Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
witam! wiem ze był juz kilka razy poruszany ten temat ale nowy rok wiec zmiany hehe wiecie moze który ginekolog w łomży przyjmuje panstwowo i nie trzeba sie zapisywac rano i czekac w kolejce tylko np umowic sie wczesniej na konkretna godzine i przyjsc tak mial dr skretek ale podobno od nowego roku mial zaczac przyjmowac tylko i wylacznie prywatnie prosze o pomoc z gory wielkie dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
a co, przeglad ci sie konczy ? ;] (glupi zart, sorry :] ) _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
skoro wiesz ze jest glupi to po co wogole piszesz
|
|
Na Makowej jest Malinowska właśnie w ten sposób można się do niej umówić ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ale z tego co wiem nie ma ona najlepszej opini.......
|
|
gin. Sokół podobno dobry jest. hehe
|
|
osobiście mogę polecić dr Zalęską. Przyjmuje na Księcia Janusza prywatnie i państwowo. Państwowo w pon 10-16 wt 8-15 śr 13-18 i czw 8-15 a tel do niej, żeby się umówić wcześniej: 606 416 156
|
|
Malinowskiej nie polecam, badanie i wszystko inne dosłownie w stylu 'masz i wyjdź jak najszybciej'. Polecam Załęską.
|
|
Ja chodzę do niej od 3 lat i nigdy nie mogłam na nią narzekać Zawsze robi wszystkie badania, nawet te o ktorych sama nie wspominam ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zaara zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Niby się mówi że dr Malinowska nie najlepsza, ale wystarczy iść do przychodni na Wyszyńskiego to dosłownie tłumy są do niej, a przypomne że nie tylko ona tam przyjmuje. Moja kuzynka ma konflikt serologiczny, i wiadomo przy takim czyms są rózne obawy, i właśnie dr Malinowska ją prowadziła przez 2 ciąże. Robiła najpotrzebniejsze badania i wszystko się dobrze zakończyło, maluszki są śliczne a przedewszystkim zdrowe. Ale wiadomo różni ludzie, rózne sytuacje, różne opinie. pozdrawiam:)
|
|
Dr. Malinowska przyjmuje również w Przychodni na Wyszyńskiego w poniedziałki i piątki :)
|
|
Skręr=tek chyba juz tylko prywatnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |