Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie można zaszczepić kota w Łomży? |
Witam, mam małego kotka i chcę sie z nim wybrać do weterynarza - szczepienie itp. Gdzie najlepiej sie udać w Łomży?Jaki gabinet polecacie?Z góry dziękuję za porady:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie można zaszczepić kota w Łomży? |
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=123077&t=123077 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=228270&t=228270 ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Najlepiej chyba w Oazie ul Woj. Polskiego - niedaleko Kościoła
|
|
Ja ostatnio szczepiłem psa w gabinecie obok kościoła Miłosierdzia Bożego, w tym nowym bloku. Gabinet chyba od niedawna jest otwarty. Koty powinni też szczepić. Przyjmują tam tacy młodzi kolesie Grzegorz
|
|
Ja do tej pory chodziłem na Mazowiecką do Rumińskiego (bo miałem najbliżej), ale niedawno otworzyli lecznicę obok mojego bloku na Mickiewicza. Miła i fachowa obsługa, normalne ceny i blisko ( nawet oferują wizyty domowe :). Polecam w 100%
|
|
Kolo Miłosierdzia jest coś nowego?mialabym blisko...a w jakich godzinach tam jest otwarte? orientowalam sie w temacie szczepień, ceny itp, ogolnie w Łomży jest to samo, więc tam tez powinni miec standardowe ceny. Dzięki za podpowiedzi, czekma na kolejne:)
|
|
a może w miesnym??
|
|
poczytałam wcześniejsze forum...ile ludzi-tyle zdań, dzieki za wpisy. Opinię były rózne. Z ciekawości wybrałam się do gabinetu obok Milosierdzia i Biedronki, jest nowy-było oki, najpierw odrobaczanie i przegląd kotka , potem pojde na szczepienie. W środku ładnie i schludnie. Lekarze, to młodzi kolesie, polecam:)
|
|
poczytałam wcześniejsze forum...ile ludzi-tyle zdań, dzieki za wpisy. Wasze opinie były rózne. Z ciekawości wybrałam się do gabinetu obok Milosierdzia i Biedronki, jest nowy-było oki, najpierw odrobaczanie i przegląd kotka , potem pójde na szczepienie. W środku ładnie i schludnie. Lekarze, to młodzi kolesie, ale widac, że z doświadczeniem. Polecam:)
|
|
u weterynarza !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |