sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piłka nożna

Czy mozna gdzies pograć w piłkę nożną na sali? Za darmo lub za drobną opłatą (ok. 20 zł). Ktoś gra, organizuje coś takiego? Mam 20 lat więc ŁKS odpada.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piłka nożna

?

!

Tak można na Hali targowej.:) Chłopie za 20 zł to ty nawet piłki nie wynajmiesz. A co dopiero sale. Wynajęcie hali w łomży to koszt ok 80 zł. W konarzycach za małą sale biorą 60zł. Za darmo to masz tylko Orlika ale w tą pogodę nie polecam.

chetnie i ja zagram nawet na orliku byleby ekipa byal a ekipa jest????

Dlatego pytałem czy ktoś organizuje coś takiego. Właśnie ekipy nie mam. Co sam wynajme sale i bede odbijał o ściane? Chodziło mi o 20 zł miesięcznie. Więc możnaby zebrać chetnych mała zrzuta na sale i gramy:)

Mój skład gra co tydzień we wtorki od 19.00 na Orliku przy Katyńskiej. Czasem niestety jest problem z zebraniem ludzi, więc jeśli jesteście zainteresowani proszę pisać na maila ;]

do mario777777 - sali wolnej juz nie znajdziesz neistetys am szukalem do marcin_krz za tydzien bede gral z wami :D

..tylko podaj maila albo kontakt do siebie

Na orliku troche piździ o tej porze roku dlatego wolałem zagrać w jakiejś pięknej klimatyzowanej sali:) no ale lepsze to niz siedzenie na dupie moze tez wpadne ale nie dzis pozdrawiam

daj spokój, na orliku piździ - jak pobiegasz minutę zapomnisz o mrozie, jak czerpiesz ze sportu przyjemność to chłód nie bedzie zadną przeszkodą .

popieram mistrzu93 - to kiedy gramy we wtorek ale o ktroej ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org