Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedzenie w Rysiu |
Chcę się wybrać na Sylwestra do Rysia i chciałabym się dowiedzieć jakie jest tam jedzenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedzenie w Rysiu |
Normalne !
|
|
z doświadczenia powiem, że szkodzi, chyba dłuuugoterminowe :(
|
|
Znam lepsze miejsca na spedzenie sylwestra !!. A tak z ciekawości ile od pary ????
|
|
No filmik pierwsza klasa a oni się martwią gdzie na Sylwestra.
|
|
W Rysiu jedzenie się poprawiło właśnie ostatnimi dniami Kucharki mają tam szkolenia.Nie wiem co to są za kucharze którzy tera prowadzą tam szkolenia dla tych kucharek ale jak widziałem co oni tam szykują to aż ślina z języka ciurkiem leci.
|
|
Słyszałam, że jedzenie w Rysiu było paskudne:(. Ostanio prawdopodobnie zmieniło się. Nie mogę tego potwierdzić osobiście, ale słyszałam dużo pozytywnych opinii na ten temat.Zmieniła się osoba która prowadzi kuchnię, no i to szkolenie dla personelu kuchni. Z pewnością wyjdzie im to na dobre:). Pozostaje pogratulować i życzyć sukcesów
|
|
WIECEJ NA TEMAT SYLWESTRA DOWIECIE SIE NA STRONIE INTERNETOWEJ www.gosk.com.pl w zakladce imprezy okolicznosciowe. to prawda kucharki maja szkolenie . bylam na balu andrzejkowym i powiem REWELACJA !! od razu zapisalam sie na sylwestra podobno ma byc w stylu CASSINO . 390 ZL OD PARY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |