sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął bokser...

hej! Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu mojego półrocznego boksera. Jest maści jasnobrązowej, ma białą plamkę na grzbiecie, białe łapy i pierś. Zaginął 09.12.2009r. po 22 w okolicach Dworca PKS. Jest bardzo przyjazny i chętny do zabawy.Może widzieliście gdzieś takiego pieska w waszym otoczeniu lub macie informacje, gdzie może być. Na pupilka czeka w domku małe przywiązane do niego dziecko. Bardzo nam zależy na odnalezieniu pieska. tel. 605733800

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął bokser...

poszukiwany bokser :

To jak go pilnowaliście ?? Ja to nie rozumiem iść z psem na spacer i go zgubić.

widziałem go dzis około 12 kiedy odbywały się w kościele miłosiedzia bozego urzoczystości z okazji istnienie pg1 błąkał się przy kościele

smaczny był

jedyny prawdziwy jasio :}

Haha, ale który?

hehe zagubil sie nejman .. uciekl wystraszyl sie pudziana

dla mnie to poważny temat, a jeśli ktoś sobie głupie żarty robi, to niech lepiej nie odpowiada wcale i zajmie się swoimi idiotyzmami gdzieś indziej.

w dupie tam
pewnie juz na kebaba przerobiony he

Dzisiaj takiego widziałem kolo kościołem miłosierdzia bożego jak to ten

Cały czas go szukamy, jeśli ktoś z was go gdzieś zobaczy, proszę o telefon, jeśli się błąka to go zawołajcie i złapcie, jest niegroźny, będziemy bardzo wdzięczni.. Może ktoś się nim zaopiekował i nie wie, że my go poszukujemy, proszę uświadomcie taką osobę, już rozwiesiliśmy też ogłoszenia.

Widziałem go koło kosciola milosierdza bozego;]

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

moze pojechal na jutrzejsza walke pudziana

Wielkie dzięki wszystkim pomocnym, pies znalazł się u życzliwych ludzi. Bardzo się cieszymy, wszystko się dobrze skończyło. Dzięki za info gdzie był widywany, to nam bardzo pomogło.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org