sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
salon Trendy

Macie jakies doswiadczenia z tym salonem? Jestem tam umowiona na zrobienie wlosow i ide tam po raz pierwszy, nie chcialabym wyjsc z zoltymi wlosami... Piszcie jak cos wiecie, dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: salon Trendy

bardzo polecam.ja i moja cala rodzina tam chodzimy i jest super.po prostu rewelacja.ostatnio farbowalem tam sobie wloski i wyszly dokladnie takie jak sobie wymarzylem.rewelacja!!!!!juz nigdy nie pojde nigdzie indziej.cuda,cudenka.a obsluga przeprze mila.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Ja tam kiedyś robiłam jak pracowały p.Wiola i p.Edyta to świetnie robiły włoski ale ostatnio miałam nikłą przyjemność się tam czesać-mi osobiście nie podobało się bo była to zupełnie inna fryzura niż chciałam a za mało czasu było już na poprawkę. Jeśli zaś chodzi obecnie o koloryzacje/baleyage to niestety nie jestem w temacie

byałm tamze-ale szczerze zadna rewelacja
osobiscie nie polecam
kolor wyszedł inny niz mial byc:(

ony klama.rewelacja.przecudnie.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

kaligulik
hahahaah dobre to było

Ja osobiscie nie mialam okazji sprawdzic, ale slyszalam pare dobrych opinii

Ja też chodziłam tam jak pracowała p. Wiola teraz przestałam tam uczeszczac bo panie choc udają ze sie znają to efekt mnie nie zadowalał.

ja też tam chodzę, pani Wiola już wróciła do pracy, najlepiej do niej chodzić zna się dziewczyna na rzeczy.

Pani Wiola wrócila? To całkiem zmienia postac rzeczy, w takim razie sama chetnie salon odwiedze.

tak p. Wiola wróciła, już pracuje spowrotem :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org