Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paczka do usa |
Chce wysłać do stanów butelkę wódki na święta ale nie wiem czy można wysyłać alkohol:-) Wie ktoś coś na ten temat? Standardowo proszę o powstrzymanie się od pisania postów lokalną hołotę z ograniczoną zdolnością rozumowania. Proszę o wypowiedź osoby normalne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paczka do usa |
chyba mozna do ilus tam .....bynajmniej przewiezc mozna
|
|
To aż tak tam kryzys uderzył? ;) A mówią, że zbliżą się ku końcowi ;) Zabezpiecz paczkę bardzo dokładnie i starannie i na kwitku pocztowym zaznacz ostrożnie a Pani w okienku powiedz, ze to szkło aby ta załączyła stosowną naklejkę.
|
|
Wyślij 6$ a tam sobie kupią w polskim sklepie
|
|
Hmm nie mam pomysłu co wysłać do stanów a wódka zawsze się przyda :-) ale jak mają tam polskie sklepy to faktycznie miałem bezsensowny pomysł :-) dzięki
|
|
Polska wódka tam niestety nie przechodzi przez gardło, są lepsze i tansze, a jedynie spirytus co może by się nadał to tam też jest dużo tańszy niż u nas.
|
|
czyli wysłać wódkę czy myśleć o czymś innym??
|
|
mozna wyslac bez problemu wodke do usa. ale moim zdaniem lepiej zastanow sie nad czyms innym w usa mozna kupic polska wodke bez problemu :P
|
|
mozna wyslac polska wodke,ale raczej paczka wyniesie Cie sporo drozej niz sama wodka,są polskie sklepy ale nie w kazdym jest wodka.ja wlasnie w niedziele lece do stanow i tez bede brala wodke bo np gorzkiej zoladkowej z miętą tam nie ma.wiec moze pomysl nad innym prezentem. pozdrawiam
|
|
Wyslij im samogon napewno tam nie maja.... :)))
|
|
Rozsmieszasz mnie wodke do Stanow wysylac pogelo cie Gostek. Dziad
|
|
http://urlik.pl/wiadomoscikraj/ El cóndor pasa
|