Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sosy do Kebabow.. |
...a konkretnie jeden z "MC Kebab" wiadomo gdzie ;) nie ten ostry w tubce tylko ten podawany w maym szklanym pojemniczku z lyzeczka kolr ma taki intensywnie pomaranczowy ktos moze wie jaki jest jego sklad ?? Trzeba przyznac ze swietny i sie nie "leje" w innych lokalach... ...co wchodzi w jego sklad?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sosy do Kebabow.. |
Znane i lubiane wino Sperma Szatana to jego główny składnik.
|
|
byc moze to to wino jest tym skladnikiem ale chyba nie prosze o inne propozycje
|
|
Jeszcze wpierdzielasz kebaby ? ://// to już dawno zbrzydło ... bym umieścił fotke fajną co pies robi pod tym MCC Kepabie xD ale nie będę reklamy robić :)
|
|
Kebab z MC KEBAB jest nie dobry ... ;/ Mięso poprzypalane ogólnie nie smakuje mi I długo trzeba tam czekać mimo, że tylko ja i mąż złożyliśmy zamówienie A składników na sos niestety nie znam ;D
|
|
...a mnie sie wydaje ze jes na pewno lepszy niz np na dworcu ;) oka jak temat warto zamknac skoro raczej nie otrzymam odpowiedzi
|
|
Lilly co do czekania zgadzam się strasznie wolno sie rusza Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
nie jadam kebabów, wiec nie jestem do końca pewnien, bo nie smakowałem tego sosu, ale pewnie chodzi Ci o AJVAR. jest to mieszanka grillowanej papryki i bakłażana, z pomidorem i oliwą; pochodzi z Macedonii, ale wykorzystuje się ją w kuchniach wielu narodów: jest popularna na Bałkanach, w Turcji, Izraelu, w północnej Afryce. smacznego :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
..podnosze temat do 'hauzer" - to jest soso ostry?? weisz moze gdzie jeszce mozna go kupic???
|
|
mc kebab to jagorsze h... jakie na tymn swiecie stoi. kiedys po paru piwkach bylem, zamowleim dwa kebaby i co ?? i jajco !!! babki gdfzies sie pochowaly na zapleczu, czekalem na kebaba 30min, wkoncu dostalem tylko jednego i w dodatku nie takiego jakie zamawialem, jak zwrucilem babce uwage, to powiedziala zebym sie cieszyl ze dostalem i usmieszek, bo inni jeszcze czekaja.... NO TO JEST K.... JAKAS PARANOJA!!!!!!!!!!!!
|
|
nie wiem jaka trzeba wysnuc paralele zeby opinie FINA podciagnac do tematu o sosie do kebabu badz tez ogolnie o sosie AJVAR ??? oka raz jeszcze prosze o zmakniecie tematu - jak pomoc otrzymalem wiem o jaki sos chodzi - dzieki hauzer.
|
|
sory, troche mnie ponioslo, szczerze nikomu nie polecam mckebaba, swoja droga zastanawia mnie fakt ze jeszcze tej budy nie zamkneli skoro tak traktuja klientow !!!
|
|
FIN- popłakałem się do łez.
|
|
Dziś specjalnie pojechałem spróbować kebaba z cielęciny z frytkami do baru Magia na Lipowej 32 , tj za Strażą. Był bardzo smaczny , duży i tani - 10 zł. Naprawdę polecam.
|
|
Dziś specjalnie pojechałem spróbować kebaba z cielęciny z frytkami do baru Magia na Lipowej 32 , tj za Strażą. i co i gówno he
|
|
sami popracujcie w takim kebabie to zobaczymy jaki wy bedziecie robić....
|
|
Przecie o gustach się nie dyskutuje. Jeden pisze że mięso poprzypalane, a drugi takie lubi. Innemu za cienko, a jeszcze inny właśnie takie chce. Trzeciemu sos za ostry, a czwartemu ten sam za mało pikantny. Ktoś ma po tym sraczkę, a ktosia nie ma.... Ludzie są różni na szczęście. ________ Malachit
|
|
kropelka sosu nietucza,cego na mie,sku bardzo zachecaja, co i apetycznie wygla,da podane z gracja, uklonem, - to jeszcze istnieje, !
|
|
up *****, up ! _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
.... ale tak najzupełniej poważnie pisząc, to gdyby nie kebab, to nasze forum by umarło :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
wyciąg z fiuta
|
|
a ja mam pytanie,bardzo smakuje mi sos czosnkowy w tym kebabie na dworcu ( piętrowy budynek). Próbowałam już kombinować na wiele sposobów by zrobić taki sam,ale to nie to samo.... Może ktoś ma przepis:)? kimkolwiekjestem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |