Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwestra |
Będzie coś organizowane na Starym Rynku ??? albo cokolwiek gdzie mozna byłoby przyjść ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwestra |
jak nie masz gdzie isc to ja zapraszam do siebie :P
|
|
Również ja zapraszam do siebie.Odezwij się na e-maila :D
|
|
Ja Cię nie zapraszam.
|
|
Polecam sylwester z "polsatem" :)
|
|
rzal3 umiesz cos robic po za czepianiem sie i udzielaniu glupich bezsensownych odpowiedzi? Nie szkoda Ci klawiatury na pisanie takich glupot?
|
|
zapraszam do barbadosu!!!
|
|
do barbadosu nie idz ;) kasa za wstep 50 zł a w srodku puchyy! musisz wszystko swoje przyniejsc ;) tak jak bylo rok temu :) niby przekązki beda cos do jedzienia itp a wyszlo ze nawet zapojki nie bylo :D wiec robcie co chcecie , obyscie sie dobrze bawili :)
|
|
z tego co mi wiadomo.. to będzie butelka szampana, jedzenie i zapojka na bank...
|
|
a mi widomo ze tam na bank jest lipa i to taka wielka ,na samykm srodku wyrosla pare lat temu
|
|
Ban? Przed chwilą zrobiłeś anty-reklame Miles Klubu. Teraz Barbados Ci nie odpowiada? Jesteś bardzo surowy co do oceny klubów to może podaj pierwsze 3 miejsca klubów najlepszychw mieście. PS a może Twój znajomy ma jakiś i robisz rekalme anty-rekalami? ;)
|
|
nieważne gdzie,ale z kim:) no i dużo zależy od ilości alko:)aaa i jeszcze jedna podstawowa zasada: jest crunchips, jest impreza:)
|
|
no tak tylko nie ma z kim tego sylwestra spędzić :(
|
|
ja chętny :D
|
|
Patryk.Ban?Ma racje oba kluby o których wspomniał nie są godne uwagi :P Pomysłowo.
|
|
Ban? Ja słyszałem że kanapki no i alkohol będzie w cenie więc to co Ty gadasz,jakie puchy:]
|
|
Zastanów się co ty napisałeś.pff Chciałeś zaimponować swą niesprecyzowaną inteligencją? Ogarnij się. Pomysłowo.
|
|
gówno wiesz więc się nie udzielaj Pionku
|
|
jakis pub bedzie czynny ??
|