mocno dokuczal to sie odezwij a dam Ci namiary

niekoniecznie w bialymstoku.jest jeszcze blizej.w ostrołece

To jest zwykłe k...stwo, żeby w Białymstoku było a w Łomży nie. Czy tam mieszkają lepsi ludzie od nas?

co to jest zapalenie okostnej?

kto dziś przyjmuje prywatnie-chodzi o wyrwanie zeba

Ja kiedyś wyrwałam zęba w niedzielę u pani, która przyjmuje gdzieś koło CTO przy Bema, Legionów... Niestety nie pamiętam nazwiska, ani ulicy. Nr na pewno znalazłam w necie. Gabinet o ile dobrze pamiętam ma w dobudówce przy bloku.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org