Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął bokser... |
hej! Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu mojego półrocznego boksera. Jest maści jasnobrązowej, ma białą plamkę na grzbiecie, białe łapy i pierś. Zaginął 09.12.2009r. po 22 w okolicach Dworca PKS. Jest bardzo przyjazny i chętny do zabawy.Może widzieliście gdzieś takiego pieska w waszym otoczeniu lub macie informacje, gdzie może być. Na pupilka czeka w domku małe przywiązane do niego dziecko. Bardzo nam zależy na odnalezieniu pieska. tel. 605733800
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął bokser... |
poszukiwany bokser :
|
|
To jak go pilnowaliście ?? Ja to nie rozumiem iść z psem na spacer i go zgubić.
|
|
widziałem go dzis około 12 kiedy odbywały się w kościele miłosiedzia bozego urzoczystości z okazji istnienie pg1 błąkał się przy kościele
|
|
smaczny był jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Haha, ale który?
|
|
hehe zagubil sie nejman .. uciekl wystraszyl sie pudziana
|
|
dla mnie to poważny temat, a jeśli ktoś sobie głupie żarty robi, to niech lepiej nie odpowiada wcale i zajmie się swoimi idiotyzmami gdzieś indziej.
|
|
w dupie tam pewnie juz na kebaba przerobiony he
|
|
Dzisiaj takiego widziałem kolo kościołem miłosierdzia bożego jak to ten
|
|
Cały czas go szukamy, jeśli ktoś z was go gdzieś zobaczy, proszę o telefon, jeśli się błąka to go zawołajcie i złapcie, jest niegroźny, będziemy bardzo wdzięczni.. Może ktoś się nim zaopiekował i nie wie, że my go poszukujemy, proszę uświadomcie taką osobę, już rozwiesiliśmy też ogłoszenia.
|
|
Widziałem go koło kosciola milosierdza bozego;] "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
moze pojechal na jutrzejsza walke pudziana
|
|
Wielkie dzięki wszystkim pomocnym, pies znalazł się u życzliwych ludzi. Bardzo się cieszymy, wszystko się dobrze skończyło. Dzięki za info gdzie był widywany, to nam bardzo pomogło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |