Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drobna przestępczość !!! |
Czy nie sądzicie że w Łomży rośnie przestępczość ? Za każdym razem jak odwiedzam forum czytam że albo złapano kogoś z narkotykami, albo kogoś za jakiś rozbój , to ktoś coś ukradł ? Na naszym forum to chyba tematy przewodnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drobna przestępczość !!! |
???????? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Vienio nie wiem czemu masz taki nik.. Po wypowiedzi widać ze społeczniak z Ciebie. Pomysłowo.
|
|
Wydaje mi się, że przestępczość u nas jest na poziomie podobnym do innych miast. Śmieszą mnie artykuły typu zatrzymano 17 latka z trzema gramami trawki. To nie jest jakieś istotne wydarzenie by zaraz o tym pisać, podobnie jak o każdej stłuczce czy wypadku. Inna sprawa, że w Łomży nic się istotnego nie dzieje więc piszą o duperelach. Dlatego może się wydawać iż Łomża jest wyjątkowo „przestępcza” lub „wypadkowa”. A w/g mnie to tylko tematy mające przysłonić pustkę i smutną prawdę, że w naszym mieście nie ma nic interesującego o czym można by było napisać.
|
|
Koleszko Dobromil społeczniak to ktoś, która wali z ucha jak nie ma co robić, a nie ten który zwraca uwagę na to o czym pisze się prawie i wyłącznie na 4lomza i zgadzam sie ze spliter25 w naszym mieście po prostu chyba mało się dzieje skoro pisze się o jakiś drobnych występkach
|
|
a o stadionie ani słowa a dzieje się tam dużo ostatnio ;P
|
|
"słabe państwo służy wyłącznie gangom" JK http://www.youtube.com/watch?v=5s8r9TU1xTk&feature=related
|
|
[Do :vienio] Nie martw się tym , że tu jest mała przestępczość . A że piszą o nawet nikłych wykroczeniach , to bardzo dobrze ! Przypomnij sobie , w jaki sposób zlikwidowano przestępczość w NYC ? Poza tym nikt nie przeszkadza Ci w robieniu czego fajnego , aby było o czym pisać !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |