Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłka nożna |
Czy mozna gdzies pograć w piłkę nożną na sali? Za darmo lub za drobną opłatą (ok. 20 zł). Ktoś gra, organizuje coś takiego? Mam 20 lat więc ŁKS odpada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piłka nożna |
?
|
|
!
|
|
Tak można na Hali targowej.:) Chłopie za 20 zł to ty nawet piłki nie wynajmiesz. A co dopiero sale. Wynajęcie hali w łomży to koszt ok 80 zł. W konarzycach za małą sale biorą 60zł. Za darmo to masz tylko Orlika ale w tą pogodę nie polecam.
|
|
chetnie i ja zagram nawet na orliku byleby ekipa byal a ekipa jest????
|
|
Dlatego pytałem czy ktoś organizuje coś takiego. Właśnie ekipy nie mam. Co sam wynajme sale i bede odbijał o ściane? Chodziło mi o 20 zł miesięcznie. Więc możnaby zebrać chetnych mała zrzuta na sale i gramy:)
|
|
Mój skład gra co tydzień we wtorki od 19.00 na Orliku przy Katyńskiej. Czasem niestety jest problem z zebraniem ludzi, więc jeśli jesteście zainteresowani proszę pisać na maila ;]
|
|
do mario777777 - sali wolnej juz nie znajdziesz neistetys am szukalem do marcin_krz za tydzien bede gral z wami :D
|
|
..tylko podaj maila albo kontakt do siebie
|
|
Na orliku troche piździ o tej porze roku dlatego wolałem zagrać w jakiejś pięknej klimatyzowanej sali:) no ale lepsze to niz siedzenie na dupie moze tez wpadne ale nie dzis pozdrawiam
|
|
daj spokój, na orliku piździ - jak pobiegasz minutę zapomnisz o mrozie, jak czerpiesz ze sportu przyjemność to chłód nie bedzie zadną przeszkodą .
|
|
popieram mistrzu93 - to kiedy gramy we wtorek ale o ktroej ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |