Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ULICA NIE ZACHWYCA |
Dziku "Ulica nie zachwyca" KLIP!!!!!!! www.dzikudpmarka.com ALBO POPROSTU http://www.youtube.com/watch?v=rZ1JbN77M0c MILEGO DNIA!!!!! siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ULICA NIE ZACHWYCA |
szacun dziku za to co robisz nie patrz na nic tylko rob to co kochasz
|
|
temat kawałka ogolnie oklepany i strasznie wtórny. mimo to nuta fajna. dobrze sie slucha. troche świeżości jednak brakuje. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
żenada, takich raperków jest od chu*ja!!a ten do tego próbuje naśladować Peje i jeszcze te machanie rączkami! Prawdziwego HIPHOPU już nie ma niestety:(ja też wychowałem się na ulicy...powiedzmy bo kiedyś się człowiek włóczył od rana do wieczora gdzieś po klatówach czy bramach, może to imponować chyba tym co tylko naszaklasa, WOW i gg. Kolejny machający rączkami ulicznik bo nawet nie blokers reprezentuje biedę w spodniach za 500 zł :)
|
|
Dziku tak trzymaj! Początki bywają złudne,ale to prowadzi do kariery.Łomża trzyma kciuki za Ciebie.Piona. Pomysłowo.
|
|
Elo haha, a w pośredniaku dzik był ? małpować to każdy głupi potrafi tylko robić nie ma komu...
|
|
ta nuta mnie wogóle "***** nie zachwyca":-))) Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
tekst nie zachwyca jakie slowa. lol. o czym ty pier..lisz? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Autor: BRAK NICKA (---.elomza.pl) Data: 09-12-09 06:32 szacun dziku za to co robisz nie patrz na nic tylko rob to co kochasz Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-12-09 11:47 Dziku tak trzymaj! Początki bywają złudne,ale to prowadzi do kariery.Łomża trzyma kciuki za Ciebie.Piona. Spoko dziekuje za mile slowa.Juz dzis osiagnolem to co chcialem,spelnilem jedno z moich marzen"NAGRALEM 4 PLYTY,ZAGRALEM OK 40 KONCERTOW W 3 LATA BEDAC W USA,POZNALEM WSZYSTKICH "IDOLI"KTORYCH BYLEM FANEM OD 95 ROKU.CZUJE DUME!!!!!!!!!!DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA WSPARCIE BEZ WAS NIE BYLO BY NIC!!!!!!!!! tekst nie zachwyca jakie slowa. lol. o czym ty pier..lisz? A DLA SMIECI POKROJU TEGO PAJACA MAM TYLKO KILKA SLOW: JA OSIAGNOLEM TO CO CHCIALEM I CZUJE DUME A JAK TOBIE NIE PASUJE IDZ DO KATA JEBNIJ SKRUCHE!!!!!!!!! zreszta pisalem juz kiedys na temat tego syna wiatru i kurzu TUMANA-------------zycie cie dojedzie a rodzice opuszcza ...bywaj puchu marny w sumie zawsze znajdzie sie jakis zakompleksiony burak ktoremu w zyciu nic nie wyszlo i nic sie nie udalo.Ajedyne co osiagnol to kilka obrazliwych slow ktore anonimowo no bo przeciez nie ma jaj jak prawdziwy facet by pokazac twarz oczernia ludzi... Zalosny jestes jasiu i tobie podobni internetowi napinacze,nic nie poradze poprostu jak samemu ma sie zycie zesrane i zadnych perspektyw to trza innym tez je zepsuc co.Tylko ze to wirtualna rzeczywistosc a nie gadka w 4 oczy... zreszta nie ma co pisac i tracic czasu w niedziele wchodze do studia nagrywac kolejna plytke... w styczniu HG, potem TEDE i FIRMA CALY ZIP wiec bedzie git.Zapraszam do Detroit Chicago i NY po okazaniu dowodu z miejscem zamieszkania w miescie LOMZA drinki za free co jest juz norma podczas koncertu Dzika. piona trzymajcie sie. www.dzikudpmarka.com sieaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH I SORRY ZE SIE ROSPISALEM....MILEGO DNIA... siea
|
|
No i przyjął z godnością słowa krytyki. Prawdziwy zakochany w swoim beztalenciu oszołom.
|
|
DZIKU nie przejmuj się tutejszymi podmiejskimi oszołomami i rób dalej swoje ! Kolega robi to co lubi i przy okazji uczciwie zarabia niezłą kasę. Czego mu zazdrościć ? Pzdr kolego. _________________________________________________________
|
|
dobra robota dziku, ogólnie dobrze jedziesz z koksem. czekamy na nowe kawałki:)
|
|
28 na karku, trzymac fason to priorytet ulozyc zycie, dosc mam ***** gnicia w syfie (mowisz o lomzy?) zapewnic byt rodzinie. dla mnie to sprawa honoru by nie zaznala biedy, glodu i hardkoru ktory ja poznalem dobrze lecz nie bede sie tym chwalic (jaki skromny no no) gdybys widzial to co ja to bys przez lata mial koszmary (myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy i wiesz wszystko o wszystkich?) zycie ktore kopie w dupe nie w przenosni lecz doslownie. chcialbys poznac takie zycie? malolat - nie sadze! ja wyroslem na ulicy ulica zyje we mnie ale zyc na ulicy na milion % ***** nie chce (widac slabo masz te ulice we krwi) bo tu ludzie kazdego dnia obcuja z pieklem tu sie zyje z dnia na dzien nie myslac co jutro bedzie (ach ci bezmyslni ludzie ulicy) tu nie jeden wariat stracil juz zdrowy rozsadek afencja, wkurwienie chodza w parze nierozlacznie tu gdzie zal, bol i smutek sa nikomu obce chcialbys poznac ten syf? skurwysynu nie sadze! (milo byc po imieniu ze sluchaczmi) ... weteranom co o zyciu wiedza wszystko co pierdola farmazony tylko po to by zablysnac (mowisz o sobie? wyczuwam hipokryzje) tylko... ich w pizdu masz tu kilka slow od dzika zapamietaj malolat ( widac kim ma byc twa widownia. bezmyslne skurwysynskie dzieci ulicy) ulica nie zachwyca (mnie akurat zachwyca, znalazlem swoje miejsce) itd... a co do mojego zycia... jak ktos bedzie potrzebowal wrozki polece cie skoro potrafisz mi je przewidziec. Ajedyne co osiagnol to kilka obrazliwych slow ktore anonimowo no bo przeciez nie ma jaj jak prawdziwy facet by pokazac twarz oczernia ludzi... uwazaj bo sie nadmuchasz. gdzies cie obrazilem? kilka slow krytyki nie potrafisz przyjac? nic nie poradze poprostu jak samemu ma sie zycie zesrane i zadnych perspektyw to trza innym tez je zepsuc co. mam bardzo ciekawe perspektywy. mowisz o detroit, chicago i NY? nie tylko ty tam bywasz, nie kazdy tym sie napina. myslisz ze tylko ty cos osiagnales? a ja ci powiem ze wysoce prawdopodobne ze masz w domu cos przy czym siedzialem - przy projekcie ktory trwal 2 lata w pewnej firmie. i teraz cieszys sie tym by wrzucic na to swe gowniane mp3. pepkiem swiata nie jestes, a czlowiekiem ktory myslac ze zlepi kilka bezsensownych zdan, nie laczacych sie zadna trescia lub fabula i jest juz artysta. chcesz dobre teksty do piosenek? polecam program bluzgator jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
smieszne masz te ruchy,takie szympansowe :)
|
|
28 na karku, trzymac fason to priorytet ulozyc zycie, dosc mam ***** gnicia w syfie!!! Kur.wa to pasuje do Łomży,do tego ..... syfu w którym mieszkamy. Brawo Dziku że się stąd wybiłeś.! Trzymaj się. Pomysłowo.
|
|
jasiu naprawde zal mi ciebie... ale mam jedno wielkie marzenie. ze wkoncu ktos dojdzie kim jestes, wstawi twoje zdjecie na forum tak jak to bylo z madziuska i bedziesz jechany na kazdym kroku !! taki prezent na swieta bym chcial dostac ;D
|
|
wytrzyj poty, wychowałeś się na ulicy ? może w piaskownicy :D a jest jakiś chociaż jeden raper co się na niej nie wychował ? Jadę do Ameryki żeby się napić darmowego sikacza :/ może ktoś organizuje wyjazd na te darmowe chlanie ?? w pizdu gwizdu haha... ulica nie zachwyca to ugryź cyca :D ładnie tancujesz
|
|
"...nie kopiuj i nie daj się skopiować,' jak moje DNA nie powtarzalne słowa.." Ale u Ciebie to i tekst to raczej taki podobny do tych wszystkich co się na ulicy wychowali...podkaładzik raczej też standard peja+tede+firma... Tym podniecać się mogą tylko te dzieciuchy z pokolenia JP na 100%... i penie oni Cie bronią... Słucham Hip-Hopu, ale już nie go nie ma bo tacy jak Ty go zniszczyli...albo sam się zniszczył.. Na szczęście jest jeszcze na półce Kaliber44, Paktofonika czy OSTR, kur*wa nawet WWO (uwielbiałem kiedyś) się sprzedali za kasę -PROSTO Trudno być oryginalnym wiem, ale nie ma się co bujać jak 50CENT tylko przyjmij krytykę i wyciągnij wnioski... bo takich raperków już trochę było i cicho już o nich i pobujać się możesz chyba tylko w Łomży... A co do syfu..wiem że to przenośnia ale byłem troszkę w Stanach i nie ma chyba gorszego syfu jak w NY:)
|
|
FIN fstawie ci moje zdjencie :
|
|
FIN wystarczy ze ja wiem gdzie mieszkasz(les) na bawelnie Dobromil, dzieciaczku z Wety, cyt. "***********" jak to mowi dziku o tobie ktorym sie zachwycasz. twoje miasto to syf? zastanow sie czy tak jest naprawde, to ze ciezko o prace nie znaczy ze mieszkasz w syfie. duzo ludzi daje rade, dobrze im tu. jest kilka ofiar zycia ktore klna na swe miasto. wrony co w swe gniazdo sraja. zaden powod do dumu jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Śmiać mi się chce jak słucham twoich nut gwiazdorstwo do głowy naprawdę ci uderzyło udajesz wielkiego szu nie wiadomo kogo a tak naprawdę nie jest. A na dodatek innych obrażasz. Nie jedna osoba była w stanach i tam pracowała ale ty jesteś wyjątkowy. Masz 28 lat a zachowujesz się jak 16 latek. Pycha tobą rządzi. Każdy ci to powie.
|
|
prawdziwtm hardcorem jest zostac tu, osiagnac cos w Łomży, założyć dom, rodzine, byc szczesliwym. najprosciej jest wyjechac na mejętny grunt (USA) i powiedziec, ze "mi sie udalo". udalo, ale spier.... swinskim truchtem za ocean. "krzyzyk na droge (...)" - jak to spiewal Bilon z HG. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
JASIU ZA TAKIE KOMENTY TO..... WYLAPIESZ JAK CIE KTOS ZDEMASKUJE: masz tu kilka slow od dzika zapamietaj malolat ( widac kim ma byc twa widownia. bezmyslne skurwysynskie dzieci ulicy) tu sie zyje z dnia na dzien nie myslac co jutro bedzie (ach ci bezmyslni ludzie ulicy) PANOWIE I PANIE PO CO ODRAZU KLUTNIA,DALEM KAWALEK JEDNYM PASUJE DRUGIM NIE.KRYTYKA JAK NAJBARDZIEJ BO JEST POTZREBNA ALE NASRAC SOBIE NA GLOWE NIGDY NIE POZWOLILEM I NIE POZWOLE. PO 2 TO PO CO TE SPINKI EJ.JESZCZE MI SIE NIE ZDARZYLO ZBY KTOS POWIEDZIAL MI W OCZY .....I........I JESZCZE..... WIEC SPOX. PO 3 TO NIEROZUMIEM SKAD WAM PRZYSZLO DO GLOWY ZE SIE WYWYZSZAM CZY PROBUJE SIE SZCZYCIC TYM ZE MIESZKAM W STANACH I ROBIE SWOJE. PO 4 TO MAM POWODY DO ZADOWOLENIA I MOWIE O TYM WPROST,JAKI PROBLEM.OSIAGNOLEM TO CO CHCIALEM CIEZKA PRACA I KONSEKWENCJA. W 3 LATA BEZ JEZYKA SAM BEZ RODZINY DOSZEDLEM DO PUNKTU O KTORM MARZYLEM JAKO MLODY KOLO. ZAWSZE CHCIALEM NAGRAC PLYTKE ZAGRAC KONCERT,ALE NIE OSZUKUJMY SIE NIE STAC MNIE BYLO NAWET NA KOMPUTER W 2002R.UWIERZYSZ? ALE TO JAK BYLO TO KTO MA WIEDZIEC TEN WIE. WAZNE ZE DZIS MAM SATYSWAKCJE Z TEGO ZE SPELNILEM SWOJE MARZENIA.WIEC JAKO FACET CZUJE DUME. I TO CZY KTOS TO UWAZA ZA PYCHE SORRY TAK CZUJE TO TYLKO SZCZERE SLOWA BO WIEM ZE SAM SOBIE TO ZAWDZIECZAM.W SUMIE TO NIC TAKIEGO TEN RAP I TE PLYTY KONCERTY SUPPORTY PIENIADZE ,ALE MAM SATYSFAKCJE ZE OSIAGNOLEM TO SAM BEZ NICZYJEJ POMOCY A TYM BARDZIEJ PRZY WRONACH KTORE WCIAZ CZEKAJA I KLAPIA DZIOBAMI. A TO ZE WRZUCILEM TU LINKA DO KLIPU MYSLE ZA NORMALNA RZECZ BO CZASAMI LUDZIE PISZA DO MNIE ZE WLASNIE DZIEKI TAKIM AKCJA DOWIADUJA SIE O MNIE,WIEC PROMUJE SIE SAM. A CO DO MIANA RAPERA EJ JA NIE JESTEM JAKIMS TAM KOZAKIEM NAJJ RAPEREM CZY NIE WIADOMO KIM.JESTEM ZWYKLYM CZLOWIEKIEM KTORY POSTANOWIL ZE COS OSIAGNIE I DOPIOLEM SWEGO.CO W TYM ZLEGO? SORRY JESLI KOGOS URAZILEM ALE TA ULICA WCIAZ PLYNIE W MOICH ZYLACH DLATEGO TA WYBUCHOWOSC I TEMPERAMENT +CIETY JEZYK. NA KONIEC POWIEM TYLKO TYLE ZE JA TAK WLASCIWIE DAJE TYLKO INFO A JAK LUDZIE NA NIE REAGUJA POKAZUJE TYLKO JACY SA I JAK POSTRZEGAJA TO ZE INNYM LUDZIOM DAJE UDALO SIE OSIAGNAC TO O CZYM MARZYLI. DLA MNIE TO PLYTA KONCERTY ZNAJOMI I PASJA DO MUZYKI. DLA INNEGO SPORT CZY TEATR CZY NIEWIEM FAJNA DZIEWCZYNA Z GLOWA NA KARKU A DLA INNEGO KOMUS WPIERDOLIC JEST KOZAK .NIE WNIKAM. TRZYMAJCIE SIE !!!!ZAPRASZAM NA STRONE I KONCERTY!!!!!!!!! TRACKONE NAPISAL najprosciej jest wyjechac na mejętny grunt (USA) i powiedziec, ze "mi sie udalo". udalo, ale spier.... swinskim truchtem za ocean. NIE WSZYSCY !!!!!!!!!!NIEKTORZY MAJA TU RODZINE ZONE MEZA DZIECI NIE OCENIAJ WEDLUG SWOJEJ SKALI I POMIETAJ NIE OSADZAJ ZEBYS NIE BYL SADZONY!!!!!!! BOBROMIR NAPISAL 28 na karku, trzymac fason to priorytet ulozyc zycie, dosc mam ***** gnicia w syfie!!! Kur.wa to pasuje do Łomży,do tego ..... syfu w którym mieszkamy. Brawo Dziku że się stąd wybiłeś.! Trzymaj się. AKURAT W TYM KAWALKU NIE MOWIE O LOMZY ALE O SYTUACJI W JAKIEJ SIE ZNAJDOWALEM ALBO ZNAJDUJA LUDZIE I TO OD NAS ZALEZY CZY W NIM ZOSTANIEMY CZY Z NIEGO WYJDZIEMY!!!!!!!!!!! POZDROWKI,ROZPISALEM SIE,DOBREJ NOCY. siea
|
|
A moje zdanie jest takie. osobiście nie słucham tego typu myzyki, ale widać że chłopak lubi to co robi i spełnia te swoje ,marzenia. Krytyka? Oczywiście. Największe gwiazdy są krytykowane. Chocby był pucubutem i dostał za to oscara to chwała mu za to. Inni myslą jeszcze ze Ameryka to raj na ziemi, że tam tylko słońce świeci. Wszędzie trzeba zapi****lać i nie ma kolorowo! Myśle że przez niektórych przemiawia zazdrośc, stąd te komentarze. Nie Pozdrawiam
|
|
j/w rob co lubisz, ale miej szacunek dla tych, co nie lubia tego co robisz. badz niszowym muzykiem, nie rob z siebie gwiazdy i tego zycze. mimo wszystko powiem, postaraj sie o lepsze teksty - te do mnie nie przemawiaja (bo i nie musza) - a moze kiedys sobie puszcze twa nutke wiecej niz jeden raz. co do lomzynskich klimatow - lubilem ŁZM jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |