Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosomaki w Łomży |
Czy ktoś wie dlaczego przez Łomżę rano po szosie zambrowskiej przejeżdża kolumna wozów bojowych rosomaki? przyznam, że widok imponujący
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosomaki w Łomży |
po wojna po świętach ma być:-) narazie nasi uczą się jeździć rosomakami bo do tej pory to wszystko stało w garażu a oni na piechotę po poligonie biegali a maszyny bojowe każdy w swoim zakresie miał sobie wyobrażać hehehe........
|
|
Zadzwoń, wyślij sms-a lub e-maila do MON-u. Może otrzymasz konkretną odpowiedź. Ale przychylam się do opinii denvera, wojna za pasem.
|
|
no cos takiego jak denver mowi
|
|
A którędy mają jeżdzić , po polach ?
|
|
po poligonie i nie ironizuj
|
|
|
Obrona Łomży :) lub ewentualnie wpadli do MC Donald`s na wieśmaki :) Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Ratusz szykuje się do obrony swoich stołków.(szt 2)
|
|
Widziałem ich na rondzie przy zjeździe faktycznie imponujący widok.
|
|
Nie wiesz cała prasa o tym pisała, pojechała zmiana do Afganistanu.( w Łomży zajechali zatankować w BP )
|
|
a ja myślę że zabłądzili
|
|
chcieli sprawdzic sprzet w trudnym terenie.
|
|
juz ci mowie czemu jwdostka z wesolej (pod warszawa) wystawia na wiosne polski kontygent wojskowy a afganistanie a teraz odbywa sie szkolenie poligonowe na poligonie w Bemowi Piskim. wiec bylo przemieszczenie wojsk a jakos sprzet musial przejachac i miles te szczescie ze akurat zobaczyles na zywo rosomaka a ja mam takie szczesc ze z niego strzelam i oooo hehehehehe
|
|
chwalisz sie, czy zalisz? zeby ciebie nie strzelili
|
|
Chociaż nasze wojsko ma coraz więcej lepszego (żeby nie powiedzieć dobrego) sprzętu. Ale to nadal kropla w morzu. A kaczor zamówił sobie 8 minibarków do kancelarii prezydenckiej. Za granicą ludzie przewalają się ze śmiechu jak słyszą co się w Polsce dzieje. Z tym że za granicą też różne cyrki są także niema się co pprzejmować
|
|
Ja też go widziałem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |