piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do posiadacz platformy N

Kończy mi się umowa na Cyfrę+ i mam do was pytane czy podczas trochę większego wiatru deszczu lub śniegu macie problem z odbiorem niektórych kanałów jak ja mam w cyfrze czy wszystko jest ok?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do posiadacz platformy N

u mnie wszystko ok

i zapomniałem dodać debile tacy jak jasiu śmietana MILCZEĆ z nim włącznie

Jeżeli jest naprawdę mocna wichura albo satelitę zasypie Ci śniegiem to "przycina" programy z HD.

To zależny od wielkości talerza satelity czym średnica większa tym lepiej wyłapuje sygnał.

Wielka rewolucja jest ok:)

Jak dla mnie jest ok tak jak kolega powiedział większy sygnał anteny tym lepsza jakoś odbioru .Myślę ze nka w dziedzinie technicznej to lideruje na pierwszym miejscu jako pierwsza platforma w Polsce wprowadziła do obrotu dekodery z nagrywarkami

U mnie siła jest 100 % jakość 92 % i nie zmienia się niezależnie od pogody jestem posiadaczem telewizji N mam n-box recorder Turbo jestem bardzo zadowolony z jakości i oferty programowej HD .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org