sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawa telefonu

Możecie polecić jakiś komis czy coś innego gdzie naprawiają telefony komórkowe ? Najlepiej w okolicach ks. anny, mazowieckiej. Dokładnie chodzi mi o naprawę telefonu samsung j600e. Od kilku dniu nie działają mi przyciski oprócz numerycznych i psuje się wyświetlacz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawa telefonu

Polecam Help GSM na Legionów jedynie

Sympatia - może i kawał ale sprawdzone

Najlepszy jest serwis na Polowej ! Nokia wymiata ! Niskie ceny , miła obsługa , sybka naprawa to wszystko czego potrzebujesz !
Polecam

Polecam tzn 'nokie' na Polowej, naprzeciwko budynku gdzie mieści się sklep Vabbi i MaxDance. Ja i moi znajomi korzystamy z tego serwisu i jesteśmy zawsze zadowoleni z usług ;)

Wiesz co Ci powiem ? te Help GMS jest do dupy . juz od pary lat korzystam z usług Noki i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem , a słyszałm wiele pozytywnych opinii na temat serwisu .

eeeee deklu jak ten ktos co naprawial tel w noki otworzyl sobie help gsm co ty wiesz

nokia na polowej jest do dupy 1.5 miech robił telefon wynieniał płyte główno i nie zrobił do tego zj...ał wyswietlacz

MŁODA

lorus wiecej wiem od ciebie ciulu ;] ten co naprawial w nokii nadal tam naprawia. jak gowno wiesz to sie nie odzywaj ;]

eeeee ciulu ale bylo ich tam kilku ja mowie ciulu o tym mlodym a stary do niego wozi wasze tel do naprwy ciulu bo sie gówno zna, to se tam dalej naprawaj

help gsm tak jak pisali powyżej. ( polecam) w noki się w moim przypadku niestety nie sprawdzili.

Tylko Help GSM gość nie ma sobie równych obeszłem ze swoim SE trzy punkty i ,, nic sie nie da zrobić " a tu godzinka i jak nowy

Zdecydowanie polecam Pana, który naprawia tel. i ma przeróżne ciekawe akcesoria (duży wybór) w hali targowej, na górze.
Za to zawiodłam się na komisie na Polowej - dużo drożej, i nie tak szybko...

"Anything is possible if you just believe."

Jest w Lomzy jakis serwis? Helpgsm zamkniete, na polowej nic, przy starym rynku obok ratusza nic, na broniewskiego nie widzialam... chyba juz osleplam :/

sympatia na krótkiej

nikea na legionów

http://photolomza.pl/

Na Starym Rynku jest.Przeniósł się z hali obok lodziarni malina w nc +.Sprawdzone .Najlepszy :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org