piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilnie potrzebna instrukcja.

Może ktoś posiada i mógłby wypożyczyć instrukcję obsługi w jęz. polskim tel. bezprzewodowego Panasonic KX-TG2632?
Proszę o wiadomość na GG 3966987.
Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilnie potrzebna instrukcja.

http://diplodocs.pl/instrukcja-obslugi-uzytkowania/PANASONIC/KX-TG2632B%20-%20KX-TG2632-_E
Google nie boli

Dzięki za podpowiedź ale mogłem tam jedynie spotkać tą instrukcję w języku angielskim. Ja poszukuję w polskim.

wrzuć na google translator. Powinieneś zrozumieć.

...

faktycznie problem
jakbys kupil sprzet w polsce bylaby instrukcja po polsku

Andrzej W.

No niestety odkupiłem go po przywizieniu do Polski i mam problem z automatyczną sekretarką.
Może odezwie się ktos kto dokonał takiego zakupu w kraju i posiada instrukcję w jęż. polskim.

Przetlumacz sobie bo ta angielska jest naprawde. Zeby nagrac sekretarke swoje powitanie: 1- [Greeting rec] (nie wiem czy przycisk czy opcja nie widzialem tel. wiec nie wiem) 2- Po 10 sek wcisnij jeszcze raz to samo 3- po uslyszeniu sygnału zacznij mowic, tel trzymaj 20cm od ust. 4 - skonczysz wcisnij STOP. Sekretarka nagrywa wiadomosc max 2min.
wrzuc w translator cala instrukcje i tylko slowa bedziesz musial dopasowac bo nie zawsze bedzie to "po polsku" brzmialo. www.mtranslator.pl. Powodzenia życze

Zdetronizowany

wrzuć na google translator i ci przetłumaczy na j.polski ,wszystkiego się dowiesz:)powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org