Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zjem dobre pierogi? |
Witam. Od niedawna mieszkam w Łomży. I chciał bym się zorientować gdzie zjem dobre pierogi i inne dania domowe? Chodzi mi głównie o Bary z miejscem do posiedzenia. Czekam na wasze odpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zjem dobre pierogi? |
Witam bardzo serdecznie nowego mieszkańca Naszego kochanego miasta :). Osobiście bardzo gorąco polecam posiłki w miejscu o tym,ze adresie: ''Bar Smakosz'' Al. Legionów 32 Łomża Jest to na przeciwko tzw. ''Małpiego gaju''' koło byłej Drzewnej. Mają bodajże nawet swoją własną stronkę internetową: www.barlomza.pl Osobiście bardzo gorąco polecam :)
|
|
a nie lepiej samemu zająć się lepiniem pierożków.mam kilka sprawdzonych propozycji. 1.z kapusta i grzybamy + czerwony barszczyk 2.z serem. 3.z truskawkami 4.z masą makową (pychotka) 5.z mięskiem które dobrze jest podsmarzyć 6.z jagodami przepis na pierogi znajdziesz w internecie ja mam mój sprawdzony ale to tajemnica akapulko12
|
|
u babci
|
|
najlepsze pierogi z mięsem zje Pan w barze przy stacji paliw w Chojnach - nikt w okolicy i Łomzy nie robi takich pierogów. Można tez dobrze zjeść , ceny na średnim poziomie. Dina
|
|
wszedzie mrozone.............
|
|
Zajazd Ryś Al.Legionów 152
|
|
na melinie
|
|
ja świetnie gotuję a moje pierożki są znakomite :) w Biedronce mrożone sa niczego sobie :)
|
|
Zgadzam się z Diną - Karczma u Kurpiewskich w Chojnach oraz restauracja Amnesia na ul. Sienkiewicza. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
retro polecam
|
|
"Retro"polmisek pierogow z roznymi farszami pychaaa
|
|
popieram Retro, pierogi mają wyśmmienite, reszta menu zresztą też jest ok ceny mają OK polecam !
|
|
'Bar na Starówce' Stary Rynek 19 :D :D
|
|
do was wszystkich i samego autora ,jak zdarza się wam wyjazd w stronę warszawy ,to na samym wjeździe do Ostrowi Mazowieckiej po lewej stronie (jadąc od Łomży) jest bar przystanek.Ludzie jakie tam są pierogi to w życiu takich nie jedliście .Jedna porcja tj. pięć dorodnych sztuk kosztuje 6 zł. Polecam do tego zestaw surówek .
|
|
Polecam Łomżyczka na PKS. Bardzo dobre domowe jedzenie , tanie, polecam pyze z białą,,pycha:)
|
|
Ogólnie za pierogami nie przepadam. Ale muszę polecic pierogi w Barze Smakosz Al.Legionów 32. Są naprawdę smaczne. Jak domowe. Oprócz tego polecam też spróbować kababa i hamburgerów ;]
|
|
polecam pogrzebać w śmietnikach są wyśmienite
|
|
bar przy stacji paliw w Chojnach najlepsze pierogi z mięsem , mmoze drogie bo prawie 10 zetów za 6 sztuk ale wyborne Dina
|
|
Faktycznie drogie,jak 10zl.za 6 sztuk, ale ze dobre to nie wątpię :), kiedyś zajeżdżałam tam na jedzonko,naprawdę dobre,i lokal miły. tylko troszkę daleko z Łomży, a są chyba na miejscu jakieś niedrogie i dobre lokale?
|
|
Byłem w tym barze na Legionów 32. I muszę przyznać, że pierogi są b.dobre. Za pierogi z mięsem 5 sztuk zapłaciłem 6 zł. I co ciekawe pierogi były robione dzisiaj. Do tego mają bardzo przytulny lokal. Jest gdzie usiąść i można zawiesić oko na telewizorze ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |