Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hatrick bujka??? |
nie wiecie co zaszło w hatriku widziałam 2 radiowozy policja spisywała kilka osób
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hatrick bujka??? |
Naucz się poprawnie pisać w języku polskim - a dopiero potem wciskaj nos w nieswoje sprawy.
|
|
stało się...... a Ty co taka ciekawa...ciekawość to 1 stopień do piekła.... a tak po za tym są ważniejsze sprawy... nie sądzisz?
|
|
nie musisz mnie poprawiac jezeli napisałam niepoprawnie nazwe baru. a te forum jest i pisze sie co chcę
|
|
moniczka 1511 słyszałem, że Cie naje*ali i sie zesrałaś im na wykładzine, ale jaja teraz muszą mieć sprzątania na święta...
|
|
"Później będą rozkminiali w ogóle kto, co był." _________________________________________________________
|
|
Bujka? A co to znaczy? Jakaś odmiana bujania? A może to rodzaj fotela bujanego?
|
|
wiemy co zaszlo. frajerstwo sie najebalo i sie zaczelo walic oczywiscie, lamuchy jebane ahhh takich tylko odstrzelić z gry Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad LAMUSY JEBANE !
|
|
zaszla potszeba .
|
|
lepili bałwana przed wejsciem i za to ich spisali Ps. bujka? hahaahaha nagroda nobla Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
mialo byc bajka tylko moniczka nie trafila w klawisz
|
|
ja pierdzie sie przysraliscie do niej ludzie dajcie spokój. Po prostu znac zycie chamstwo sie najebalo i tyle...
|
|
znajac* pewnie zaraz do mnie sie przysraja ze zle napisalem :D:D
|
|
kolejna "kobieta-dziecko" spragniona fazy niemająca czym się zająć.....
|
|
slipknot naucz sie pisac! ;P mogliby sie pozabijac. przynajmniej bylaby to ich ostatnia bojka
|
|
Re: Hatrick bujka??? Autor: moniczka1511 (---.mobile.playmobile.pl) Data: 19-12-09 02:22 nie musisz mnie poprawiac jezeli napisałam niepoprawnie nazwe baru. a te forum jest i pisze sie co chcę ------------------------------------- Ha ha ha, że aż tak tępa, za przeproszeniem jesteś, to nikt z nas na forum chyba nie sądził :] Tu nie chodzi kochana o to, że napisałaś źle nazwę klubu, tylko o słowo "bujka" które w języku polskim nie istnieje. No chyba, że chciałaś zapytać o "bójkę" ? I nawet się nie domyśliłaś o co mi chodzi poprawiając Cię. Brawo, jesteś od dziś moim idolem ^^
|
|
a co ma piernik do wiatraka,to nie jest konkurs ortograficzny .to ze dziewczyna zrobiła byka to nie jest wielke halo a ciekawi mnie ile tobie zajeło szukanie słowa bójka w słowniku polonisto john40
|
|
bajka, bujka i brawurka
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
A może bułka leżała tam i jej się smutno zrobiło i dlatego napisała na forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |