Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imbir |
Gdzie w Lomzy mozna kupic IMBIR... w sloiku taki w cienkich plasterkach do sushi ? Nie mowcie tylko moze tu moze tam bo juz szukalem i ciezko z tym ani w kauflandzie nie bylo ani w stokrotce... jesli ktos wie niech konkretnie napisze ... wielkie dzieki !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imbir |
sprawdź w lidlu. no nie jestem pewna ale sprawdzić nie zaszkodzi :)
|
|
zamów sobie na http://kulinarnepodroze.eu/ niedrogo i szybko. poza imbirem maja sporo innych ciekawych produktów i mrożonek - nie wiem czy mrożonki wysyłają, ale krewetki maja pierwszej jakości :) niezła jest tez 'składnica bananów' i 'kuchnie świata', ale tam już jest drożej. poza tym produkty te dostaniesz w każdym trochę bardziej ucywilizowanym mieście, w pierwszym lepszym (może w lepszym:) sklepie pozdro Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
skoro już mowa o sushi, to ryż kupujesz w Łomży? mi nie udało się u nas znaleźć Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Kupuje ryz do risotto w LIDLU jest identycznie kleisty i taksamo okragle ma ziarna.
|
|
Imbir znalazlem w markecie K1 jakby ktos chcial, a prawdziwy ryz do sushi jest niedaleko wlasnie marketu K1 w warzywniaku naprzeciwko cmentarza w tym budynku co na rogu sprzedaja znicze to po drugiej stronie tego budynku jest wlasnie ten warzywniak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |