Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak idziesz do klubu jaką muzykę chcesz słyszec ? |
Jak idziesz do klubu jaką muzykę chcesz słyszec ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak idziesz do klubu jaką muzykę chcesz słyszec ? |
Najchętniej Ravel, Debussy, Bizet. W ostateczności F. Lehar.
|
|
Honor Konkwista 88 Odrodzenie Deportacja i może jeszcze Anna Maria Jopek heheeee a kto umarł ten nie żyje
|
|
Deportacja?? Kiedy to było... Krążą jeszcze ich jakieś dema po Łomży??? W klubie bym posłuchał od czasu do czasu też i jakieś muzyki rockowej.
|
|
aktualnie polecaną przez pana biskupa ;)
|
|
na pewno cichszą
|
|
disco polo!!
|
|
Autor: cicho_ciemny_ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-12-09 03:44 W Klubie "MARTYNI"czyli tam gdzie był Vip Rampa w sobote 5 grudnia ma byc impreza ktoś coś wie !? podobno nawet fajnie tam jest po remoncie i po zmianie właściciela że imprezy na poziomie !? i jest fajnie
|
|
bo i naprawde cichociemny :)
|
|
electro house :)
|
|
disco-disko
|
|
Dużo starego dobrego Polskiego rocka,bluesa żeby można było posiedzieć przy browarku i posłuchać kapeli NA ŻYWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inaczej taka muza traci sens
|
|
czarne rytmy/ albo jak dyskoteke to nie jakies techno umcy umcy ani disko bo to jest w jeziorku tylko jakis dancehall fajny :D
|
|
Do cicho-ciemny / Pytanie Twoje : jak idziesz do klubu ? Odpowiedż moja : spacerkiem . Pytanie Twoje: jaką muzykę chcesz słyszeć ? Odpowiedż : dobrą . Pozdr.
|
|
House, trance takie jest moje zdanie
|
|
byłem tydzień temu w klubie i właśnie słyszałem od ludzi obok siedzących że coś im nie pasuje DJ puszczał fajne kawałki 70-80 lata . Może z nich jakieś gwiazdy Disco Polo ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
W PEŁNI PRZYŁĄCZAM SIĘ do Robsona35, napisać że brakuje to mało powiedziane, w Łomży NIE MA klubu w którym można by było posłuchać muzyki na żywo, brakuje lokalu który by udostępnił kawałek miejsca dla zespołu, który mógłby zagrać jakieś fajne rockowe (ale nie tylko) covery , ewentualnie zaprezentować własną twórczość, lansując się przy okazji. W tym mieście nic się nie dzieje, ale nie jest to do końca wina władz, bo jeśli chodzi o muzykę na żywo w klubie, to kto jest za to odpowiedzialny? Brakuje też miejsc, lokali, w których można spokojnie posiedzieć i "pogadać" , a szkoda. Jeszcze nawiąże to "tych" pseudo śmiesznych, którzy nie mają co robić i zajmują się głupkowatymi wpisami na forum, jak nie które tu wyżej prezentowane, wytężcie te swoje puste głowy i napiszcie coś w końcu z sensem. Nie chce tu nikogo obrażać bo jeśli np. aguu90 chce posłuchać disco polo to proszę bardzo jestem i za tym żeby i takie kluby powstały , jeśli ktoś lubi to dlaczegóż by nie. Ja np wolałbym posluchać Comy Akurat, czy Harlemu, bądź też z innej beczki, Indiosów, Vavamuffin czy tez Maleo. To wsio co chciałbym napisać . Pozdro
|
|
Zespół grający na żywo stare rockowe ballady to fajny pomysł. Chętnie też bym posłuchał muzyki z lat 80 typu Paul Engemann, Barry Manilow, Giorgio Moroder, Laura Branigan itp. Stary dobry soul np. Marvin Gaye, The Isley Brothers, Curtis Mayfield, Al Green, James Brown, Isaac Hayes itd. Jeśli chodzi o muzykę klubową to przede wszystkim house, trance, techno, electro wszelkiej maści progressive, minimal, dnb czy nawet dubstep ale taka muzyka raczej nie ma racji bytu w tak małym mieście. Oczywiście nie mam tu na myśli rzeczy w stylu najnowszych wyczynów Davida Guetty, czy cascado podobnych tworów.
|
|
Fajny jest klub w Olsztynie Molotov Cafe . Takiego klubu brakuje w Łomży . Ale czy by wypalił w Łomży?????????????
|
|
Myślę Gold Diger, że by wypalił niestety w tutejszych przedsiębiorcach musi dojrzeć myśl, że społeczność łomży to nie tylko dresmeni dla których bożyszczem jest kalwi i remi zaś estetyczne standardy wyznacza RMFMaxx. Normalnie jak widzę kondycję tutejszych klubów, to chce mi się w domu siedzieć... A szkoda - bo jest dowiedzione naukowo, że słuchacz Pearl Jamu wypija więcej browca siedząc w Pubie, niż jeziorkowiec brykający po parkiecie... Qrde powiedzieć w "Studencie" w porządnym roku 1996: "słucham DANCE" to była śmierć cywilna... Świat się jednak zmienił...
|
|
Ja tam bym chcial slyszec disco polo przy niej najlepiej sie bawie
|
|
Kazika
|