Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyfra + |
hej czy korzystał już ktos z was z promocji w cyfra + tej z telewizorem i po jakim czasie przysłali telewizor ?Ja skorzystałam czekam juz dwa tyg. na kuriera i jakoś go nie widac,a dodzwonic sie do cyfry graniczy z cudem. usługi krawieckie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyfra + |
http://www.wykop.pl/ramka/260259/super-promocja-cyfry-plus-czyli-jak-robic-klientow-w-balona HEHE to zes sie zrobil w balona. Reklama cie omamila hehe
|
|
Koniu, schowaj się lepiej spowrotem do stajni, bo koleżka wziął cyfrę i po 2,5 tygodnia dostał telewizor. Wiem, bo widziałem!
|
|
A dopiero była cała dyskusia na temat tej firmy i jej zagrywek z klijentami.
|
|
na telewizor poczekasz nawet miesiac bo jest wielu chętnych na tą promocję a mało sprzętu.. tak samo jak na dekoder PVR którego możesz nie mieć.. o ile taki masz bo jak inny wziąłeś to naprawdę.. żal... (przeczytaj o promocji dokładniej)
|
|
Monitor 23calowy z wbudowanym tunerem tv, umowa na dwa lata. Przez pierwsze pół roku około 50 zł abonamentu kolejne 18 miesięcy około 80 zł. Pozdrawiam.Całuję.Ściskam.
|
|
dekoder PVR mam już usługi krawieckie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |