piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
płyn hamulcowy

Witam,
czy wie ktoś gdzie przy zakupie płynu hamulcowego i płynu do chłodnicy wymiana jest gratis:) (w łomży oczywiście)
dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: płyn hamulcowy

chyba na przeciw bp

Proponuję płyny kupić gdzie jest taniej, wymienić to w warsztacie gdzie biorą niedrogo albo zrobić to samemu, bo skoro gratis to ma być niedrogo, dadzą do tej pracy uczniaka który nie ma o odkręceniu śruby zielonego pojęcia, bynajmniej u mnie śruba do spuszczania płynu była w chłodnicy, a już myślałem że utnie wąż doprowadzający, bo nie potrafił nawet odkręcić obejmy węża, do tego nie odpowietrzył instalacji a nalał płynu na maxa (był górny odpowietrznik, a do tego wskaźniki do płynu minimum i maximum). Nie będę reklamował z nazwy tego zakładu, ale już mnie przeraża jeśli ktoś tam zrobi remont silnika. To jest po prostu chore wziąść kasę i żadnej odpowiedzialności, ja zrobiłem podobnie, wygnałem na zbity łeb delikwenta, zrobiłem to sam i honorowo zapłaciłem za "nibyusługę".

prawde muwiac to niewiem czy przy zakupie plynu hamulcowego ktory kosztuje okolo 14-20 zl bedzie sie komus oplacalo zrobic wymiane gratis bo to troche jednak schodzi czasu. No chyba ze ktos za plyn sobie policzy 3 x tyle :)

xx-Y-xx, a Tobie radzę zainwestować w słownik ortograficzny i trochę podszkolić poprawną pisownię naszego pięknego języczka ojczystego

Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach

MrWladeczek ten temat nie jest o ortografi, co jak co ale kazdy zrozumial oco mi chodzi :)

ciho kurfa o orografji sioe nie wypowiedaxc bo dópe skpoeie

jasiu_śmietana
Jesteś nawet głupszy od bin ladena z CB-Radia.
Nie dziękuj za komplement.
Może tych dwóch pajaców to jedna osoba?

br1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org