Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salon Trendy |
Macie jakies doswiadczenia z tym salonem? Jestem tam umowiona na zrobienie wlosow i ide tam po raz pierwszy, nie chcialabym wyjsc z zoltymi wlosami... Piszcie jak cos wiecie, dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salon Trendy |
bardzo polecam.ja i moja cala rodzina tam chodzimy i jest super.po prostu rewelacja.ostatnio farbowalem tam sobie wloski i wyszly dokladnie takie jak sobie wymarzylem.rewelacja!!!!!juz nigdy nie pojde nigdzie indziej.cuda,cudenka.a obsluga przeprze mila. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja tam kiedyś robiłam jak pracowały p.Wiola i p.Edyta to świetnie robiły włoski ale ostatnio miałam nikłą przyjemność się tam czesać-mi osobiście nie podobało się bo była to zupełnie inna fryzura niż chciałam a za mało czasu było już na poprawkę. Jeśli zaś chodzi obecnie o koloryzacje/baleyage to niestety nie jestem w temacie
|
|
byałm tamze-ale szczerze zadna rewelacja osobiscie nie polecam kolor wyszedł inny niz mial byc:(
|
|
ony klama.rewelacja.przecudnie. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik hahahaah dobre to było Ja osobiscie nie mialam okazji sprawdzic, ale slyszalam pare dobrych opinii
|
|
Ja też chodziłam tam jak pracowała p. Wiola teraz przestałam tam uczeszczac bo panie choc udają ze sie znają to efekt mnie nie zadowalał.
|
|
ja też tam chodzę, pani Wiola już wróciła do pracy, najlepiej do niej chodzić zna się dziewczyna na rzeczy.
|
|
Pani Wiola wrócila? To całkiem zmienia postac rzeczy, w takim razie sama chetnie salon odwiedze.
|
|
tak p. Wiola wróciła, już pracuje spowrotem :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |