Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebab na sybirakow |
Witam czy ktos z was jadla kebab w tym nowym lokalu na sybirakow???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na sybirakow |
Jadłem bardzo dobry .Dobry był też na dworcu w tym piętrowym ,ale tam już nie chodze bo obsługa niemiła i brudno.Obskurne i odrapane ściany bee
|
|
kolejny? :| jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
NIkt tam nie je. !!!
|
|
Po jak* ch** zakładać 120 temat o kebabie. Czy potrawą narodową Polski stał się kebab. Kryptoreklama tylko i nic wiecęj. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Byłem wczoraj w tym lokalu i jestem miło zaskoczony że mają tam karkówkę do kebaba a nie tylko ten wychodzący już bokiem kurczak. Baraninka też jest wyśmienita mmmm... Poza tym będę tam teraz jadał częściej, bo w przeciwieństwie do innych lokali jest zniżka dla studentów:)
|
|
normalny2 tortille tez mają?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
a co komuś zaszkodziło ? Dina
|
|
co zapomnieli smaku skwarek z ziemiakami ? Dina
|
|
normalny2, bardzo jestes uczynny skoro specjalnie sie zarejestrowales na forum, zeby pochwalic ta kebabownie jako jedyny lokal ze znizka dla studento!!
|
|
O szajse.... kebab tu kebab tam..... miasto kościołow, rond i kebabów. A wszystko i tak zwrócicie na klopie ........... Dośc o tych kebabach mam ochotę na Hot-doga Nie Pozdrawiam
|
|
Lokal gastronomiczny w takim miejscu? Niedawno otworzyli, z tego co widzę to raczej tam jeszcze pusto.
|
|
ktos15: i biedronek ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
i skurwesynskich jasiow smietanow !!! tzn idiotow !!
|
|
dla niektórych kebab jest wyznacznikiem standardu ich życia.......
|
|
czy wy widzieliście prawdziwego kebaba.....te co sa w łomzy to nie kebaby, to zwykła buła napchana miechem i warzywami prawdziy kebab wyglada inaczej i smakuje inaczej a tą buła z miechem i warzywami nazwali kebab zeby wcisnąc ciemnym ze jedza kebaba nazwa orientala to ludzie chce spróbowac i kupujo
|
|
karol0188 masz racje prawdziwy kebab wyglada inaczej, a taki jadlem, dlatego sie spytalem czy na sybirakow taka sama sciema... kawal miecha i warzywa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |