Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie potrzebna instrukcja. |
Może ktoś posiada i mógłby wypożyczyć instrukcję obsługi w jęz. polskim tel. bezprzewodowego Panasonic KX-TG2632? Proszę o wiadomość na GG 3966987. Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie potrzebna instrukcja. |
http://diplodocs.pl/instrukcja-obslugi-uzytkowania/PANASONIC/KX-TG2632B%20-%20KX-TG2632-_E Google nie boli
|
|
Dzięki za podpowiedź ale mogłem tam jedynie spotkać tą instrukcję w języku angielskim. Ja poszukuję w polskim.
|
|
wrzuć na google translator. Powinieneś zrozumieć. ...
|
|
faktycznie problem jakbys kupil sprzet w polsce bylaby instrukcja po polsku Andrzej W.
|
|
No niestety odkupiłem go po przywizieniu do Polski i mam problem z automatyczną sekretarką. Może odezwie się ktos kto dokonał takiego zakupu w kraju i posiada instrukcję w jęż. polskim.
|
|
Przetlumacz sobie bo ta angielska jest naprawde. Zeby nagrac sekretarke swoje powitanie: 1- [Greeting rec] (nie wiem czy przycisk czy opcja nie widzialem tel. wiec nie wiem) 2- Po 10 sek wcisnij jeszcze raz to samo 3- po uslyszeniu sygnału zacznij mowic, tel trzymaj 20cm od ust. 4 - skonczysz wcisnij STOP. Sekretarka nagrywa wiadomosc max 2min. wrzuc w translator cala instrukcje i tylko slowa bedziesz musial dopasowac bo nie zawsze bedzie to "po polsku" brzmialo. www.mtranslator.pl. Powodzenia życze Zdetronizowany
|
|
wrzuć na google translator i ci przetłumaczy na j.polski ,wszystkiego się dowiesz:)powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |