piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
yama przydałby się zmiany

w rzymiance teraz dużo lepsza nuta leci często jak mam wybierać to wolimy jechać z przyjaciółmi do rzymianki ale trochę za małą sale mają

yama ostatnio ma ujowych dj ;/ za dużo " nieznanych nowości" dj puszczają aż czasem nie chce się jechać tam :( takie dobre nagłośnienie mają mogliby dj jakieś nuty z dobrym basem puszczać i karaoke do 23.00 powinno trwać w czwartki bo tak to każdy stoi dochodzi 24 i cała sala na parkiecie i chamownia się dzieje ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: yama przydałby się zmiany

onczylikto82 napisał(a):
>
> yama ostatnio ma ujowych dj ;/ za dużo " nieznanych nowości"
> dj puszczają aż czasem nie chce się jechać tam :( takie
> dobre nagłośnienie mają mogliby dj jakieś nuty z dobrym
> basem puszczać

Wybacz, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że Ty i Twoi znajomi słuchają lokalnych stacji radiowych proponujących "nuty z dobrym basem". Do lasu z takim bydłem, które umie się bawić tylko i wyłącznie przy osłuchanej miliardy razy muzyce!

no sory ale jak kosiorek jebnie swoje nuty to jama ostatnio pusta się robi, w soboty na dole zamykają sale, mi ta muza nie pasuje...

niewiem nigdy nie byłam w :"yamie" ani zadnych łomzynskich pseudo klubach

Zgadzam się. Muzyka zupełnie nieznana i średnio nadająca się do tańczenia. Obrzydło klubowanie po ostatniej sobotniej wizycie w tamtejszym miejscu.

Nie muszą to być "nuty z ostrym basem", ale przy starych dobrych kawałkach ludzie się dobrze bawią. Co nie znaczy, że można nazywać ich "takim bydłem" bo jedno ma się do drugiego jak piernik do wiatraka. :]

no co za chamy pospolite.... najlepiej wsiadzcie do astry kolegi, kupcie sobie po piwku i odpalcie eske kreske impreske, pozniej ze dwie patelnie po miescie i macie ********* zabawe !!

a ty jak pksem bedziesz do mamusi wracał to ipoda posłuchaj tylko tak zeby było białe kabelki widać...

oj przydaly by sie przydaly
nie bylam juz dawno w tym lokalu ,wrocilam z zagranicy i zebralam znajomych i odziwo moje duzo sie zmienilo
ubikacje zazygane dzieciarnia na bujawce a pan tak zwany tam ochroniaz ten pan starszy w jednej akcji stal i franka palil ze nie widzi zamieszania muzyka jak muzyka moze byc
ale to jest moja opinia

Ostatnio w sobote byla ********* muzyka. Jak puffy gra to jest lipna muzyka, ale Emil swietne nutki puszcza. Pozdro dla zielonego

jak w jamie źle, to do jeziorka

jama jest super, niezłe laski można wyrwać a zazwyczaj narzekają ci co nie mają brania. koledzy wymyjcie się a coś się wam trafi

Poza tym co tam wyrywać jak w większości przychodzą tam sprzedawczynie i fryzjerki z długiej.

ROTFL ! :D

hahaha

ja jestem za zmianą dj'a ile mozna sluchac tego oszoloma

Zmiany chyba na pewno beda bo slyszalem ze jama ma sie rozbudowywac az po dawne "KONIE" i "TCHESLAV PUB" a co do dj'a kosiorka to sie zgadza zaczyna pier...dolic klimaty.

Zmiany haha rozbudowa? porażka... najpierw wypadałoby zadbać o kulturę i atmosferę w lokalu, a dopiero potem myśleć o rozbudowie.

najlepsza rozrywka tylko w 7Kier :)

no ten młody Emil wymiata !!!
super nuty !!!
...BRAWO MLODY!!!

zmiany sa zawsze mile widzane !!!

ja chodziłem do Yamy ale teraz przezucilem sie na amnesie <na sienkiewicza oczywiscie> napewno wiecej kultury....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org