piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet w jednaczewie

czy ktos mi doradzi jaki bezprzewodowy dostep do internetu w jednaczewie jest najlepszy wzgledem szybkosc / zasiek/do ceny......? dlatego bezprzewodowy bo niema zadnego przylacza kablowego do budynku ...... pozdrawiam i dziekuje

Lima Oscar

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet w jednaczewie

www.netmarlomza.pl

zadzwoń i zapytaj ja mam i działa bez zarzutu 1 Mb- 50zł

Dzieki Tommku :) pozdrawiam

Lima Oscar

Kiedyś tam robiłem usługę i sprawdzałem z modemu bleconnect - chodzi, ale bardzo cienko, więc odradzam, ale zawsze jak nic ci nie wypali możesz się dogadać z sąsiadem zaprzyjaśnionym, który ma internet drogą radiową, choćby u siebie w domu, można to rozbudować i komuś udostępnić, ustalicie jakąś stawkę i nie masz zobowiązań, nie płacisz to nie masz i chyba wszystko w tym temacie. Życzę sukcesów.

spoko rozumiem Konsul2 , to to wiem , ja tym zajolem sie dla kolegi wiec szukam alternatywy wzgledem ceny i przesylowosci , ale te 50 zl za taki normalny net bez zadnego sciagania to chyba przejdzie . dzieki Panowie :) 73 161LO59

Lima Oscar

internet radiowy w Jednaczewie,to jak oglądanie filmów wTVN,wychodzisz,robisz sobie kawę,wracasz i jeszce lecą reklamy/szybkość wysyłania 30 kb.Mam ne Neostradzie 1Mega/śmiga/

tu nic nie działa neostrada sie tnie lipa kolega ma iPlusa nawet nawet chodzi . osobiśćie proponuje powrut do łomży

nieda rady ..... tam sa takie piekne widoki :) dzieki PGR , wiec satelita da rade :) troche drogo
ale przesyl ..........................

Lima Oscar

a internet w pachuczynie?

Ich bin fur Berlin...

jaka ortografia,taka i wiedza o internecie.Weż się za oranie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org