Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UŻYWAKI |
HEJ! słyszałam że w Wiżnie są świetne i nie drogie używaki!ktoś cos wie na ten temat,bo nie wiem czy warto tam pojechac/???????????????.Koleżanka mówi że mozna kupic markowe rzeczy za bezcenn i nawet z metkami????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UŻYWAKI |
podobno yeeeeeeeeeeeeeeeeeees ale i u nas mozna cos taniego znaleść mam takich pare sklepiow:)
|
|
muszla to prawda
|
|
takie rzeczy to tylko łomżyniacy potrafią....
|
|
Kolejna reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Używak w Wiźnie !!!!!!!!!! tanio szybko i solidnie Już widzę jak Łomżanie zapierniczają wykupić towar w twoim szmateksie Ale podobno w Śniadowie, Nowogrodzie, Miastkowie to mają zaczepisty towar i jak tanio !!!!!!!!!!!!!!!! NIE CHCEM ALE MUSZEM
|
|
a niech sie reklamuje......pfyyyyyy watpie w to by nawał łomyznskiej ludnosci pojechał taaaaaaaamze;p
|
|
jacy Wy jesteście wredni.o żadna reklamę mi nie chodzi,pytam bo już kilka osób mówiło mi o tych w Wiżnie,ale nie wiem czy naprawdę tak jest??????????
|
|
ok,nie nerwuj sie.jadziem do wizny pogrzebac w starych szmatach(cholera wie kto w tym chodzil) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
gwałciciel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |