Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety,co się z nimi dzieje? |
Od razu zaznaczam,że nie mam na myśli wszystkich,ale większość.Kiedyś kobiety miały zupełnie inną hierarhię wartości.Dziś liczy się kasa,musisz podjechać zajebistą furą kupować prezenty..kiedyś bukiet kwiatów dla kobiety był wspaniałym prezentem a dziś?Zabierz mnie do galerii i kup spodnie bluzkę lub kosmetyki.Rozmowa z dziewczyną..czego słuchasz?Tylko nie mów,że disco polo to przecież obciach!A nawet jeśli ktoś słucha disco polo,co w tym dziwnego lub śmiesznego?Ja np lubię posłuchać Beethovena,ale powiedz o tym dzisiejszej dziewczynie,to zostaniesz wyśmiany i uznany za dziwaka!Ciągnie je tam gdzie jest kasa,tak jak muchy do gówna.Trafi się bardziej dziany frajer i zostawi swojego chłopaka po kilkuletnim związku.To co się dzieje przeraża,mówicie,że nie ma już prawdziwych mężczyzn?A kto maluje twarz jakimiś pudrami,wydłuża szuucznie rzęsy farbuje włosy powiększa biust ip itd!?Ja się pytam,gdzie są te prawdziwe i wartościowe dziewczyny??Chyba tam,gdzie dinozaury.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety,co się z nimi dzieje? |
popieram cie Zenit ...
|
|
Zenit niestety ale juz nie ma takich dziewczyn. Lepiej być Singlem Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Są takie dziewczyny tzw. szare myszki. Jednak nikt ich nie dostrzega a i doskonale się ukrywają i są bardzo nieśmiałe i zamknięte dla otoczenia. Tylko weź człowieku taką znajdź...
|
|
mimo swej płci muszę Cie poprzeć...;/ ale nie wszystkie dziwewczyny są takie same...:)
|
|
ja jeszcze zostałam ;D
|
|
zaraz cie zbesztaja na forum i te meskie kobiety i te damskie gwiazdy z jamy bo w jamie beethovena nie puszczaja i na esce tez nie :P ale popieram cie w 100%
|
|
som same sfinie teras :))) i bladzie niewierne sóki
|
|
Owszem zgadzam się z Tobą ale naprawdę są jeszcze na tym świecie wartościowe dziewczyny... Jeśli już rozmawiamy to można zadać to samo pytanie facetom. Gdzie są Ci prawdziwi mężczyźni, którzy nie boją się odpowiedzialności i nie traktują kobiet jak zabawki na jedną noc ? Uwierz mi że takie męskie "okazy" nie są spotykane tak często jak kobiety. Może dlatego że jest nas więcej xP.
|
|
Nawet jasiu wie o czym mowa.Pakero zgadzam się,lepiej być singlem przynajmniej śpi się spokojnie :) A-Z właśnie o to chodzi,ze te wartościowe się ukrywają.A teraz więszkość to:Szukam sponsora zrobię loda za 50zł wyślę nagie fotki za kod 5zł.A ja nie ukrywając nawet nie opluł bym takiego kogoś.A niech besztają,ja tylko mówię co myśle..
|
|
I dodam jeszcze,że jest sporo normalnych chłopaków,spokojnych inteligentnych,ale co z tego skoro większość dziewczyn szuka dzianego lalusia ,któremu tata da kartę i samochód.Ja mam 20 lat pracuję na siebie sam,nie mam wyjebanego samochodu nie chodzę z kartą kredyową taty w kieszeni.I nie interesują mnie te puste plastikowe dziewczyny już wolę być sam..
|
|
ja normalnego chłopaka szukałam 18 lat ... i w koncu znalazłam :)
|
|
w sumie to samo mozna o chłopakach powiedziec.... ja potrzebuje byc jedna i jedyna nie chce zeby oj chlopak miał kolezanek full... ma mu zalezec tylko na mnie i byc takim z ktorym moge o wszystkim porozmawiac... z chłopakami przeciez tez tak jest ze rzucają sie na kazdą ładniejszą dziewczyne piją i palą zioło itp a słownictwo to jedna wielka porazka. takze zenit nie tylko chlopcy mają problem dzieczyny tez myslą, ze prawdziwi dzentelmeni są w erze dinozaurów...
|
|
Niestety jest więcej facetów szukających "normalnej" kobiety. Kobieta to **** z cyckami i tyle. Przekonałem się sam na własnej skórze. Nie warto się pchać w jaki kolwiek związek z taką babą. Szkoda kasy i nerwów...
|
|
dzieczyny tez myslą, ze prawdziwi dzentelmeni są w erze dinozaurów... tylko problem polega na tym, ze dzisiejsze dziewczyny nie potrzebuja dżentelmena ;)
|
|
Hmm... Masz rację ale nie do końca.. Byłam wczoraj w jamie.. sama się uśmiałam na parkiecie same 18-stki odpicowane, ze az można tapete zrywać, tylko obcinają kto jak ubrany: a ta ma ładne buty, a ta ma ładna bluzkę.. nawet słyszałam rozmowę pomiedzy dwiema imprezowiczkami: ,,A no wiesz fajny fajny ten Paweł, tylko wiesz.. Co z tego jak on nie ma samochodu.. co ja mam do niego autobusem jezdzic?" MASAKRA.. Oczywiście nie wszystkie dziewczyny są takie, ale niestety wiekszość... :)
|
|
Nie potrzebują dżentelmena tylko sponsora,gdzieś widziałem nawet tekst,że ideał faceta dzisiejszej kobiety to:90latek,3stopień zagrożenia zawałem i ogromny majątek..
|
|
powiem jeszcze tylko tyle... nie znalazłam jeszcze faceta, który byłby odpowiedzialny i nie chciał ode mnie tylko jednego. Może waszym zdaniem jestem za młoda żeby coś takiego pisać. I dla jasności nie jestem dziewczyną, która tapetę nakłada szpachelką a spodnie odsłaniają mi połowę tyłka. A właśnie za takimi ogląda się większość chłopaków. I jeszcze mi napiszcie że na to nie patrzycie. Dziewczyna musi być teraz chorobliwie chuda, fajnie się ubierać, mieć sporo kasy, i być na każde zawołanie bo inaczej jest za cicha, zbyt mało pociągająca itp, więc odpowiedzcie sami kto do tego doprowadza. I ja też chyba wolę być singielką chociaż wcale mi się to nie uśmiecha.
|
|
Jesteś z dziewczyną,robisz jej prezenty,to bluzeczka to spodnie,wiążesz z nią plany życiowe pokochasz najmocniej jak się da,a gdy już wykorzysta faceta powie:nie potrzebuję ciebie już,nie kocham cię ułóż sobie życie z inną.Mimo,że najpierw kilka dni wcześniej zapewnia jak kocha i chcę być na zawsze razem.Pijawki
|
|
Ja nie lubię "chorobliwie" chudych dziewczyn;) Nie obchodzi mnie czy ma pieniądze,czy jest na kazde moje zawołanie,a nataką,która ubiera i wygląda tak jak napisałaś nie zwracam uwagi.
|
|
Kobiety,mówcie i piszcie co chcecie,dla mnie liczy się to czy kobieta jest wartościowadla której nie liczy się tylko kasa i drogi samochód z full opcją.Bo jak z kimś takim układać życie?
|
|
Ach, te baby. Z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej.
|
|
Spójrzmy prawdzie w oczy !! Ładni,mądrzy, bogaci maja w życiu łatwiej wiec o co biega? Postaw się na miejscu normalnej dziewczyny która zamiast faceta z jajami zada się z nieudacznikiem z zarobkami wystarczającymi na butelkę dobrej whiskey ;-) los jej jest przesądzony zamiast korzystać z życia będzie korzystać z pomocy mops`a ....
|
|
Ona91. Ja np nie traktuje kobiet jak zabawki. Jeżeli dziewczyna jest naprawdę wartościowa to faceci zrobią dla niej wszystko. A dlaczego?? Bo coraz mniej jest takich dziewczyn które zamiast pogadać oczy w oczy woli dla zabawy popisać smsy. Niestety taka jest rzeczywistość i raczej sie ona nie zmieni.
|
|
heh to niewiedziałam ze w łomzy takie blachary są powiem wamsczczerze bo nie szlajam sie po zadnym klubach w łomzy...;p sie zdziwiłam powiem szczerze... ale pewnie wiekszosc z tych dziewczyn to hot 15?:P
|
|
Ona91: Facetowi nie chodzi o dziewczyne która ma kase. Bo to mężczyzna dba o finanse a nie kobieta. A dziewczyna wcale nie musi być chorobliwie chuda. Musi być szczerą i prawdziwą osobą. Makijaż czemu nie - ale nie tapeta która odpada kawałami. Są pewnie granice których przekraczać nie można.
|
|
gadacie glupoty :/ W kolko mozna mowic ze dziewczyny leca na kase a faceci na barbi i jedna i druga plec ma racje. Faceci nie chcą byle jakiej dziewczyny tylko takiej z ktora moga sie pokazac czy wrecz pochwalic no ogolnie kumatej. Dziewczyny nastomiast chca FACETA a nie tzw. cieple kluchy ktore wlepiaja maslane oczka w nie i zgadzaja sie na wszystko. Facet to facet musi ryknac tupnac spojrzec krzywo, ale mimo to szanowac. I jeszcze cos... Czlowiek ma to do siebie ze sie przyzwyczaja i jesli babe ale zarowno jak i chlopa do czegos sie przyzwyczaji to tak juz bedzie np: kupujesz dziewczynie spodnie.. no to ona mysli tak juz bedzie.... ale kup jej malutkiego kwiatka... bedzie sie cieszyla jak nigdy! jesli oczywiscie to normalna dziewczyna a nie materialistka. I po tym wlasnie proponowalabym poznawac charakter w jakies malej czesci kobiety:) pozdrawiam niezadowolonych ;P pomyslcie, ze gdzies na swiecie sa te wasze idealne polowki i poprostu trzeba sie sparzyc zeby potem bylo idealnie:)
|
|
Ogólnie tak na to wszystko patrząc to ciekaw jestem co będzie za te 10, 15 lat, jak te małżeństwa, które teraz są zawierane CZĘSTO przez laski Emo i Mietków pijaczków przetrwają. Ostatnio idę ulicą i słyszę taką rozmowę: Dziewczyna do gościa mówi: "Kupiłeś piwo za ostatnią naszą kasę, mogłeś chleb kupić." A on do niej: "Na chleb by mi nie starczyło" i facet odwrócił głowę i pomaszerowali. Laska widać takie Emo a on się parę ładnych miechów nie mył... Ehh takie realia...
|
|
Jeśli dziewczyny patrzą na jakieś inne "walory" to raczej obstawiałbym na ZARADNOŚĆ, a nie spodnie czy samochód - tak jak to wy mówicie. A to dlatego że lepiej miec wędkę niz rybę...
|
|
skubi18! Jeśli nick wskazuje na twój wiek to masz bardzo dobre podejście :)
|
|
Powiem, tak, ja nie mam za dobrych doświadczeń z facetami, dla tych z którymi miałam styczność, powinni otworzyć Oświęcim:/ gadają, że kochają, potrafi się w 2 tygodnie odmienić, a po co to mówią żeby manipulować i sie do majtek dobrać! Brak słów! Jak psom nie można ufać!
|
|
Jak sie dajesz do majtków dobrać to Twój problem. :-)
|
|
Drec: Dzięki wielkie 18 mam to fakt:) A ja po prostu mówię prawdę. Świat gna w czarną dziurę z której nie ma powrotu. Więc nie dziwcie się wszyscy jak będzie gorzej. A jak Drec powiedział za parę lat małżeństwo to już będzie historia.
|
|
Mówię tylko jakimi ****** potrafią być;) Komu mniej zależy, ten ma przewagę!!!
|
|
Nie wszystkie Kobiety są takie same.. I nikt mi nie wmówi, że gdy obok siebie będą szły 2 dziewczyny: jedna w miniówie, w bluzce z dekoltem zgrabne nogi a druga w golfie i jeansach to spojrzycie na tą drugą w GOLFIE. Tacy sa faceci. I nikt mi nie powie, że nie lubicie zadbanych kobiet. Kobieta fakt powinna o siebie dbac ale nie bez przesady. Kazdy powinien znac umiar, jednak WY faceci jestescie wzrokowcami :) :)
|
|
Komu mniej zależy, ten ma przewagę!!! święte słowa :D jeden wielki syf z tymi dziewczynami , kazda moze udawac wartosciowa i rozsadna dziewczyne tylko one zyja chwila a spotkaja jakiegos przystojniaczka na imprezce po za nasza wsia to juz majtki w dół i jazda.i albo sie nie dowiesz ,albo bedzie sie tłumaczyc ze tylko sie "całowali" heheheh albo ze była pijana i ja poniosło :D gdzie te wartosci......ten swiat idzie w czarna dziure jak to ktos wyżej napisał i bedzie bieda.....heheh mało która teraz dba o to co zostanie dla jej męża a naprawde zostanie ochłap po tym co teraz sie wyprawia .....
|
|
johnybe20 to dotyczy również facetów.."mało który teraz dba o to co zostanie dla jego żony" tylko, że im facet zaliczy wiecel lasek tym większy macho a dziewczyna to juz lafirynda..wg mnie i jedno i drugie jest po prostu delikatnie mówiąc wywłoką :) A co do Ciebie Zenit to uważam, że kobieta którą kochałeś musiała Ciebie bardzo zranić i bardzo Tobie współczuję..na prawdę. Ale nie wysuwaj tak daleko idących wniosków, zarówno nie każdy kto ma dobry samochód dostał go od ojca, nie każda kobieta która jest z facetem wożącym się Mercedesem jest z nim dla tego właśnie auta..owszem teraz często spotyka się dziewczyny pokroju Galerianek jednak sami jesteście sobie poniekąd winni..jak nauczyliście tak macie. Nie nosi się serca na dłoni, a jak słusznie stwierdzono faceci to wzrokowcy, dlatego nie mów, że jak idzie zadbana dziewczyna w płaszczyku to do niej nie zagadasz prędzej jak do przeciętnej w okrąglutkiej pikowanej kurtce i niemalże z czapką na oczach. Odnośnie makijażu to w zasadzie nie znam chłopaka któremu przeszkadzałoby np podkreślone oko-tylko wiadomo wszystko z umiarem. Pytasz, gdzie są prawdziwe i wartościowe dziewczyny poprzedzając to opisem zewnętrznym, który niby to wyklucza (?) może gdybyś tak nie szufladkował ludzi to też dałoby Ci to inne spojrzenie na świat, bo np "nie każda blondynka jest głupia".. Życzę powodzenia zarówno panom jak i pannom w znalezieniu drugiej półówki :)
|
|
:) Oj, fakt nie kazda jest taka jak wiekszosc, ale nie oszukujmy sie dla facetow liczy sie pierwsze wrazenie... No i uroda tez ma znaczenie. A tak na marginesie i my kobiety nie jestesmy fair i faceci tez nie!! Poprostu trzeba sie odnalesc i byc soba, a nie udawac...
|
|
no własnie.. a najwazniejsze jest w tym wszystkim : BY OBOJE SIE KOCHALI! :) tyle
|
|
"BY OBOJE SIĘ KOCHALI"- no tylko ciekawe jak długo taka miłość trwa.
|
|
skubi18: całe zycie
|
|
małpa@: nie w tych czasach. Może 20-30 lat temu tak teraz po 2-3 latach rozwód. Smutna prawda
|
|
Do 2012 zostały 3 lata a pózniej już kosmos :)) więc nie macie co się przejmować .
|
|
no niewiem..... chyba tylko ty tak myslisz skubi:P a wiesz czemu sie tak dzieje???? bo od razu po 2 tygodniach dziewczyna z chłopakiem idzie do łózka... chodzą ze sobą załózmy te 2 lata i sie dają gdzie sie da a po slubie po prostu są sobą znudzeni juz.... kiedys praktyki seksu:"po slubie" były naprawde dobre bo małzenstwo wtedy naprawde sie poznawało i mogło sie sobą nasycic po tych 2 latach:)
|
|
no moze przesadziłam po 2 tyg :P po góra poł roku...
|
|
eczka to spodnie,wiążesz z nią plany życiowe pokochasz najmocniej jak się da,a gdy już wykorzysta faceta powie:nie potrzebuję ciebie już,nie kocham cię ułóż sobie życie z inną.Mimo,że najpierw kilka dni wcześniej zapewnia jak kocha i chcę być na zawsze razem.Pijawki ***** chlopie wiem o czym mowisz, mialem to samo, juz mi przeszlo;) bedziesz mial podobnie, ale z czasem, nie uzalaj sie, tylko pokaz, ze popelnila najwiekszy blad w swoim zyciu, i tlumacz sobie to tak, ze jak jest su.ka to ozkaczac ma jedno, nie byla dla ciebie, tylko dla jakiegos ch...ja ;) dodam jeszcze, ze zerwanie bylo poprzez gg;) przejdzie ci, bo i ja cierpialem, myslalem o roznych rzeczach, a wolalbym sie nimi nie chwalic. potrzebujesz tylko czasu dodam jeszcze, zeby wrocic do tematu, ze dzisiejsze kobiety a w zasadzie dziewczyny, bo im wiecej zycia ma juz za soba, to dojrzewa emocjonalnie i zdaje sobie sprawe, co sie liczy najbardziej, ale sa przypadki, ze nic sobie z tego nie robia te nasze laaaaski i zyja w swiecie dawania du.pu gdziesz w klubie, a potem sie tlumaczy suczysko, ze poniosla ja, won na kopach i zebym ciebie wiecej tu nie widzial ty prostytuto ;) faceci nie sa bez winy, ale uksztaltowal sie nam taki stereotym, ze to kobieta jest najbardziej winna, a to blad, no coz, to juz jest i nie da sie tego chyba juz zmienic, zgadza sie, przyciagnac wygladem, zatrzymac charakterem, ja jezeli bym mial przy sobie osobe ladna i okazaloby sie, ze nie ma w sobie za grosz inteligencji, to zostawilbym ja i wiecej do niej nie wracal, bo czulbym sie zle, to samo dotyczy poczucia humoru, niektore osoby go po prostu nie maja, przykre. dobra, koniec gadania, bo i tak tego pewnie nikt nie przeczyta he ;p pozdro na noc;)
|
|
Z tym się zgodzę. Ja np nie bede robić takich błędów jaki inni teraz robią. Mi zależy na szcześliwym związku. Ale niestety niektórzy nie są na tyle dojrzali żeby to pojąć
|
|
Jak suka nie daje to pies nie bierze
|
|
latozdurex czyli wiesz o czym mówię,ja się nie użalam nie zamierzam nawet,tylko nie wyobrażam sobie jak ***** mać tak można?!ale cóż,może jakaś wartościowa kobieta gdzieś tam na mnie czeka ;) Widzę,że wątek się rozwinął i to bez wulgaryzmów i obrażania się nawzajem ciesze się.Mówisz,że zerwała przez gg?Teraz takie chore czasy,ludzie rozstają się przez gg,nk(hahaha)lub sms-a.Dostanie taka kiedyś kopa od życia to zrozumie co straciła,doceni.Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety!
|
|
Witam Wszystkich. Odnosnie tematu: jacy mezczyzni,takie kobiety. Zle kobiety,bo zli mezczyzni. Nigdy odwrotnie. Faceci w dzisiejszych czasach to dupki i tyle. Sam jestem mezczyzna... ;-) oczywiscie mam dupek..tj.dwa poldupki. :-D ale mam tez dwie polkule mozgowe. :-D pozdrawiam prawdziwe samotne kobiety w wieku 20-30 lat... No i prawdziwych mezczyzn..a co mi tam.
|
|
Szarym myszkom tez potrafi odwalic. Wcale nie gorzej niz lachociagom. Cytat: "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W dzisiejszych czasach kobiety dostosowują się ,,do oczekiwań" mężczyzn. Jak mnie sobie namalujesz taka mnie masz :) :)
|
|
|
no ok.. ja taka nie jestem, ale powiedzmy że są dziewczyny tak zdesperowane że szukają kogoś przez neta lub cokolwiek. znam takie. no i dają ogłoszenie że szukają kogoś POWAŻNEGO I ODPOWIEDZIALNEGO z dopiskiem "tylko poważne odpowiedzi" i jak myślicie kto się pierwszy odezwie ? nawet z dobrymi intencjami daleko się nie zajedzie.. :/ szkoda gadać... a mogłoby być tak pięknie :D
|
|
Kiedyś to były dziewczyny...zapytajcie dziadków albo rodziców! Oczywiście zdarzały się czasem kurwy ale to były wyjątki,a teraz to porządne są wyjątkiem.Która dziewczyna w dzisiejszych czasach w wieku np.20 lat jest jeszcze dziewicą!? Nie ma takich! Dla nich liczy się tylko luksus i pieniądze,a to wszystko zdobywają DUPAMI!
|
|
Nie ma kurew,sa tylko kobiety.
|
|
Ktoś tu napisał,że kobieta nie chce być z nieudacznikiem.Ok rozumiem,ale chodzi tylko o pieniądze?Zazwyczaj jest tak,że w rodzinie gdzie jest za dużo pieniędzy nie ma szczęścia.Taka jest kolej rzeczy,oczywiście za mało też nie może być,najlepiej,aby było WYSTARCZAJĄCO.By pieniądze nie zepsuły w nas tego co bezcenne.A są takie rodziny,w których miesięczny dochód nie przekracza 1000zł,w takiej rodzinie nawet jest dziecko.Ale ci ludzie mówią,że są szczęśliwi.Dlaczego?Bo się kochają,tworzą dobraną parę wspólnie wychowują swoją pociechę,nawet jeśli tych pieniędzy nie wystarcza starają się,aby dziecku niczego nie zabrakło a nadrabiają miłością.Ale to wyjątki.Wiadomo,że nikt nie chce aby brakowało mu na przyjemności,lecz nie trzeba tego kupować swoim dupskiem.Ja jak już mówiłem zarabiam na siebie,nie brakuje mi ale na co 20latek ma wydawać?Wolę odkładać niż wszystko przehulać.Nie wrzucam wszystkich kobiet do jednego worka przeciez w pierwszym poscie napisałem,że nie mówię o wszystkich kobietach.Fazzi zgadzam się z Tobą w 100%
|
|
To uwierz kobiecie...!! ale niech to będzie prawdziwa kobieta. uwierz że naprawde takie jeszcze są tylko dobrze się obejrzyj. :D na tym polega życie. raz jest dobrze, a raz nie... i nie zrażaj się tym... do tego po prostu trzeba przywyknąć.
|
|
Hehe. Słuszna uwaga Tommasz :) Wrzucam link do komentarza na Onecie, o kobietach właśnie. Oczywiście proszę to traktować z przymrużeniem oka ;) Choć trochę brzmi znajomo? :) http://www.wykop.pl/ramka/246106/50-kobiet-nie-chce-szczescia Z pozdrowieniami dla kobiet PS. nie bierzcie tego do siebie ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Taka niestety jest prawda.Kobieta będąc z facetem np 4 lata,mówi mu,że kocha,że jest tym jedynym na zawsze,że urodziła się dla niego..Ale nagle coś się zmienia,zostawia go po tylu latach związku.Jednak później przejrzy na oczy i zrozumie co miała i straciła,będzie chciała aby było jak dawniej.A zgodzi się na to tylko facet bez honoru i godności.Jeśli zdarzy się komuś taka sytuacja i nawet kochacie tą dziewczynę najmocniej jak się da,dajcie jej kopa w dupe i niech żałuje do końca życia tego co straciła.
|
|
A dlaczego zaraz kobieta zostawiła faceta, a może jest tak też odwrotnie...??, Oj, FAZZI, a wiesz, niektórzy zrywają właśnie z tego powodu, że dziewczyna nie chciała isc z facetem do łóżka :) ...
|
|
aż chce sie zaśpiewać słowa znanej piosenki "uuu baby baby it's a wild world"
|
|
Zenit juz tylko babcie zostają bo kobiet młodych nie ma porządnych. Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Czekajcie niech tylko powstanie galeria w Łomży , będzie ich do wyboru do koloru.
|
|
bedzie albo "kup mi spodnie, zrobie ci loda" - galerianki albo "tato daj mi pieniadze na spodnie, bo zrobie komus loda" - tatusianki
|
|
Pakero, rzal3, latozdurex świetne macie mniemanie o kobietach. Można sobie wyobrazić jakie będą wasze związki z kobietami... Powodzenia ;] miłego ostatkowego wieczoru życzę wszystkim :)
|
|
ona91, proponuje rozmowe ze mna, a bys sie dowiedziala;)
|
|
Ona91 ale latozdurex nic złego nie napisal - samo prawde... Latozdurex przeczytalam to co napisales wyzej do konca i fakt zgodze sie z Toba chyba nawet w 99% :P Wszystko kwestia czasu, pozbierania sie po utracie tej drugiej osobie :) I to prawda im starsza osoba i dojrzalsza emocjonalnie no to inne patrzenie na swiat na szczescie!! No i uroda to nie wszystko... Charakter wiele znaczy. Co do galerianek no to macie wszyscy racje... Poprostu trzeba miec tez w glowie, a nie tylko w... Zenit co do kasy, wiesz zależy wszystko od wychowania, jeśli małolata nie pracuję na siebie, a ciągnie kasę od rodziców, bo może no to nie zrozumie tego... W sumie jak byłam dużo młodsza zawsze chciałam miec to i owo, ale rodzice mi nie zawsze kupywali i dobrze zrobili, bo dziś z perspektywy czasu wiem, co znaczy zarobic i sama się utrzymac :):):)
|
|
Macie takie wyobrazenia o Kobietach, dlatego nie dostrzegacie ich pozytywnych cech tylko te, które sobie sami wymyślacie ;) :)
|
|
Pakero babcie to zostawmy dziadkom przynajmniej oni nie mają tego problemu ;)) Jakoś mało kobiet udziela się w temacie,ciekawe dlaczego :)
|
|
kwestia kasy to tak moze powiem ktos kto pracuje zaczyna nabierac szacunku do pieniedzy, ktos kto ma np 30 lat i bogatych rodzicow, fakt nieszka sam, lub z dziewczyna czy kims tam, nie nauczy sie tego samego, co osoba, co pracuje juz na siebie i ewentualnie pomaga rodzicom, zalezy od sytuacji
|
|
My nic sobie nie wymyślamy,po prostu każdy widzi co się dzieje.
|
|
ona91 kto to mówi o związkach z pseudo kobietami jak juz coś Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Nie kwestia kasy, a szacunku i wychowania, skoro mogę i mam możliwośc pracowania, to dlaczego mam nie skorzystac i ciągle prosic rodziców...?? Zenit to co się dzieję no to jest około 70 % przypadków, bo dostrzegamy co chcemy zobaczyc...
|
|
Ja chcę zobaczyć wartościową kobietę,szczerą i nie kurwiącą sie.Dlaczego nie widzę?Przecież chcę.
|
|
madzia32323 pozytywyne cechy kobiet to "daj na to daj na tamto" Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zenit niestety wiekszośc to kurwice pod skórą owcy Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zenit, bo chcesz zobaczyc i nie mozesz trafic na taką, chyba dlatego :P Na wszystko przychodzi pora i czas, myslę, że zjawi się w najmnmiej spodziewanym dla Ciebie momencie :) Ale z drugiej strony ciężko może i taką osobę znalesc, bo jak się pracuje, uczy... To mało jest czasu - eCh, ale życzę powodzenia, teraz większosc się ujawni, bo idą święta i czas szukania prezentów... Podobne pytanie można zadac w drugą stronę :P
|
|
Haha czas szukania prezentów o bez kitu..Pakero racja. Polecam wszystkim nutkę: http://www.youtube.com/watch?v=TWyimQmayBs ;D Podoba się?Taka życiowa ;)
|
|
Oczywiście bez urazy drogie Panie ;))
|
|
Prawda jest taka ,że najporządniejsze dziewczyny poprostu nie pokazują się. Nie chodzą do klubów ( nie mówię,że te co chodzą to same złe), ciężko spotkać je wieczorem na osiedlu, chyba,że z psem;) , nie mają fotek.pl i ogólnie bardzo szanują siebie i własną prywatność. Takie własnie szare myszki. Niektóre z nich są bardzo nieśmiałe lecz naprawde świetne z nich kobiety. Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)
|
|
Angel nie zgadzam się.Owszem wielu facetom zależy tylko na seksie,ale właśnie o to tutaj chodzi,bo jak facet zerwie z Tobą z tego powodu że nie chciałaś mu dać to plus dla Ciebie!Po prostu nie był Ciebie wart,chciał Cię tylko przelecieć,nie kochał Cię itp itd. Facet powinien zdobywać kobietę,starać się o nią... Im dłużej dupy mu nie dasz,tym bardziej będzie o Ciebie zabiegał,starał się i będziesz bardziej wartościowa dla niego... Niestety dzisiejsze panie bardzo cipy swędzą i rozkładają nogi bardzo szybko przez co faceci są z nimi tylko dla bzykania,a w myślach mają o nich zle zdanie. JAKBY SUKA NIE DAŁA TO BY PIES NIE WZIĄŁ- i taka jest prawda.Jak weźmie to jest gwałt,czyli przestępstwo. Prawda jest taka,że kobieta powinna zdobyć i zatrzymać faceta swoim charakterem,mądroscią,inteligencją,dobrym wychowaniem itp itd. Jednak dzisiejsze panie w głowach mają pusto,a potrafią sie tylko odpierdolić jak lalka barbie,a zdobyć i zatrzymać faceta potrafią tylko dupą!
|
|
Fazzi tu masz racje, ale widzisz większosc facetow, mysli skoro ta dala mi to dlaczego ta nie moze... Poprostu wyrobili sobie taka opinie o nas, wiec wola niezobowiazujace zwiazki :/
|
|
sposob wyslawiania sie poniektórych gentlemanow narzekajacym na "glupie lale" jest rodem spod budki z piwem. przypomnialo mi sie przez to zdanie: "z kogo sie smiejecie? z siebie sie smiejecie!"
|
|
Temat jest jak rzeka, po co wnikać jakie są dziewczyny, jacy są faceci? Ludzie są różni, różne charaktery, różne osobowości, niektórzy cenią wartości takie jak miłość, szacunek, wierność, odpowiedzialność inni nie! Każdy wypowiada się tu za bardzo subiektywnie, na własnych doświadczeniach, wnioskuje z obserwacji swojego otoczenia. A najogólniej mówiąc są źli i dobrzy/ złe i dobre! Miłych ostatków dla tych którzy musieli:( zostać w domu. Pozdrawiam;)
|
|
ktos tu mowil o dziewicach? sa jak dinozaury, kazdy slyszal, nikt nie widzial ;)
|
|
Tak samo z prawiczkami;)
|
|
a od kiedy to tak bardzo kobiety chcca prawiczkow;p ?
|
|
zreszta facetowi nie udowodnisz;p
|
|
A od kiedy faceci tak bardzo chcą dziewic???
|
|
od zawsze ;) nie jestes facetem, wiec nie wiesz;)
|
|
No więc kobiety od zawsze chcą prawiczków, którzy nie mają na swojej liście kilkanaście lub kilkadziesiąt zaliczonych lasek;)
|
|
September,tak więc "dawajcie" nam dopiero po ślubie to wszyscy będziemy prawiczkami :-D
|
|
A wy bierzcie dopiero po ślubie to wszystkie zostaniemy dziewicami :) Suka nie da, pies nie weźmie, suka daje pies bierze... heh Oczywiście to same żarty;P
|
|
wiec ta suka jest wszystkiemu winna ale dodam, ze sa takie suki, co i trzech typow obroni na raz;) wiec i stad deficyt na prawiczkow;)
|
|
Absolutnie sie nie zgadzam:) wiec jak kobieta ci zaproponuje "coś" powiedz "Nie! Kochanie ja dopiero po ślubie!" Sa i takie pieski co i trzy suczki na raz wezmą, więc gdzie mają być dziewice? ;)
|
|
to niezly ogier;p albo taki sie urodzil z trzema;) haha moja sprawa co mowie;) zreszta nigdy sie nie zgadzalem na takie "spotkanie"
|
|
CZĘŚCIOWO POPIERAM CIĘ ZENIT. WIĘKSZOŚC DZIEWCZYN CZEKA NA NADZIANEGO GOŚCIA ITD. ALE SĄ TAKIE KTÓRE CZEKAJA NA MĘZCZYZNĘ KTÓRY ZAMIAST BUKIETU KWIATÓW DA SAMEGO SIEBIE, SPĘDZI WIECZÓR, POWIE CZUŁE SŁOWO. SĄ TAKIE KTÓRYM NIE PRZESZKADZA ŻE JEŻDZISZ MPK BO NIE MASZ SAMOCHODU I NIE WAŻNA JEST ILOŚC KASY W BANKU. W TYM PROBLEM ŻE WY MĘŻCZYŹNI SZUKACIE W NIEODPOWIEDNICH MIEJSCACH ODPOWIEDNICH KOBIET. NAPEWNO NIE JEST TO NP YAM CAFFE GDZIE CHODZI GWIAZDORSTWO ŁOMŻY, I NIE AL LEGIONÓW GDZIE MAŁOLATKA ZAŁOŻY NAJLEPRZE CIUCHY I WYRUSZA NA POPOŁUDNIOWY OBCHÓD MIASTA (POM). SZUKACIE DZIEWCZYN NA POKAZ A NIE TAKICH KTÓRE MAJĄ POUKŁADANE W GŁOWIE, PRZESZKADZA WAM ŻE DZIEWCZYNA MA KILKA ZBĘDNYCH KG I KRÓTKIE WŁOSY ALE NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA TO ŻE JEST OK WOBEC WAS, NIE NACIĄGA NA KASE ITP. SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE.
|
|
ale po co krzyczysz;p ?
|
|
;-)
|
|
zenit czyżbys został zranoiny przez płeć piękną??? pamiętaj,że nie wszystkie kobiety to blachary i materialistki. ja osobiscie bardziej cenie szczerosc,wiernosc i ....no własnie trzeba kochani panowie adorowac kobiete...kasa to rzecz nabyta dzis jest,a jutro jej nie ma
|
|
Ojoj ale sie rozpisaliscie... W pełni zgadzam sie z marta2300b. Fajnych, wartosciowych kobiet nie znajdziecie w Yamie czy w innych klubach. Panowie rozejrzyjcie sie w kolo, a gwarantuje, że zobaczycie kogoś idealnego dla siebie. Na Tą jedyną trzeba poczekać, poszukać jej i szanować, baaa traktować jak ksieżniczke ale nie w sensie speniania jej zachcianek tylko zwyczajnie kobieta powinna czuc sie jak ktos wazny. Dziś faceci sami lansuja sie autami, kasa, ,,bajerzeniem,,... i tez mozna powiedziec ze są kurwami... i prosze nie uogolniac.. fajne kobietki istnieją! NAPRAWDE! tylko moze nie chodza co sobota do Yamy, nie malują mocno oczu, nie zakladaja obcislych rurek i szpilek na 10cm...
|
|
Rurki i szpilki są akurat fajne;P
|
|
fajne kobietki istnieją! NAPRAWDE! tylko moze nie chodza co sobota do Yamy, nie malują mocno oczu, nie zakladaja obcislych rurek i szpilek na 10cm... to te ktore maluja oczy to juz nie sa fajne hehe ok ok bardzo interesujaca ocena ale raczej bezsensowna co ma piernik do wiatraka....
|
|
hoohoo widze trzeba pisac max konkretnie zebyscie zrozumieli...xD tam jest wstawione.. MOŻE... i dlatego należy moją wypowiedz pisaną odebrać jako taką, która nie odnosi się do wszystkich. Chciałam swoja wypowiedzią pokazac, że dziewczyny lansujące się ( oczywiscie nie mam na mysli WSZYSTKICH ) nie są może najlepszymi partnerkami do życia i że te fajne, miłe poprostu boją się? wstydzą? zagadać do faceta, bo wiedzą że ta w obcislych rurkach i szpilkach jest na pierwszy rzut oka ,,lepsza,,. Tak więc kwestia przyzwyczajenia i stereotypy w jakis sposób.
|
|
A ja skwituję to tak: Jest popyt to znajdzie się podaż, podaż jest to popyt też będzie. Macie co chcecie, bo niestety, to o czym piszecie jest dla większości młodych ludzi normą i czymś fajnym. Ot, takie łatwe życie, "pomacham stówką, podjadę tatusiowym samochodem i mam co chciałem..." Ja cieszę się, że w mojej młodości nie było takich problemów. Pozdrawiam i życzę wam wszystkim powodzenia w poszukiwaniu wartościowej drugiej połówki.
|
|
Nawiązując do tematu, znam wiele naprawde uczciwych kolezanek, które nie są takie jak kolega pisał w pierwszym poście- więc jednak naprawdę istnieją - rozumiem, że nie generalizujesz, ale w jakiś sposób, to co napisałeś sprawiło, ze chciałabym coś napisać o prawdziwych mężczyznach, których też nie ma za wielu. Nie należę do grup kobiet, które szukają bogatego męża i nie wydzieram kasy od rodziców na swoje zachcianki- bo studiuję i pracuję i sama staram się pokryć swoje wydatki - wiem, że nie jestem jedyna taka na świecie, bo wiem, że wiele kobiet stara się sobie radzić bez innej pomocy. Chciałabym zwrócić uwagę na Łomżyńskich Panów. Nie będę generalizować, ale wielu takich są, co trąbią jak idioci czy zatrzymują swoje auta z propozycją o podwiezienie- i proszę mi powiedzieć czy to jest sposób na znalezienie kobiety, czy tak zachowuje się prawdziwy mężczyzna, że nie wysadzi tyłka z auta, bo bez niego czuje się jak pustak.? Wielu z Was panoszy się swoimi autami sprowadzanymi z zagranicy i próbuje na to 'wyrwać ' panne... moim zdaniem to nie jest sposób, wiem, ze wielu to nie ruszy, ale naprawde to nie jest fajne i eleganckie gwizdanie czy zaczepianie kobiety pokazując 'spójrz jaki fajny jestem i nadziany'- a pusto w głowie, bo mama z tatą kupili takiemu auto-bo sam nie umie na siebie zarobić. Wracając do meritum tematu- nie oceniajcie kobiet jeśli i mężczyźni lepsi nie są. Niech każdy krytycznie spojrzy na siebie - ja nie twierdzę, że nie ma kobiet interesownych- ale wiele takich jest, co myśli i siebie szanuje i jesli komuś na takich zalezy to niech je szuka i szanuje- bo znajdzie. i nie jest prawdą, by miec porządną dziewczynę, trzeba mieć porządne auto- porzadnie to trzeba mieć w głowie, bo ten co ma kasę i nie ma rozumu, to kiedyś to straci- a ten, co ma rozum i nie ma kasy- to nawet bez niej sobie jakoś poradzi.. z całym szacunkiem...
|
|
Bo jedni drugich warci... Wszyscy się od siebie czegoś uczą... Faceci nie umieli by bez kobiet a kobiety bez meskiego ramienia ;)
|
|
Ayla i Monika dobrze prawi ale kiedys slyszalem taki tekst w filmie "faceci sa z marsa, a kobiety to idiotki" :)
|
|
Widzisz, Zenit. Szukasz kobiety doskonałej. Ale zastanów się najpierw czy ty jesteś taki doskonały. Nie generalizując, jak ty to uznałeś, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Kobieta powinna być piękna, inteligentna, dobrze wychowana. A facet? Stawiając wymagania, którym samemu często nie potrafimy sprostać nie ułatwisz sobie życia. I nie znajdziesz tego ideału, bo zwyczajnie takiego nie ma. Jestem kobietą, lubię założyć wysokie szpilki i wcale nie jestem szarą myszką. A nadal czuję się dowartościowana. To źle?
|
|
heheheh Ty.Przeciez.Wiesz : wiekszosc a nawet napisze WSZYSTKIE paniusie te "niegrzeczne" moim zdaniem czuja sie dowartosciowane tym co robia , zadna sie nie przyzna ze robiła loda na dyskotece lub chwile po niej zeby nie zepsuc tych swoich wartosci.Ty dowartosciowujesz sie tymi szpilkami zeby inni zwracali na ciebie uwage ale to czy jestes wartosciowa kobieta a to czy czujesz sie dowartosciowana to moim zdaniem dwie rózne sprawy.A te szare myszki własnie maja to do siebie ze ich niesmiałosc jest wartoscia sama w sobie bo nie tak łatwo daja sie poderwac i zaciagnac na hotel jak pewne siebie kocice na wysokich szpilkach heheh pozdrowienia dla wszytskich szarych myszek :P
|
|
Niech żyją szare prawdziwe myszki! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ale jednak Wy nie zauwazacie tych szarych myszek.... :) ajj ;)
|
|
Mam 26 lat i czasem chciałabym wyjść gdzieś do lokalu się pobawić ale niestety w Łomży nie ma gdzie. Jedyne lokale do zabaw czyli Yama i Rzymianka przepełnione są Lalkami Barbie i więcej się o nich wypowiadać nie będę, ponieważ brak słów którymi można by było opisać ich zachowanie. Brooklinko masz racje, oni nie zauważają tych "szarych myszek". Smutne to lecz prawdziwe ona_83
|
|
Czyli dziewczyna w wysokich butach musi od razu okazać się blacharą i dziwką, masz super podejście do życia. Gratuluję. To, gdzie się szuka może i ma wpływ na to kogo się znajdzie, ale to nie jest reguła. Takie jest moje zdanie. A pojęcie dowartościowania ma widać różne aspekty jonybe20. Mnie nie dowartościują szpilory, czy beta faceta.
|
|
Ty.Przeciez.Wiesz : nikt Ci tu niczego nie zarzuca ,nikt nie generalizuje.Chyba poruszył Cie ten temat ,wiec moze napiszesz czym lub w jaki sposób sie dowartosciowujesz ??:P Beta faceta....dobry tekst :P a słyszałas taki......lustereczko lustereczko powiedz przecie , gdzie jest dla mnie książę w BECIE...... xD powinniśmy zgłębić temat wartości ..... niech dziewczyny napiszą jak sie dowartościowują....no chyba ze to jakies tabu :P
|
|
oj dawno mnie nie było.. :D ale się temat rozwinął ^^ jonybe20 ja się nie dowartościowuje.. xP tzn nie wiem czy można to nazwać dowartościowaniem ale jak mam problem idę do kumpla i z nim gadam.. rozmowa mnie jakoś podnosi na duchu, ale rozmowa z przyjacielem, który naprawdę dobrze mnie zna i przy którym mogę sobie wtedy popłakać. :)
|
|
dowartosciowanie? hmmm moja mezczyzna... poprosze i mam 10 minutowy monolog o tym jaka to ja fajna jestem ;P
|
|
każdy ma swój sposób...
|
|
ona91: to jesli to kumpel to musi byc odporny psychicznie czy płacze razem z Tobą????w jaki sposób Cie to dowartosciowuje????czujesz sie kochana przez kolegę???? brooklynka: heheehh twoja mezczyzna to jest dobry sposób...zabawny .....ale co on mówi przez te 10 min...heheh robisz mu testy ???:P ile masz lat?
|
|
jonybe20: Rola przyjaciela nie polega na wysłuchiwaniu czegoś bo musisz, to tak jeśli nie wiesz. I jeśli facet musi to niech ryczy... ja mu tego nie zabronię i nawet nie chcę bo wiem, że potem jest lepiej. A odpowiedź na drugie pytanie.. hmm.. w jaki sposób.. w ten, że jeśli mam problem, to zawsze mogę iść i zapytać się zaufanej osoby co z tym zrobić i wolę chodzić z różnymi sprawami do facetów, bo jakoś lepiej potrafią mi wytłumaczyć pewne sprawy. Może i dlatego że wychowywałam się wśród facetów i to sobie cenie. :) I nie muszę czuć się kochana przez kolegę.. ;] mam od tego inne osoby to też dla Twojej wiadomości... ;]
|
|
Ty.Przeciez.Wiesz Ale ja nie szukam kobiety w ogóle,tym bardziej idealnej.Nie powiedziałem,że musi być piękna mądra itp itd.Gdyby już jakaś się trafiła,chciałbym,aby była szczera,wrażliwa kochająca i oddana.Jak widzisz to tylko cechy charakteru,które cenię sobie najbardziej.Zakochać się w kimś można w kilka miesięcy,ale zapomnieć tego kogoś..na to potrzeba dużo czasu jeśli kocha się naprawde,o ile w ogóle da się zapomnieć.A co do mnie,na pewno nie jestem idealny,każdy ma swoje wady jak i zalety.
|
|
ona91: ja wiem o tym ze przyjaciel nie musi....a duzo masz przyjaciół płci przeciwnej???to jest mieszanie kogos i obciazanie go niepotrzebne moim zdaniem :/ ale to tylko moje zdanie moze ten ktos kto słucha tego ma inne poglady na ten temat.ale dalej nie rozumiem w jaki sposób Cie to dowartosciowuje???dajecie sobie buziaka na koniec???ile masz lat w ogóle??? 91 to twój rocznik???a jak mamy rozumiec ze wychowywałas sie wsród faceów???ciekawe co twój chłopak na to by powiedział ze zalisz sie innemu..
|
|
jonybe20: owszem wielu.. ale jaki to ma związek? no i ma inne poglądy.. i chyba nie zrozumiesz jak czuje się wtedy dowartościowana bo może nigdy tak nie miałeś.. nie wiesz jak jest po rozmowie z kimś bliskim. i nie nie dajemy sobie buziaka na koniec ;]. na kolejne pytanie odpowiem po prostu tak.. to mój rocznik. jak masz to rozumieć? normalnie.. że lepiej dogaduje się z facetami.. no i ostatnie.. mój chłopak nie powiedziałby nic jeśli by mi ufał.. jeśli nie no to kończy się na tłumaczeniu i jeśli już mu to by tak przeszkadzało spotykalibyśmy się we troje. nie wyobrażam sobie potajemnych spotkań przed chłopakiem z kumplem :)
|
|
GDY DWOJE LUDZI SIĘ KOCHA SA WOBEC SIEBIE SZCZERZY I POTRAFIĄ DLA SWOJEJ DRUGIEJ POŁOWY ZROBIĆ WSZYSTKO BY TYLKO BYĆ RAZEM. WELE OSÓB (MEŻCZYZN I KOBIET) TEGO NIE DOCENIA. I TU MAMY ZAWÓD MIŁOSNY I CIERPIENIE. WIEM CO PISZE POSWIĘCIŁAM 6 LAT ŻYCIA DLA KOGOŚ KTO NIE BYŁ TEGO WART. TERAZ BUJA SIĘ BMW PO MIEŚCIE Z LALKĄ U BOKU, A TO CO POŚWIĘCIŁAM NIE MA ZNACZENIA DLA NIEGO. BOLI DO TEJ PORY MIMO ŻE TO JUŻ 3 LATA. ALE NIE PRZEKREŚLAM INNYCH MĘŻCZYZN DLATEGO ŻE Z JEDNYM SIE NIE UDAŁO. CENIE TE SAME WARTOŚCI: SZCZEROŚĆ, ODDANIE, SPOKÓJ, I SWIADOMOŚC ŻE MAM W DRUGIEJ OSOBIE OPARCIE. JAK NA 20 LAT ZENIT MASZ LEPIEJ POUKŁADANE W GŁOWIE NIŻ NIEJEDEN 25-LATEK. DO WSZYSTKICH MĘZCZYZN: SKORO NIE SZANUJECIE TEGO CO MACIE DLACZEGO WYMAGACIE SZACUNKU OD NAS?? JEŚLI CHODZI O KASE I FURY SAMI DO TEGO PRZYZWYCZAJACIE KOBIETY!! POKAŻCIE SIĘ TAKIMI JACY JESTEŚCIE NAPRAWDE BEZ BŁYSKOTEK ITP, SZYBCIEJ ZOSTANIECIE DOCENIENI PRZEZ KOBIETY ZA TO CO MACIE W ŚRODKU A NIE ZA TO CO W KIESZENI I NA SOBIE. UPEWNIJCIE SIĘ ŻE TO WŁAŚNIE TA, WTEDY ODDAJCIE SERCE. JEŚLI NIE KOBIETA TEGO NIE USZANUJE ZNACZY ŻE NAPRAWDE MA NASRANE W GŁOWIE.
|
|
marta2300b bardzo ładnie nakrzyczła tylko ten poczatek troche dziwny....wszystko????;/ tylko te dziewczyny terazniejsze nawet nie zwrócą uwagi na zaczepke zwykłego chłopaka ....pufffffna jak wielkie damy i leca dalej z nosem w górze heheh niby doceniaja tak bardzo i liczy sie tylko wnetrze hehehe smieszne no ale rózni sa ludzie ona91 : nie chce zgłebiac naszej dyskusji bo jest bez sensu ..... stawiasz kolege i chłopaka na jednym poziomie to cos jest nie tak spotykac sie w trójke hehehe dobre
|
|
jonybe20... 21 prawie ;P testów nie robie:) co mowi? a może mówić w kółko trzy zdania gdzie mniej wiecej jest o tym, że jestem najwazniejsza ;P on powtarza a ja mu wierze ;) i wiecej mi nie trzeba, czuje sie wyjatkowa dla niego, siebie :)
|
|
heheheh ona91: czytam ten temat od poczatku ale Ty jestes najlepsza.Jestes bardzo ale to bardzo podobna do mojej ex hehehe i powiem Ci szczerze ze jak jestes wychowana przez facetów i cenisz to sobie :P to twój chłopak mąż bedzie miał pozamiatane dobrze, jezeli bedzie Cie kochał bo jak nie to znajdzie sobie tez przyjaciółki.moja była wybrała kolegów bo wolała przygody w klubach i sie dowartosciowywac kolegami niz miec jednego który ja naprawde kocha i krzyż jej na droge :P lepiej późno sie dowiedziec niż ZA późno z kim sie jest....i daj Boże zebym juz na taka nie trafił. dziewczyna ,przynajmniej moim zdaniem powinna miec raczej wiekszosc kolezanek niz kolegów.Chyba zaden facet nie lubi sie dzielic swoja kobieta :P najgorsze jest w naszych dziewczynach ze tak łatwo im kłamac, prosto w oczy potrafia powtarzac cos co nie jest prawda ,to jest chore.a tez mówia ze liczy sie szczerosc i zaufanie <ale jak mozna ufac komus kto kłamie>
|
|
Scatman.. ja tez mam w uj kolegów, z którymi się dogaduje lepiej niż z dziewczynami, bo dziewczyny to fochliwe ( to prawda panie) istoty, a facet ryknie i spokój. Fakt jednak, że mojemu facetowi się to nie podoba, dlatego ograniczam maxymalnie wszelkie kontakty.
|
|
Kobiety...są jak marzenie.My wszyscy faceci narzekamy na nie, że to materialistki, że się puszczają, że zamiast mózgu mają kosmetyki. Ciekawe jeszcze jest to że lubimy wyolbrzymiać nasze wyobrażenia. Propo kobiet to te materialistki w sumie nie są znowu takie głupie jak nam się wydaje! Jedna mi wytłumaczyła o co chodzi."każdy facet prędzej czy później nie szanuje kobiety więc po co mam być biedna? Lepiej być z bogatym a przynajmniej dzieciom w przyszłości będę miała co kupić." Wytapetowane lalunie?? Sorry, ale uznane jest że jeśli kobieta się nie maluje to, że nie dba o siebie. Przecież nikt by nie chciał aby ktokolwiek tak myślał o nas samych "brudas". Trzeba brać pod uwagę, że nie każda śliczna dziewczyna jest tempa i leci na kase. Trzeba mieć też na uwadze, że prędzej zacznie na to patrzeć bynajmniej przez pryzmat przyszłych swoich dzieci. Panowie nie są święci mają swoje "kochanie" a dalej rozglądają się za innymi. Patrzeć to nie grzech ale myśi wprowadzić w czyn to już tak. Panie jeśli chcecie mieć fajnego chłopaka to znajdziecie na pewno! Czasu i cierpliwości-sam przyjdzie. Panowie puste lalunie i tak pozostaną z pustymi zazwyczaj skoksowanymi pakerami gdzie zamiast krwi płynie anabolik. My też znajdziemy te wartościowe kobiety tylko czasu trzeba no i szczęściu trzeba pomagać. Pamiętajmy, że przecież swój do swego przyciąga. Tuwim
|
|
to jeszcze dla wyjaśnienia... jeśli nie potraficie czytać nie mój problem. napisałam że mam wielu kolegów a nie, że zadaje się tylko z nimi. Wbrew pozorom mam też dobre koleżanki ;] i nie ciągam się po klubach ze znajomymi. nie widzę w tym sensu. pokazywanie się na imprezach nie jest dla mnie ważne. jeśli już idę to w takim celu żeby się pobawić i potańczyć. oo i zapomniałam napisać, że niektórzy z tych moich kolegów to jakaś super daleka rodzina więc. A co chodzi z dzieleniem się kimkolwiek? Twoja siostra też nie ma chłopaka bo nie potrafisz się nią dzielić? ( o ile ją masz) a może Twoja dziewczyna musiała zrezygnować z braci dla Ciebie? ( o ile posiadasz dziewczynę a ona braci ) ;] pozdrawiam
|
|
PFFFFF HAAAHAAAHHAAA Magda to zalisz sie kolegom czy braciom????kto cie dowartosciowuje??I nie rozumiem co ma do tego moja siostra heheh ja z nia nie spie i jej nawet nie kocham :P wiec wszyscy faceci to Twoi koledzy a niektórzy nawet bracia bo zostałas wychowana przez facetów :D ciekawe to.a na dyskoteki potanczyc i sie pobawic chodzisz regularnie co tydzien???spałas kiedys z kolegą "bratem"???chyba jednak twój rocznik jest inny..."ona91"
|
|
EE spokojnie bez kłótni mi tu!Widzę,że jeden nie rozumie drugiej!Więc dajcie sobie na luz,niech chociaż jeden temat zostanie bz kłótni i wyzwiwsk.
|
|
nie mam zamiaru tłumaczyć Ci na czym polega Przyjaźń bo i tak chyba nie zrozumiesz. doszłam do wniosku że najbardziej dowartościowuje mnie jednak pisanie z Tobą ;] i nie nie chodzę co tydzień pobawić się i potańczyć. szkoda mi osób, które muszą przebywać z Tobą na co dzień, bo masz bardzo kłótliwą naturę jak widać. aaa i nie odpowiedziałam na ostatnie pytanie. nie, nie spałam z kolegą - bratem ani żadnym innym osobnikiem ;] Pozdrawiam scatman ;]
|
|
Każda kobieta to Judasz ;) Prawda Zenit?:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakeroniestety(a może stety:) to prawda.
|
|
Święta prawda dokładniutko Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Na pewno płakać nie będziemy ;) trzeba mieć cocones :)
|
|
własnie o to chodzi ze kobieta to judasz a co do ciebie ona91: jak sie pomyliłem i nie spałas jeszcze z kolega "bratem" <ani innym osobnikiem> i jest to twój prawdziwy rocznik to i tak to cie nie ominie i twoja teoria o przyjazni z facetami legnie w gruzach ale to dalej bedzie "przyjazn" według ciebie hehe a dla mnie to sie nazywa zwiazek bez zzobowiazan.i nie widze w tym zadnych wartosci tylko ***** no ale nazywaj to jak chcesz.pozdrawiam twoich przyjaciół napewno wiedza co robia :P i mam jeszcze jedno pytanie: jak żalisz sie jednemu koledze to zdarza ci sie obgadywac kogos innego???
|
|
chopie odczep sie od dziewczyny,widac,ze glupia nie jest cos sie jej tak uczepil?Mysle,ze lepiej bedzie jak zajmiesz sie swoja kobieta
|
|
hehehe to sie porobiło .....dawno mnie nie było a tu jakies jazdy hehehe dzieje sie w tej łomzy ostro heheh scatman uwazaj bo prokuratura ci wjedzie za zakłucanie spokoju na forum :P
|
|
tak sie składa ze chyba ja znam wiec wiem co mówie ale oczywiscie sie nie przyzna ze spi ze swiezymi kolegami bo gdzie by były tu jakies wartosci :P a ty Zenit co ????jestes jej przyjacielem czy kandydyjesz na te stanowisko???i po czym poznajesz ze nie jest głupia???chyba delikatna puca leci z twojej strony :P ona nie słucha bewthowena tylko poci sie co tydzien w jamie.
|
|
To jest temat bez dna więc może już skończcie pisać o tych kobietach bo i tak wiele osób zjechało ich psychikę i reputacje.
|
|
scatman jeśli masz wątpliwości może się przekonasz.. i nie osadzaj ludzi jeśli ich nie znasz.. ;]
|
|
co sie przekonam????
|
|
hej, bardzo fajny temat i zagdzam się z Tobą Zenit w 100%. Ale ja pochawle swoja dziewczyne, co prawda poznalem ja na balecie, ale jest super nie leci na kase itp. To jest najlepsze jak potrzebuje isc na balet z kumplami to idz smialo ale nastepny wieczor spedzamy razem. I tak ok trzeba sie zgrac i troche zrozumienia na potrzeby innej osoby. Wazne jest to ze jak potrzebujemy siebie to mozemy polegac na sobie i to jest swietne. Kobieta z ktora pogadasz po imprezujesz itp. Zdrowie wszystkich pieknych Pań
|
|
hahahahaha gadac to wy se mozecie o dziewczynach "szarych myszkach" a tak naprawde to nawet ich nie dostrzegacie. ogladacie sie tylko za dziewczynami typu: dlugie nogi, blad wlosy i "biust XXXL", albo za blacharami. ktos tam wspomnial ze dziewic w tych czasach to sie nie znajdzie- co jest nie prawda i nie kazda dziewczyna po 20 jest juz rozdziewiczona. i tyle na ten temat
|
|
nie wiem jak możesz porównywać ludzi kompletnie Ci nieznanych z tymi, z którymi miałeś styczność? nie rozumiem Ciebie scatman.. :/ denne te Twoje rozumowanie.. jeśli ktoś ma podobne zachowania i poglądy to już na pewno ta sama osoba ? żałosne.. :/ no i ktoś przynajmniej napisał coś konkretnego :)
|
|
ona91 żałosne jest to ze załozyłas jakies dwa rózne nowe nicki i piszesz z nich głupoty aby sie dowartosciowac i pokazac ze nie jestes sama z tym swoim dennym rozumowaniem "no i ktoś przynajmniej napisał coś konkretnego :)" sama siebie chwalisz??heh chcesz powiedziec ze ZNOWU jestes dzewica???:P masz te zdolnosci...
|
|
masz na to jakieś dowody czy tylko Twoje domysły ? i znowu mnie o coś oskarżasz ;] chyba nie masz co w domu robić i każdego próbujesz "rozgryźć"? xP to jeśli już znajdziesz jakieś dowody, że ja to ta osoba, którą niby znasz i to na pewno ta sama która zakłada konta, żeby się dowartościować to napisz. ;] Pozdrawiam z nieskrywaną koniecznością ;]
|
|
ona_ona ona91 To jedna i ta sama osoba:) co tu udowadniać, widać gołym okiem.
|
|
no ja tez widze ze i zbigi ma jakas damska bajerke :P cos tu nie gra i sam dołaczam sie do scatmana w niewierze w damsko meska przyjazn no chyba ze mozna nazwac przyjaznia ten zwiazek bez zzobowiazan.... :P przyjazn miedzy facetem a kobieta moze byc ale rzadko sie zdarza i musza sie znac naprawde długo bo nie wierze i nigdy nie uwierze ze kolega którego znasz tydzien dwa trzy a nawet 3 miesiace jest twoim przyjacielem......mało jest ludzi którzy potrafia byc prawdziwymi przyjaciółmi a tym bardziej w takich czasach gdzie swoj swojemu w plecy nóz potrafi wsadzic.hehe w twoim wypadku ona91 nóz moze zastapic cos innego :P
|
|
heh.. no spoko. ;] myślcie jak chcecie :D śmieszne to jest xD wręcz mnie bawi, że nie znając kogoś możecie pisać takie głupoty :D
|
|
a i jeszcze jedno. trzeba zorganizować nową akcje "nie kradnij i nie ulepszaj mojego nicka" xD to specjalnie dla tych "wyjątkowych", którzy wysuwają bezpodstawne oskarżenia ;]
|
|
Hm.. Fajnie watek sie rozwinal.. Swiata nie zmienimy, chociaz by sie chciało.. :) beda i dobre i zle dziewczyny i to samo dziala w druga strone z facetami.. poprostu co komu pisane i tyle.. a jesli chodzi o to co sie dzieje z dziewczynami to mozna zalozyc posta co sie dzieje z wami facetami.. :) temat rzeka.. zycie.. :) pozdrowienia dla wszystkich :)
|
|
ona91 ale to tylko ja przeciez tak mysle.i wiem co mówie :P i nikt ci tu nic nie ukradł juz nie pal frana ze nie wiesz oco chodzi albo idz na policje ...:P i powiedz ze na formu zostałas napadnięta<wiesz o czym mówie:D>ewcia tez jakas świeża ,poprosiłas kolezanke o wsparcie czy do kafejki poleciałas???tak sie składa ze mam co robic i dlatego juz nic tu nie napisze bo ******** mam w takich zakłamanych ludzi...sama siebie oszukujesz Magdo.i faktem jest ze nie zmienie kurestwa jakie sie szerzy ale go nie toleruje w zadnym stopniu.
|
|
SCATMAN wyluzuj czlowieku.. jakiej kolezanki ? wypowiedzialalam sie jak kazdy chyba po to sie zaklada forum zeby kazdy mogl pisac co mysli ? nie osmieszaj sie z ta kafejka bo to nie jest zabawne :) zdziwie Cie nie z kafejki a nawet jesli by tak bylo to nic Ci do tego :) czepiasz sie kazdej nowej osoby ktora zostawia komenatarz???? nawet nie wiem po co piszesz swieza heh :) zalosne.. a co to ma do rzeczy? swieza czy stara? jak nie rozumiesz po co sie siedzi na forach itd itp to uciekaj stad :) heh nawet juz mi sie tego komentowac nie chce :) nie jestem zadnka kolezanka Twojej kolezanki i nikt mnie nie prosil o wsparcie i nie obchodzi mnie czy mi wierzysz czy nie :) nie mialabym powodu zeby zmyslac.. pozdrawiam Cie serdecznie :)
|
|
heheh ewcia nie prowokuj jestes swieza bo masz 3 posty dopiero a to o czyms swiadczy.chyba te lody wydziobały ci mózg jak jestes ta ewcia o której mysle heehehehe i cos tak tej kafejki sie uczepiła ,chyba cos w tym jest.pozdrawiam i juz nic do mnie nie pisz bo niechce mi sie z toba dyskutowac.
|
|
Na początku piszesz że Od razu zaznaczam,że nie mam na myśli wszystkich,ale większość a potem gdzie są te prawdziwe i wartościowe dziewczyny??Chyba tam,gdzie dinozaury. Więc w końcu Twoim zdaniem one istnieją czy nie? i czy mogę prosić o nr gg bo chciała bym z Tobą pogadać prywatnie a nie publicznie ;)
|
|
uuu Karolinka_0 a moje gg chcesz ???bo ja tez jestem nie zdecydowany z tymi dinozarłami .... :P moze porozmawiamy na ten temat ??? :P
|
|
6532677
|
|
lepiej nie rozmawiaj, ona ma 15 lat :)
|
|
KRETYNIZM i to taki ze sie opisac nie da :) scatman nie wiesz co napisac i ludzi obrazasz :) tak sie zachowuje osoba ktora nie ma nic wiecej do powiedzenia i ktora nic soba nie reprezentuje :) tez zaczynales kiedys od pierwszego posta wiec sie zastanow z czego robisz problem :) hehehe :) konam z Ciebie :)) ze sa tacy ludzie na swiecie... zmykaj stad bo sie zachowac nie umiesz :)))
|
|
'jak jestes ewcia ta o ktorej mysle' a to juz swiadczy o tym ze masz rozum 5latka.. nie sory.. 5latki tak sie nie zachowuja :) nie wiem kogo rozum.. wieku na to nie ma zadnego :) to naprawde jest zabawne :) jak mozna pisac takie rzeczy heh :) nie znajac mnie, caly czas sie usmiecham bo smieszny jestes i generalnie jak to czytam to naprawde bardzo Ci wspolczuje.. :)
|
|
powiem tak... im wiecej gadacie to tym bardziej nie chce mi sie czytac tego badziewia i wiecej odbiegacie od tematu pozdro
|
|
ha ha ha xD ewcia_ stałaś się tak samo jak ja ofiarą scatman'a :D śmieszny facet trzeba przyznać. ciekawe czy facet tak w ogóle xP ale mniejsza o to. nie martw się jeszcze parę uwag zapewne poleci w Twoją stronę, że niby jesteś moją koleżanką i pewnie "pocisz się co sobota w Yamie" jak to ktoś wcześniej napisał ;] no i jakieś jeszcze inne. przyzwyczajaj się. i jak zwykle pozdrawiam jakże to wszystko wiedzącego Mistera ;]
|
|
napisałem głupia bitch zebys mnie nie prowokowała ale widze zadziorna jestes i chyba naprawde jestes ta osoba o której mysle wiec powiem ci tak:zajmij sie swoimi kolegami ,niech cie dowartosciowuja w te przyjacielskie wieczory spedzone razem na pustej polanie w samochodzie taty twego ksiecia.zalisz sie swoim kolegom co to sie dzieje w twoim zyciu a on przytakuje i słucha po to zeby przetrzepac ci zaraz sito wiec z czym ty do ludzi.to sa twoje wartosci????ciebie wogole nie powinno byc w tym temacie no chyba jako przykład lampucery która jest przeciwienstwem kobiety wartosciowej.a jesli ewcia to twoja kolezanka Magdo to sama wiesz jaka ona jest i gdzie jej<wasze> miejsce...sama na nia gadałas a teraz jestescie takie same :P wiec prosze ciebie i twoja przyjaciółke ewe nie rozmawiajcie do mnie a ofiara to ty jestes od samego poczatku tylko ze tego kurestwa co sie rozprzestrzenia w łomzynskich klubach no i zreszta w warszawce tez pokazałas jak łomzynianka<gmina.*******> sie bawi hehe pozdrawiam wszystkie normalne dziewczyny które jak były małe to bawiły sie lalkami a nie siurakami kolegów
|
|
hmm scatman'ie ciekawe jest to co piszesz. ale jeśli już tak naprawdę nie potrafisz zrozumieć że nie potrafię być czterema czy pięcioma osobami na raz to nie wiem, może sprawdź sobie ip czy coś. teraz kilka odpowiedzi, które mogę zobaczyć: a)no wiesz ja też mogę sobie na biurku postawić 4 kompy. Żaden problem. b)każdy może korzystać z usług kawiarenki internetowej. c)też mogę pogadać z kumplami jak Ty ze swoimi:"ej słuchajcie, jakiś gość na forum mnie jedzie ;(. weźcie coś do niego napiszcie bo sama już nic nie mogę wymyślić." d)wymyślisz coś równie absurdalnego. oj człowieku gratuluje pomysłowości :D teraz tylko czekać na to, którą odpowiedź wybierzesz. i zauważyłam coś jeszcze. a mianowicie rozmowę między jonybe20 i Karolina_0 zaciekawiło mnie to. teraz odwróćmy role. ciekawe co byłoby gdyby tak oto napisała:" uuu jonybe20 a moje gg chcesz ???bo ja tez jestem nie zdecydowany z tymi dinozarłami .... :P moze porozmawiamy na ten temat ??? :P" kim byłaby ta oto dziewczyna? dupodajką, dziwką itp itd. kim jest jonybe20? on jest tylko dobrym facetem, który chce zgłębić temat i porozmawiać. wybaczcie ale to to już jest chore. bo moim zdaniem jonybe20 pokazał właśnie,którą częścią ciała myśli. jakoś trudno mi uwierzyć w Twoje czyste intencje w stosunku do wspomnianej wcześniej Karolinka_0. ale przecież to kobiety są złe i to przecież ona pewnie pomyślała sobie : forum -> gg -> spotkanie -> seks. oczywiście zaraz usłyszymy, że nic nie myślałeś, tylko tak Ci się napisało xP :D. ciekawe czy będziesz w stanie wyjaśnić tą sytuację i ewentualnie być na tyle odważnym, żeby napisać: "tak no właśnie tak myślałem". pozdrawiam :D
|
|
heheeh "tak no właśnie tak myślałem" niewiem co napisac , jest mi wstyd !!!byłem pijany.....czy to mnie tłumaczy????:P a tak po za tym to widze ona91 ze dostało ci sie troche <nie wiem czy to prawda co scatman pisze>ale mozliwe bo jakos szybko zmieniłas temat i próbujesz odwrócic od siebie uwage!!! brawo :D
|
|
scatman masz jakies problemy sam z soba najwyrazniej bo sie niewinnych ludzi czepiasz :) nie jestem ta osoba o ktorej myslisz i moglabym nawet udowodnic jakbym naprawde sie uparla ale nie bede sobie glowy tym zaprzatac bo nie warto :) nawet nie wiem o co Ci chodzi a swoja droga gratuluje Ci kolezanek.. :) z opisu widze ze ciekawe towarzystwo pan masz.. no ale nie wnikam w to wiecej :) na koniec dodam tylko tyle ze zostawilam zwykly komentarz z ktorego ty zrobiles halo..:) moze w nieodpowiednim czasie dodalam i a Ty nie wiadomo co z tego wywnioskowales.. bez komenatarza.. przez Ciebie juz mi sie odechcialo tu wchodzic i cokolwiek czytac bo mnie zlinczuja ze nowa jestem i sie podszywam za kogos.. co wogole jest zalosne.. heh :) pozdrowienia dla wszystkich normalnych z forum! :)
|
|
ale zrobie Ci na zlosc i bede te forum odwiedzac heh.. :) tak jestem zadziorna jak ktos sie czepia bez powodu :)
|
|
nie wiem czy to była ironia czy nie, ale jeśli napisałeś to serio to się ciesze bo przynajmniej nie brniesz w kłamstwo i potrafisz się do tego przyznać. i dostało mi się ? za co i dlaczego? xP denerwuje mnie po prostu ten gość, który uważa się za Boga.. tylko chyba trzeba kolegę uświadomić, że Bóg jest jeden i nie mam zamiaru wierzyć w drugiego :D chciałabym tak szczerze z nim pogadać w 4 oczy, ale pomyślałam po co ? żeby mnie oskarżył, że podałam gg koleżanki lub że moje nk to tak naprawdę nie moje albo jeszcze gdybym się z nim spotkała też powiedział że to nie ja ? ;p kolega ma mega wyobraźnię więc może lepiej go nie uświadamiać w rzeczywistości :D i wolę sobie oszczędzić kolejnych bezpodstawnych oskarżeń :D
|
|
hehehe ona91 nie wybiore zadnej odpowiedzi z twojego banalnego abecadła ,powiem ci tylko tyle ze nie trzeba miec 4 komputerów zeby miec 4 nicki i dobrze o tym wiesz.no ale koniec juz tej sprzeczki ,jesli jestes ta Magda która mam na mysli a wskazuje na to ten tekst <twoje chore tłumaczenie uzaleznienia od kolegów>: "pokazywanie się na imprezach nie jest dla mnie ważne. jeśli już idę to w takim celu żeby się pobawić i potańczyć. oo i zapomniałam napisać, że niektórzy z tych moich kolegów to jakaś super daleka rodzina więc" słyszałem takie pier..dolenie słowo w słowo jak dwie krople wody i te powiedzonko :"super daleka rodzina" ogoleni te "super" hehe ...ŻAL moze czujesz sie dowartosciowana i jest ci dobrze ale dla mnie jestes zwykłym zerem i moze zycie ci sie ułoży dobrze ale tylko dlatego ze jakis nie swiadomy twojej przeszłosci idiota wezmie cie za zone albo **** otworzysz sobie drzwi kariery zawodowej.<w tych czasach kurfa ma lepiej niz pracujacy po 14 godzin człowiek>i z tym wszystkie dziewczyny maja łatwiej bo w jednym miescie sie zeszmaci ze juz nawet kijem jej nie dotkna a pojedzie do drugiego i tam bedzie "swieza" gwiazda.a baby to aktorki takie ze *** nikomu nie musze chyba tego udowadniac ,siedza całymi dniami pod tv i ogladaja ule brzydule i wyobrazaja sobie *** wie co.to jest chore.no ale ja leczyc tego nie bede bo nie potrafie.wyrazam tylko swoja opinie o "dziewczynach" które na siłe chca byc dorosłe i odpowiedzialne a tak naprawde maja puste łby i ich całe zycie to zabawa. nie pisze o wszystkich dziewczynach.pisze o takich "dziewczynach" które w oczy mówią swojemu chłopakowi "kocham cie , jestes najwazniejszy , ten jedyny" a jest gdzies na imprezie z kolezankami poza miastem ktos podchodzi i pyta czy ma chłopaka a ona mówi ze NIE MA!!!i idzie z nim do łóżka....w zwiazku z takimi "kobietami" popieram islam i chciałbym zeby u nas mozna było stosowac takie praktyki jak w krajach arabskich tzn wypalic takej szmacie ryj i niech lata w worku na głowie do konca zycia.moze jestem arogancki w swojej wypowiedzi i chamski ale naprawde brzydzi mnie takie kurefskie zachowanie ,dlatego w taki sposób sie wypowiadam i na sama mysl o takich dziewczynach palpitacji serca dostaje.to samo tyczy sie lowelasów którzy nie zwracaja uwagi na to czy dziewczyna ma chłopaka , skoro mówi ze ma chłopaka tzn ze nie wypada sie wpierdalac komus w zwiazek i trzeba szukac dalej.a dziewczyny maja to do siebie ze jak ww lowelas zacznie swoje praktyki podrywacza to ta dziewczyna w koncu ulegnie.<oczywiscie nie wszytskie>trzeba miec zasady jak człowiek a nie jak kurfa to tyczy sie i do facetów i kobiet.moze i mam problemy ze soba ale one sa spowodowane takimi "ludzmi" którzy nie maja zasad....nie chce przebywac z takimi ludzmi bo nie chce byc taki sam i raczej nie bede.ale niestety znam duzo takich ludzi i staram sie byc soba i nikogo nie udawac pod publike tak jak oni.kazdy ma swoje 5 min ale po tych 5 minutach sa zawsze jakies konsekwencje.ja zeby odbic od ludzi którzy nie maja zasad zakochałem sie i po <dla mnie sporym czasie> dowiedziałem sie ze osoba która kocham tez nie ma zasad.to wszystko na temat "dziewczyn" którym tylko sie wydaje ze sa prawdziwymi wartosicowymi kobietami bo..... jezdza sportowymi samochodami <oczywiscie jako pasazer> ktore maja drinki za darmo i zadaja sie z metrosexualnymi bananami jezdza na darmowe wakacje.to jest zwykły materializm a to zadna wartosc dodatnia.mógłbym pisac i pisac bez konca co mysle o takich ludziach i bez wachania powiem w twarz komus kto taki jest badz zwruce uwage ale na dłuzsza mete nic nie poradze ,niestety. a co do ciebie ewcia_ mozliwe ze sie pomyliłem jak tak to sory :P odwiedzaj sobie te forum do woli. tak wiec pozdrawiam wszystkich prawdziwych i wszystkie szare myszki :P ps:nie zmieniajcie sie :D chyba ze fizycznie ...
|
|
Fascynujące jest to co piszesz. xD Ale i tak chciałabym z Tobą porozmawiać bardziej "normalnie", bo ciągle masz do mnie pretensje o coś czego nigdy nie robiłam i nie robię. Tylko widzę, że Tobie ciężko to zrozumieć. I jeśli na podstawie jednego zdania wiesz kim jestem to jesteś genialny, sam turbodymomen by do tego chyba po jednym zdaniu nie doszedł xD. Równie dobrze można porównać każdą inną osobę, która w jednym zdaniu powtórzyła 3 te same słowa co inna. Więc jeszcze raz dla Twojej wiadomości scatman: Nie jestem dziewczyną, do której tak bardzo próbujesz mnie porównać. Myślisz, że jest tylko jedna Magda na świecie? Bo wiesz, nie moja wina, że rodzice dali mi tak, a nie inaczej na imię. Może po prostu nie pomyśleli, że w przyszłości ktoś może porównać ich córkę do kur**. Przepraszam Ciebie za tą bezmyślność moich rodziców. ;] pozdrawiam serdecznie ;]
|
|
fascynujace to jest to jak potrafisz brnac w te swoje kłamstwa i to jak chuck norris wsiada na konia.widzisz naogladasz sie tych tasiemców i wiesz tylko co sie dzieje w reklamach i przekładasz to na rzeczywistosc.wiec nie porównuj mnie do turbodymomena bardziej pasuja do niego twoi koledzy.ta magda o której mówie tez została wychowana przez facetów xD wiec jest wiecej podstaw zeby twierdzic ze jestes ta magda za która cie biore.i nie przepraszaj bo to nie w twoim stylu :P i kurfa nie jestes bo ona bierze pieniadze a ty sie puszczasz za friko :P no za drinka i pare miłych farmazonów hehe rodzice cie zrobili a faceci cie wychowali hmmm musiałas miec zajebiste dzieciństwo hehe szczerze mówiac nie rozumiem tego ale mam juz ********.chciałabys porozmawiac hehehe na forum idzie ci lepiej niz w realu bo tu przynajmniej jestes anonimowa a w 4 oczy to ty pogadaj sama ze soba przy lustrze i zrób rachunek sumienia jesli posiadasz cos takiego jak sumienie w co watpie.
|
|
widzę scatmanie że chyba jednak tego nigdy nie zrozumiesz.. ;] a tak swoją drogą nie chodzi Ci przypadkiem o Magdę K. ? ;>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |