Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rejestracja |
witam, orientuje się ktoś może czy mogę sprzedać pojazd który aktualnie nie jest zarejestrowany? kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rejestracja |
a dlaczego nie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chodzi mi o to czy nie będę miała żadnych problemów prawnych. i czy mogę przewieść pojazd za granicę. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Ty napisz o co Ci chodzi. Za którą granicę. Wreszcie chodzi Ci o kupno, czy eksport. Samochód taki możesz sobie kupić, postawić przed chałupą i wpuścić kury i niech się niosą. Czym innym jest rejestracja, czym innym jest wywóz za granicę. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z Polski za granicę bez rejestrowania pojazdu. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
zalezy co to za pojazd ... czy nie jest zabytkowy ...
|
|
nie, nie jest. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Jeśli nie jest zabytkowy, to musisz znać prawo tamtego kraju. Polskie władze nic nie będą miały. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tylko jak to jest możliwe, że ma sobie ktoś niezarejestrowany pojazd i chce sobie wywieźć go za granice i nic mu nie robią? Na chłopski rozum skoro nie ma dokumentów rejestracji pojazdu nie może się nim poruszać, a co najważniejsze skąd mają wiedzieć czy pojazd nie jest kradziony?
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
mam bo kupiłam, kartę pojazdu mam od poprzedniego właściciela i inne dokumenty. nie rejestrowałam bo nie było takiej potrzeby. a teraz chce go sprzedać za granicą i chce go przewieść a nie nim jechać. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
To wtedy będziesz musiał płacić cło zapewne, więc taniej wyjdzie go przerejestrować jednak. :)
|
|
a może ma ktoś linka na jakąś stronkę żeby dokładnie się dowiedzieć? kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |