Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
yama przydałby się zmiany |
w rzymiance teraz dużo lepsza nuta leci często jak mam wybierać to wolimy jechać z przyjaciółmi do rzymianki ale trochę za małą sale mają yama ostatnio ma ujowych dj ;/ za dużo " nieznanych nowości" dj puszczają aż czasem nie chce się jechać tam :( takie dobre nagłośnienie mają mogliby dj jakieś nuty z dobrym basem puszczać i karaoke do 23.00 powinno trwać w czwartki bo tak to każdy stoi dochodzi 24 i cała sala na parkiecie i chamownia się dzieje ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: yama przydałby się zmiany |
onczylikto82 napisał(a): > > yama ostatnio ma ujowych dj ;/ za dużo " nieznanych nowości" > dj puszczają aż czasem nie chce się jechać tam :( takie > dobre nagłośnienie mają mogliby dj jakieś nuty z dobrym > basem puszczać Wybacz, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że Ty i Twoi znajomi słuchają lokalnych stacji radiowych proponujących "nuty z dobrym basem". Do lasu z takim bydłem, które umie się bawić tylko i wyłącznie przy osłuchanej miliardy razy muzyce!
|
|
no sory ale jak kosiorek jebnie swoje nuty to jama ostatnio pusta się robi, w soboty na dole zamykają sale, mi ta muza nie pasuje...
|
|
niewiem nigdy nie byłam w :"yamie" ani zadnych łomzynskich pseudo klubach
|
|
Zgadzam się. Muzyka zupełnie nieznana i średnio nadająca się do tańczenia. Obrzydło klubowanie po ostatniej sobotniej wizycie w tamtejszym miejscu. Nie muszą to być "nuty z ostrym basem", ale przy starych dobrych kawałkach ludzie się dobrze bawią. Co nie znaczy, że można nazywać ich "takim bydłem" bo jedno ma się do drugiego jak piernik do wiatraka. :]
|
|
no co za chamy pospolite.... najlepiej wsiadzcie do astry kolegi, kupcie sobie po piwku i odpalcie eske kreske impreske, pozniej ze dwie patelnie po miescie i macie ********* zabawe !!
|
|
a ty jak pksem bedziesz do mamusi wracał to ipoda posłuchaj tylko tak zeby było białe kabelki widać...
|
|
oj przydaly by sie przydaly nie bylam juz dawno w tym lokalu ,wrocilam z zagranicy i zebralam znajomych i odziwo moje duzo sie zmienilo ubikacje zazygane dzieciarnia na bujawce a pan tak zwany tam ochroniaz ten pan starszy w jednej akcji stal i franka palil ze nie widzi zamieszania muzyka jak muzyka moze byc ale to jest moja opinia
|
|
Ostatnio w sobote byla ********* muzyka. Jak puffy gra to jest lipna muzyka, ale Emil swietne nutki puszcza. Pozdro dla zielonego
|
|
jak w jamie źle, to do jeziorka
|
|
jama jest super, niezłe laski można wyrwać a zazwyczaj narzekają ci co nie mają brania. koledzy wymyjcie się a coś się wam trafi
|
|
Poza tym co tam wyrywać jak w większości przychodzą tam sprzedawczynie i fryzjerki z długiej. ROTFL ! :D _________________________________________________________
|
|
hahaha
|
|
ja jestem za zmianą dj'a ile mozna sluchac tego oszoloma
|
|
Zmiany chyba na pewno beda bo slyszalem ze jama ma sie rozbudowywac az po dawne "KONIE" i "TCHESLAV PUB" a co do dj'a kosiorka to sie zgadza zaczyna pier...dolic klimaty.
|
|
Zmiany haha rozbudowa? porażka... najpierw wypadałoby zadbać o kulturę i atmosferę w lokalu, a dopiero potem myśleć o rozbudowie.
|
|
najlepsza rozrywka tylko w 7Kier :)
|
|
no ten młody Emil wymiata !!! super nuty !!! ...BRAWO MLODY!!!
|
|
zmiany sa zawsze mile widzane !!!
|
|
ja chodziłem do Yamy ale teraz przezucilem sie na amnesie <na sienkiewicza oczywiscie> napewno wiecej kultury....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |