Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paintball |
Witam poszukuje osob chetnych(brakuje mi kilku osob do stworzenia 2 druzyn) na 18.12.2009 do gry w paintball. Cena pierwszych 100 kul wraz ze sprzetem i ubiorem wynosi 40 zl kazde nastepne 100 kul od 20-30 zl w zaleznosci od ilosci osob. Kontakt tel 514466038 _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paintball |
goń się z tą kryptoreklamą Dina
|
|
ja tylko poprostu szukam chetnych ktorzy maja ochote sie przylaczyc, bo jest nas ok 5 osob a to troche za malo niestety. _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
To tak jakbym miała jedno koło a pytała o instrukcję złożenia samochodu... Dina
|
|
Co ty pieprzysz?To tak jakbys miala ochote zagrac w pilke nozna i miala tylko 7 osob do dyspozycji, zreszta co ci bede tlumaczyl, jezeli jestes zainteresowana to dzwon pod podany numer telefonu, wtedy dowiesz sie wiecej, jezeli nie to twoje posty sa zbędne w tym temacie. _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
numer kontaktowy jak w pierwszym poscie lub GG 6109287 _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
od kogo markery i gdzie ew.
|
|
Dina weź się puknij w łep i nie spamuj
|
|
kto tu spamuje... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jak nie macie z kim grac to zajrzyjcie na moje forum: http://forum.tomazipaintball.com/viewforum.php?f=10 My się tutaj umawiamy na gry - zarówno z własnym sprzętem jak i możesz wypożyczyć. tylko wypożyczenie droższe ale za to kulki duuużo tańsze 37 zł za 500 sztuk (Tomahawk Zero) Przepraszam za reklamę ;o))
|
|
ktoś jeszcze chetny??? ty no sory ale 20 dychy wiecej za sprzęt to sporo .... a poza tym kto ci wytrzyma w te mrozy po kilka godzin...
|
|
Leśnik, kup sobie fotel bujany i ciepłe kapcie na zimę skoro tak się boisz mrozu ;o)), bo ktoś kto bawił się w paintball wie, że w mróz jest jeszcze lepsza zabawa - pod warunkiem, że gra na HP a nie CO2. Może za sprzęt i więcej ale policz ile wydasz na kulki - za 300 sztuk (co jest minimum) według powyższego cennika wydasz 90 zł a u mnie za worek 500 sztuk zapłacisz 37 zł !! Cena sprzętu to tylko część ceny za całą zabawę. Dzisiaj grało 12 osób i nikt nie myślał o mrozie. Pozdrawiam i do zobaczenia wiosną ;o)
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
trafionypaintball.pl
|
|
Kocham paintball. To jest moja ulubiona forma sportu!! ___________________________ http://englishcopy.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |