Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca czy ktoś słyszał ? |
Witam właśnie szukam pracy ale jakoś słabo mi to idzie ;/ Rozglądałam się na mieście i w necie codziennie patrze ale jakoś nic nie ma ... Jeśli ktoś z Was widział jakieś ogłoszenie albo coś słyszał, że szukają kogoś do pracy to dajcie znać. Byłabym bardzo wdzięczna pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca czy ktoś słyszał ? |
w Łomży jak nie masz znajomości to ciężko może być znaleźć, no chyba że posada kasjerki w BIEDRONCE lub MC Donald
|
|
No nie koniecznie ... Pracowałam już w sklepie odzieżowym w Łomży i nikt mi jej po znajomości nie załatwił ... Poprostu złożyłam CV. Dlatego warto się starać ale warto najpierw wiedzieć gdzie kogoś szukają a z tym już gorzej ;/
|
|
no tak ale mi chodziło bardziej o jakąś posadę lepiej płątną w sensie netto około 2500-3000 tys
|
|
No na to to ja nie liczę, bo raczej jestem młodą osobą która szuka pracy właśnie w jakimś sklepie odzieżowym itp solarium, restauracja itd także jak ktoś coś widział słyszał to piszcie ;]
|
|
to moze zarejestroj sie w UP?
|
|
Tam to już wogóle nic nie ma ... tragedia
|
|
na myjce recznej na byłej bazie wzgs poszukuja dziewczyny do pracy ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Nie dziękuje nie skorzystam za zimno ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |