piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sosy do Kebabow..

...a konkretnie jeden z "MC Kebab" wiadomo gdzie ;) nie ten ostry w tubce tylko ten podawany w maym szklanym pojemniczku z lyzeczka kolr ma taki intensywnie pomaranczowy ktos moze wie jaki jest jego sklad ?? Trzeba przyznac ze swietny i sie nie "leje" w innych lokalach...

...co wchodzi w jego sklad?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sosy do Kebabow..

Znane i lubiane wino Sperma Szatana to jego główny składnik.

byc moze to to wino jest tym skladnikiem ale chyba nie prosze o inne propozycje

Jeszcze wpierdzielasz kebaby ? ://// to już dawno zbrzydło ... bym umieścił fotke fajną co pies robi pod tym MCC Kepabie xD ale nie będę reklamy robić :)

Kebab z MC KEBAB jest nie dobry ... ;/
Mięso poprzypalane ogólnie nie smakuje mi
I długo trzeba tam czekać mimo, że tylko ja i mąż złożyliśmy zamówienie

A składników na sos niestety nie znam ;D

...a mnie sie wydaje ze jes na pewno lepszy niz np na dworcu ;) oka jak temat warto zamknac skoro raczej nie otrzymam odpowiedzi

Lilly co do czekania zgadzam się strasznie wolno sie rusza

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

nie jadam kebabów, wiec nie jestem do końca pewnien, bo nie smakowałem tego sosu, ale pewnie chodzi Ci o AJVAR.

jest to mieszanka grillowanej papryki i bakłażana, z pomidorem i oliwą; pochodzi z Macedonii, ale wykorzystuje się ją w kuchniach wielu narodów: jest popularna na Bałkanach, w Turcji, Izraelu, w północnej Afryce.

smacznego :)

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

..podnosze temat do 'hauzer" - to jest soso ostry?? weisz moze gdzie jeszce mozna go kupic???

mc kebab to jagorsze h... jakie na tymn swiecie stoi. kiedys po paru piwkach bylem, zamowleim dwa kebaby i co ?? i jajco !!!
babki gdfzies sie pochowaly na zapleczu, czekalem na kebaba 30min, wkoncu dostalem tylko jednego i w dodatku nie takiego jakie zamawialem, jak zwrucilem babce uwage, to powiedziala zebym sie cieszyl ze dostalem i usmieszek, bo inni jeszcze czekaja.... NO TO JEST K.... JAKAS PARANOJA!!!!!!!!!!!!

nie wiem jaka trzeba wysnuc paralele zeby opinie FINA podciagnac do tematu o sosie do kebabu badz tez ogolnie o sosie AJVAR ??? oka raz jeszcze prosze o zmakniecie tematu - jak pomoc otrzymalem wiem o jaki sos chodzi - dzieki hauzer.

sory, troche mnie ponioslo, szczerze nikomu nie polecam mckebaba, swoja droga zastanawia mnie fakt ze jeszcze tej budy nie zamkneli skoro tak traktuja klientow !!!

FIN- popłakałem się do łez.

Dziś specjalnie pojechałem spróbować kebaba z cielęciny z frytkami do baru Magia na Lipowej 32 , tj za Strażą. Był bardzo smaczny , duży i tani - 10 zł. Naprawdę polecam.

Dziś specjalnie pojechałem spróbować kebaba z cielęciny z frytkami do baru Magia na Lipowej 32 , tj za Strażą.

i co i gówno he

sami popracujcie w takim kebabie to zobaczymy jaki wy bedziecie robić....

Przecie o gustach się nie dyskutuje.
Jeden pisze że mięso poprzypalane, a drugi takie lubi.
Innemu za cienko, a jeszcze inny właśnie takie chce.
Trzeciemu sos za ostry, a czwartemu ten sam za mało pikantny.
Ktoś ma po tym sraczkę, a ktosia nie ma....

Ludzie są różni na szczęście.

________
Malachit

kropelka sosu nietucza,cego na mie,sku bardzo zachecaja, co
i apetycznie wygla,da
podane z gracja, uklonem,
- to jeszcze istnieje, !

up *****, up !

the thruth tracker

.... ale tak najzupełniej poważnie pisząc, to gdyby nie kebab, to nasze forum by umarło :-)))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

wyciąg z fiuta

a ja mam pytanie,bardzo smakuje mi sos czosnkowy w tym kebabie na dworcu ( piętrowy budynek). Próbowałam już kombinować na wiele sposobów by zrobić taki sam,ale to nie to samo.... Może ktoś ma przepis:)?

kimkolwiekjestem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org